Haberler

    Kesenin ağzını açtı! Cenk Tosun ve ailesinin yeni evi...

    Güncelleme:

    2019 yılında 22.5 milyon Euro'ya, İngiltere'nin Premier League takımlarından Everton'a transfer olan Cenk Tosun, İstanbul Acarkent'ten ev aldı.

    2019 yılında 22.5 milyon Euro'ya, İngiltere'nin Premier League takımlarından Everton'a transfer olan Cenk Tosun, İstanbul Acarkent'ten ev aldı. Sarayı andıran evini kaba inşaattan 18 milyon TL'ye satın alan yıldız futbolcu, evin içini eşi Ece Tosun'un zevkine göre yaptırıyor. İki çocuk sahibi olan çiftin, evin dekorasyonu için de 15 milyon TL'yi gözden çıkardığı konuşuluyor.

    Geçtiğimiz sezon Everton'dan kiralık olarak Beşiktaş'a gelen yıldız futbolcu, nisan ayında ciddi bir sakatlık geçirmiş ve sahalardan bir yıl boyunca uzak kalacağı bildirilmişti. Nekahet dönemini Türkiye'de geçiren Tosun, tedavisinin yanı sıra yeniden bireysel antrenmanlara başlamış.

    Ocak ayında Everton'da yeniden top koşturacak olan futbolcu, bu süreci yeni evinde dinlenerek ve bol bol antrenman yaparak geçirmeyi planlıyor.

    Murathan Mungan şarkıları 'Vadi'ye geliyor

    Bu haberi geçtiğimiz yıl vermiştim ama araya pandemi girince, proje ertelenmişti!

    "Senfoni Orkestrası Eşliğinde Murathan Mungan Şarkıları", 23 Eylül akşamı Turkcell Vadi Açıkhava'da seyirciyle buluşacak. "Maskeli Balo", "Telli Telli", "Olmasa Mektubun" gibi ezbere bilinen Murathan Mungan imzalı şarkıları bu kez Ceylan Ertem, Damla Sönmez ve Demet Sağıroğlu söyleyecek.

    Sanatçılara, Alper Kömürcü yönetimindeki 30 kişilik İstanbul Akademi Senfoni Orkestrası eşlik edecek. Gecenin konuk sanatçısı ise Uraz Kaygılaroğlu.

    Sevilen oyuncu, Murathan Mungan imzalı bir Müslüm Gürses şarkısıyla geceye renk katacak.

    Türkiye'nin tanıtımı için dev katkı

    Avantgarde Collection, kuruluşunun 10'uncu yılı için yaptığı animasyon filmiyle Türkiye'nin yurtdışında tanıtımına da katkı sağlayan bir projeye imza attı.

    Mezopotamya'dan başlayıp Göbeklitepe'ye uzanan tarihi unsurlara değinen film, Türkiye turizmini ön plana çıkaran bir hikaye üzerine kurgulanmış. Animasyon filmin, Türkiye'yi basmakalıp, oryantal kültüre hapseden standart bakış açısına da ters köşe yaptığını söyleyen grubun kurucusu İsmet Öztanık, dünyanın birçok ülkesinde gösterime giren yapımın 1 ayda 12 milyondan fazla gösterildiğini anlattı.

    "Ozon"landılar

    Son yılların sihirli şifa maddesi ozon biliyorsunuz. Geçtiğimiz yıl genç girişimci Melissa Gizem tarafından kurulan Holistic Ozone, bakım ürünlerinde saf oksijen moleküllerinin zeytinyağı içerisine nakledilmesiyle elde edilen ozon yağı kullanıyor.

    Hücre yenileyici özelliğe sahip ozonlu ürünler kısa sürede kendi müdavimlerini yaratmış. Melissa Gizem'in, arkadaşları Buse İskenderoğlu ve Şevval Şahin ile birlikte tanıttığı ürünler sayesinde cemiyet hayatının bakımına dikkat eden ünlü isimleri de "ozon"lanmış.

    Buse İskenderoğlu - Melissa Gizem - Şevval Şahin

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    Cenk Tosun İstanbul Türkiye Haberler

    Bakmadan Geçme

    AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title