Haberler

Justin Bieber yüz felci geçirdi! Sadece bir gözünü oynatabiliyor

Güncelleme:

28 yaşındaki dünyaca ünlü şarkıcı Justin Bieber, Kuzey Amerika Turu'nu erteledi. Sosyal medya hesabından bir video yayınlayarak Ramsay Hunt sendromuyla mücadele ettiğini açıklayan şarkıcı, yüz felci geçirdi.

Şarkılarıyla dünya çapında tanınan Justin Bieber, konserlerini erteledi. Genç şarkıcının bir süredir Ramsay Hunt sendromu ile mücadele ettiği ortaya çıktı.

SADECE BİR GÖZÜNÜ OYNATABİLİYOR

Bieber, virüsün kulağındaki bir sinire saldırması sebebiyle yüz felci geçirdi. Sosyal medya hesabından yayınladığı videoda sadece tek gözünü oynatabildiği görülen genç şarkıcı, ne zaman sahnelere döneceğini bilmediğini ve yüzünün iyileşmesi için egzersizler yapması gerektiğini söyledi. Son görüntüsüyle sevenlerini üzen Bieber, herkesten dua istedi.

Instagram'da 240 milyon takipçisi bulunan şarkıcının "Sizi seviyorum ve beni dualarınızda tutun" notuyla paylaştığı video kısa sürede 21 milyon izlendi.

Justin Bieber yüz felci geçirdi! Sadece bir gözünü oynatabiliyor

RAMSAY HUNT SENDROMU NEDİR?

Ramsay Hunt sendromu (RHS) akut olarak gelişen fasial felç ve buna neden olan Varicella Zoster Virusuna (VZV) bağlı dış kulak kanalının, kulak derisinin veziküler lezyon birlikteliğidir. Bell felci gibi %50 spontan iyileşme sıklığı olmasına rağmen Ramsay Hunt sendromunun morbitesi daha yüksek, komplikasyonları daha tehlikelidir.

Ramsay Hunt sendromu ile kulaklarınızdan birinin yakınındaki yüz sinirini etkilediğinde ortaya çıkar. Ağrılı zona döküntülerine ek olarak, Ramsay Hunt sendromu etkilenen kulakta yüz felci ve işitme kaybına neden olabilir.

Justin Bieber yüz felci geçirdi! Sadece bir gözünü oynatabiliyor

Justin Bieber yüz felci geçirdi! Sadece bir gözünü oynatabiliyor

Justin Bieber yüz felci geçirdi! Sadece bir gözünü oynatabiliyor

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Justin Bieber Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (11)

Halit:

hızlı yaşamın sonu budur dünya kimseye kalmadı canı cehenneme

64
29
yanıtYanıtla
UZUNMUSTAFA:

Allah askina kac yasindasin kurdugun cumleye bak

yanıt7
yanıt7
Bozkurt:

Çok insanı ifsat etti rabim büyük ve adildir

63
18
yanıtYanıtla
greenhouse:

bize ne justın den... genç kızlar düşünsün :)

56
21
yanıtYanıtla
Ender Aydın:

Birazda siz geberin

20
24
yanıtYanıtla
Seray Mert:

Buradaki haberlere yapılan yorumlar beni şoka uğratıyor. Nasıl böyle hınç dolusunuz her şeye herkese...

19
23
yanıtYanıtla
Batman Malatya:

Bohem hayat yaşıyor. Allah bilir ne zehirli naneler yemiştir ve bu hale gelmiştir

24
15
yanıtYanıtla
koray hüseyin kılıç:

dua etsin felç olmuş yoksa ağzına bibır sürecektim

11
15
yanıtYanıtla
cenker :

Bunlar hep bir hı bile demediği için

12
10
yanıtYanıtla
Fatih Uludağ:

Eyyy Justin Senn Kimsin yaaaa :)

11
5
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title