Haberler

24 yaş büyük Seda Sayan'la evlenen Çağlar Ökten'in ailesinden ilk yorum: Ailemize hoş geldin

Güncelleme:

Ünlü şarkıcı Seda Sayan, kendisinden 24 yaş küçük Çağlar Ökten ile sadece arkadaşlarının katıldığı bir nikah töreniyle dün akşam evlendi. Ökten'in nikaha katılmayan anne ve babası çifte video göndererek mutluluklar dilerken Sayan için de "Ailemize hoş geldin" dedi.

59 yaşındaki Seda Sayan, 14 Şubat'ta evlilik teklifi aldığı müzisyen Çağlar Ökten ile dün akşam Beşiktaş'taki lüks bir otelde evlendi. 7 Mayıs'ta Prag'da yapacakları nikahı iptal eden çift, sadece arkadaşlarının katıldığı bir nikah töreni organize etti.

CANLI YAYINDA DÜĞÜN YAPTILAR

Çift, nikahın ardından bugün Seda Sayan'ın sunuculuğunu yaptığı Sabahın Sultanı programında düğün yaptı. Nikahında Gülşah Saraçoğlu imzalı özel tasarım taşlı bir gelinlik giyen Sayan, düğün töreninde de göğüs dekolteli beyaz sade bir elbise tercih etti.

Oğlu kendisinden 24 yaş büyük Seda Sayan'la evlenen Çağlar Ökten'in ailesinden ilk yorum: Ailemize hoş geldin

ÖKTEN AİLESİ: AİLEMİZE HOŞ GELDİN

Oğlunun düğününe katılmayan Ökten'in Manisa'da yaşayan ailesi, video göndererek çifte bir ömür boyu mutluluklar diledi. Ökten'in babası gönderdiği videoda "Nikah merasiminizde bulunamıyorum ama yüreğimiz sizinle. Sizlere bir ömür mutluluk diliyoruz. Ailemize hoş geldin" derken Ökten'in annesi de "Seda'm hayırlı uğurlu olsun Allah mutlu etsin çok öpüyorum sizleri" dedi.

Oğlu kendisinden 24 yaş büyük Seda Sayan'la evlenen Çağlar Ökten'in ailesinden ilk yorum: Ailemize hoş geldin

SEDA SAYAN'IN ANNESİ: ALLAH AYIRMASIN

Rahatsızlığından dolayı kızının nikahına gelemeyen Seda Sayan'ın annesi ise "Hayırlı uğurlu olsun düğününe gelemedim biliyorsun hastayım. Aklım orada kaldı. Allah ayırmasın. Mübarek günde Allah mutlu etsin diye dua ediyorum. İkinizi de çok seviyorum" şeklinde konuştu.

Oğlu kendisinden 24 yaş büyük Seda Sayan'la evlenen Çağlar Ökten'in ailesinden ilk yorum: Ailemize hoş geldin

Oğlu kendisinden 24 yaş büyük Seda Sayan'la evlenen Çağlar Ökten'in ailesinden ilk yorum: Ailemize hoş geldin

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Çağlar Ökten Seda Sayan Star Tv Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (21)

Ütopik Yorumcu:

Para nelere kadir bee

208
3
yanıtYanıtla
Mete HAN:

Acaba Seda Sayan kendisinden küçük olan kaynanasına anne diyecek mi?

188
10
yanıtYanıtla
hasan:

yok amca diyecek=))))))

yanıt85
yanıt14
corci:

bu evliliğe sadece 15 gün veriyorum,

169
10
yanıtYanıtla
Fatih Uludağ:

ülkenin ekonomik krizinde çocuk en doğru kararı vermiş yedi söülalesine bakar :)

162
7
yanıtYanıtla
baklavacı çeto :

fatih bey 7 kocayı bırakan sedanın bu çocuğu da yüzüstü bırakmayacağı ne malum. bu sosyetelerin sağı solu hiç belli olmaz.

yanıt46
yanıt4
Fatih Uludağ:

ah çetom çok yeşilçam izliyorsun uyan artık :):) 21.yüzyılın ilk çeyreğindeyiz uyaaannn :)

yanıt31
yanıt3
al alabilirsin:

hosgeldiniz arsalar, hosgeldiniz dairler, hosgeldiniz banka hesaplari, hosgeldiniz yatlar, keske okumasaydikta seda ile evlenseydik

124
10
yanıtYanıtla
duyarlı vatandaş:

herşey gündem olmak için.90 gün içinde şiddetli geçmsizlik nedeniyle ayrılmıştır.

123
3
yanıtYanıtla
ismet tokmakçı:

Para Para para

112
5
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title