Haberler

Merve Boluğur yine sosyal medyanın gündeminde! Başını örtüp göbeğini açtı

Güncelleme:

Ünlü oyuncu Merve Boluğur, sosyal medyada paylaştığı pozlarla gündem olmaya devam ediyor. Boluğur, son olarak siyah bir şalla başını yarı kapatıp göbeğini açtığı kombiniyle ses getirdi.

Yıllar önce yayınlanan Acemi Cadı dizisinde Ayşegül karakteriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Merve Boluğur, uzun zamandır ekranlardan uzak kalsa da sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla konuşulmaya devam ediyor.

YENİ KOMBİNİYLE ŞAŞIRTTI

Sürekli tarz, saç modeli, saç rengi ve kombinleri ile kullanıcılarına hitap eden Boluğur, bu kez siyah bir şalla başını yarı kapatıp göbeğini açtığı kombiniyle poz verdi.

Merve Boluğur yine sosyal medyayı salladı! Başını örtüp göbeğini açtı

"DELİ AMA TATLI DELİ"

Boluğur'un gönderisinin altına takipçileri yorum yağdırdı. Ünlü oyuncuya "Bu nasıl bir tarz?", "Yanlış örnek olmamalısınız bence", "Deli ama tatlı deli" gibi yorumlar geldi.

Merve Boluğur yine sosyal medyayı salladı! Başını örtüp göbeğini açtı

Merve Boluğur yine sosyal medyayı salladı! Başını örtüp göbeğini açtı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Merve Boluğur Magazin Haberler

500

Yorumlar (20)

Mehmet :

İyice zıvanadan çıktılar çıplaklık medeniyet değildir

49
14
yanıtYanıtla
Gokhan Y :

Ne olur bana medeniyeti ogretsene Mehmet liderimiz ol isik tut bu cahilligimize.

yanıt18
yanıt51
KARAYEL:

Tabi, giyinme tarzlari bir kültür mirasindir. Ama arabistana gidib vücudun üst tarafini acarsan o medeniyet oluyor degilmi?

yanıt0
yanıt0
Kurt Savaş:

Hesabını verecek o.ALLAH affetsin

26
18
yanıtYanıtla
XYZ:

Sazanlar atlamış yine. Kapüşonla baş örtüsünü ayıramayan beyinlerin yorumda ne işi var anlamak zor! Kapüşonlun kiyafet giymek yasak mı kardeşim?!

22
13
yanıtYanıtla
Demir Acer :

XYZ: Kapüşonla ilgisi olmadigini biliyorsun))) insanlara sazan koyun terbiyesizliginide birakin, burada eger ben olmamis diyorsam iyi dusun, asil sazan senin gibiler, kimsenin giyimine kusamina rencide etmedigi surece karisilmaz. bu sivri zekasi ile alay edercesine poz vermis.

yanıt12
yanıt4
osman Öztürk:

Senden iyi sazan mi olur.Haberi okumadan yorum yapan sazan çok bizde...

yanıt2
yanıt4
XYZ:

Sizin niyetler belli, insanlaein giyim kuşamına karışıp ikiye bölmek. Çünkü oy o şekilde geliyor. Bölerek bir kısmını garantiye alıyorsun. Sulamdırın daha boş beleş konuları belediye seçimleri yaklaşıyor.

yanıt0
yanıt0
Ahmet Şık:

madem çıplaklık medeniyet hayvanlar sizden daha medeni

21
7
yanıtYanıtla
minor:

Su siralarin genel fenomenlik trendi mi bu, fenomen olmak ugruna basini kapatip alkollu mekanlarda dans edenler turedi her yerde

11
8
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title