Haberler

Ne Selülitmiş Eksik Olmadı!

Güncelleme:

Gülben Ergen, Bodrum'da çekilen selülitli fotoğrafları yüzünden kızdı.

Gülben Ergen ; Bodrum'da çekilen selülitli fotoğrafları yüzünden kızdı: Üç çocuk dünyaya getirdim. Ne selülitmiş. Yıllardır eksik olmadı... Haber değerini yitiremedi.

İkizleri Mustafa Ares ile Güney'i eski eşi Mustafa Erdoğan'a bırakan kendisi de büyük oğlu Atlas'la Bodrum'a tatile giden Gülben Ergen, basına yansıyan selülitli görüntülerine isyan etti. Yıllardır bacaklarındaki selülitlerle gündeme gelen Ergen, Bodrum'da basından köşe bucak kaçıp bikini yerine mayo ile dolaşsa da istemediği şekilde görüntü vermekten kurtulamadı.

Pazar sabahı oğlu Atlas ile denize giren ancak görüntülendiğinden habersiz olan Ergen, pazartesi sabahı gazetelerdeki başlıkları görünce sinirlendi. Tepkisini twitter'da "Selülitlerden daha önemli neler neler yaparım. Şok şok şok değeri taşımaz, kadının teni ya biz de malzeme aşağılanarak değerlenen" sözleriyle dile getiren Ergen'e pek çok kadın yazar, profesör ve gazetecinin yanı sıra erkekler de destek verdi.

"İNADINA DONDURMA"

Ergen daha sonra hızını alamayıp twitter'daki hesabına "Kadının teninin, canının ve bedeninin selülit başlığı altında bu denli acımasızca malzeme olabilmesi kadına şiddetin parçası. Okul öncesi eğitime verdiğim önem, bireysel olarak kurduğum dernek, Milli Eğitim Bakanlığı ile iş birlikteliğim, anneliğim ve selülitlerim... Göbekli bir adama yer vermez basınımız! Selülitle yargılayıp sunuş biçiminizle aşağıladığınız, tenim ve bedenimle üç evlat dünyaya getirdim.

Selülitlerim arkadaşlarım ve ben yemekteyiz. Kabak haşlama, roka salata gibi tavsiyeler var bana nedense... İnadına dondurma yiyesim var. Ne selülitmiş yıllardır eksik olmadı, haber değerini yitiremedi gitti.

Bu ülkede kadın olmuşsun, sermayen selülitli bölgelerin değil, aklın kabiliyetin olmuş, anne olmuşsun 22 yıl ama kadınsın ya" diyerek gün boyu tepkisini dile getirdi. Ergen takipçilerinin "O üç aslan büyüyünce gidip onların ağızlarını burunlarını kırsa yeridir", "Kimileri vücutlarına yatırım yapar, kimileri ruh ve beyinlerine siz böyle şahanesiniz" şeklindeki yorumlarını da retweet etti.

YILLAR ÖNCE SELÜLİT BİR NUMARALI GÜNDEMDİ!

Sibel Can 2007 yılında verdiği bir röportajda 'Selülitsiz görüntülenme formülünü' açıklamıştı. Neymiş o formül?

Önce bir güzel yanacaksın, sonra vücuduna güneş yağı sürüp akşamüstü 18.00'de denize ineceksin! Böylece selülitli görüntülenmezsin. Vay be! Tatile mi geldik, esir kampına mı? Günler böyle 'Sen selülitlisin, kaka kadınsın', 'Ben kaymak gibiyim' kavgasıyla geçerken, Ereğli Belediye Başkanı Murat Sesli olaya erkek boyutunu getirip, mum dikmez mi.

Hadi hatırlayalım ne yapmıştı Sayın Sesli; Deniz Seki konserinde sahneye çıkıp müjde verircesine "Kulise girdim, Deniz Hanım'ın selüliti yok," demişti!

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Mustafa Erdoğan Gülben Ergen Mustafa Ares Bodrum Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title