Haberler

    Ünlü şef Danilo Zanna, 9 yıl önce evlendiği Tuğçe Demirbilek ile fikir ayrılıklarından dolayı boşanıyor

    Güncelleme:

    MasterChef Türkiye yarışmasının İtalyan şefi Danilo Zanna, 9 yıl önce evlendiği Tuğçe Demirbilek ile boşanma kararı aldı. Haklarında çıkan ayrılık haberleriyle ilgili açıklama yapan Zanna, "Son zamanlarda yaşadığımız bazı fikir ayrılıklarımızı çözüme ulaştıramadığımız için bu kararı aldık" dedi.

    Seyahat amaçlı geldiği Türkiye'de Tuğçe Demirbilek'le tanıştıktan sonra kalmaya karar veren Danilo Zanna, sempatikliğiyle kısa sürede ekranların sevilen yüzlerinden biri olmuştu. 2012 yılında Tuğçe Demirbilek ile evlenen ve 2013'te oğulları Zeno Tibet'i kucaklarına alan çiftin şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşanma kararı aldığı magazin basınına bomba gibi düştü. Ayrılık kararının ardından ailesiyle yaşadığı evden taşınan Zanna, sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak ayrılık iddiasını doğruladı.

    "AYRILIK KARARI ALDIK"

    Boşanma kararının basına yansımasından sonra açıklama yapan Danilo Zanna, "Son zamanlarda yaşadığımız bazı fikir ayrılıklarımızı çözüme ulaştıramadığımız için bir ayrılık kararı aldığımız doğrudur. Başta oğlumuz Zeno Tibet'in daha sonra bizlerin yıpranmaması adına sevgili basın mensubu arkadaşlarımızdan konuyla alakalı olarak hassasiyetlerini rica ederiz" ifadelerini kullandı.

    Birlikte yaşadıkları Etiler'deki evinden ayrılan İtalyan şef, oğluna yakın olmak için yine Etiler'de ayrı bir eve taşındı.

    Ünlü şef Danilo Zanna, 9 yıl önce evlendiği Tuğçe Demirbilek ile boşanıyor

    Ünlü şef Danilo Zanna, 9 yıl önce evlendiği Tuğçe Demirbilek ile boşanıyor

    Ünlü şef Danilo Zanna, 9 yıl önce evlendiği Tuğçe Demirbilek ile boşanıyor

    Kaynak: Snob Magazin / Magazin

    Danilo Zanna Türkiye Haberler

    500

    Yorumlar (4)

    Zeki :

    adam gurme.. sürekli aynı yemek ile yaşayamaz tabi.. çeşitlilik arayacak..

    35
    56
    yanıtYanıtla
    Berk Bozoglu:

    Süresiz nafakadan haberi var mi acaba?

    51
    7
    yanıtYanıtla
    Turgay Çakmak:

    masterchef programında bazı kız yarışmacılara gereksiz iltifatlar kısaca sarkma sına ne diyelim ülkede şef kalmadı bu olmazsa olmaz demi acunuda kınıyorum nedir bu yabancı hayranlıgı anlamıyorum

    38
    5
    yanıtYanıtla
    Sevinç Güner:

    burda ne işiniz var zaten

    13
    7
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title