Haberler

Mabel Matiz ve Gaye Su Akyol öpüştü! İzleyenler ikiye bölündü

Güncelleme:

Yorumları ve şarkılarıyla son zamanlarda adından sıkça söz ettiren ve sevgilisi olan Gaye Su Akyol ile Mabel Matiz, video çekerek öpüştü. İkilinin öpüşme videosu sevenlerini ikiye böldü.

Yoğun konser maratonuna devam eden Mabel Matiz, 1 Temmuz'da Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde konser verdi. Matiz'i izlemeye gelenlerin arasında yakın arkadaşı Gaye Su Akyol da vardı. Konser sonrası kuliste bir araya gelen iki şarkıcı, video çekerek öpüştü.

KULİSTE ÖPÜŞTÜLER

Mabel Matiz'in hayranları tarafından yayınlanan görüntü kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. Videoyu paylaşan Mabel Matiz'in hayranı, gelen eleştirilerin ardından şarkıcı Gaye Su Akyol ile Matiz'in dostluklarının 2003 yılına dayandığını ve ikilinin çok yakın arkadaş oldukları söyledi. Öte yandan Gaye Su Akyol'un uzun süredir birlikte olduğu sevgilisiyle evlilik hazırlığı yaptığı ileri sürüldü.

İzleyiciler ikiye bölündü! Mabel Matiz ve Gaye Su Akyol öpüştü

İKİYE BÖLÜNDÜLER

İki başarılı şarkıcının öpüşme videosu kısa sürede sosyal medyada yayılmaya başlayınca yorumlar da beraberinde geldi. Bir kısım görüntülerde bir sıkıntı görmediklerini söylerken bir kısım da iki arkadaşın öpüşme görüntüsüne tepki gösterdi.

Mabel Matiz ve Gaye Su Akyol öpüştü! İzleyenler ikiye bölündü

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Gaye Su Akyol Mabel Matiz Magazin Haberler

500

Yorumlar (11)

Batman Malatya:

Batı tarafından lgbt nin elçileri olarak atanan ve fonlanan insanlar, bunlar çok kötü örnek insanlar

323
42
yanıtYanıtla
Yusuf GÜÇLÜ:

Anlı şanlı örf ve adetlerimiz varken biz bu duruma nasıl geldik. Gençlerin geleceği için felaket bunlar.

305
44
yanıtYanıtla
Gökhan Eker:

ne felaket kardeşim. yüzde 25 lik emekli zammı mı. yüzde 300 enflasyona yüzde 30 demeleri mi. araba fiyatları hiç alamayacağımız akdar yüksek bu mu. felaket olan ne.

yanıt0
yanıt2
Haka:

Evet bu tür ilişkiler örf ve adetlerimizi bozar. Ancak göçmenler ise vatanın geleceğini bitirir. En önemli konu şuan budur

yanıt1
yanıt0
Musa Mut:

İkisi birlikte daha güzel şarkılar doğar

41
195
yanıtYanıtla
Okan Kocabas:

Bu insanları bu hale getirenler bizleriz

141
21
yanıtYanıtla
minor:

Ahlak bekcisi misin ? Sizin gibilerin ahlaksizliklarini Muge Anli'da izliyoruz

yanıt26
yanıt115
Onemli Degil:

Dogru soyluyorsun.Bak karni agriyanlar, Muge Anli seyreden Bos Insanlar hemen kendilerini Desifre ediyorlar...

yanıt30
yanıt42
Hsn:

Ahlaksızlık bekçisi olmaktansa ahlak bekçisi olmak daha iyidir.Ahlaksızlığın sizi bizi mi var?Ayrıca ahlaksızlık reklamı olduğunu söylemek bekçilik değil olması gereken bir davranıştır bu davranışların yayılmasını engellemeye çalışanlar kıyamete kadar olacak kudurabilirsiniz...

yanıt63
yanıt17
Çağatay Çetin:

Ar damarları çatlamış bunların,Allah ıslah etsin

19
5
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title