Haberler

Evliliği ihanet yüzünden bitti! Kadın arkadaşıyla görüntülenen Burak Sergen: Hayatımda kimse yok

Güncelleme:

Geçtiğimiz aylarda eşi Nihan Ünsal'ın ihanetiyle sarsılan ve kısa süre içinde evliliğini bitiren Sadakatsiz dizisinin başrol oyuncusu Burak Sergen, önceki akşam bir kadın arkadaşıyla görüntülendi. Basın mensuplarının soruları üzerine özel hayatı hakkında konuşan Sergen, "Hayatımda aşk yok, olursa söylerim" dedi.

Geçtiğimiz aylarda eşi Nihan Ünsal'ın ihanetine uğrayan ve kısa sürede boşanan Burak Sergen, zor günleri geride bıraktı. Sadakatsiz'in Haluk'u Burak Sergen, geçtiğimiz akşam Beyoğlu'nda bulunan bir mekanda adının Gizem olduğu öğrenilen kız arkadaşı ile girerken görüntülendi.

"HAYATIMDA AŞK YOK"

Önceki akşam Beyoğlu'nda kız arkadaşıyla görüntülenen Burak Sergen, "Arkadaşlarım ve avukatım ile yemeğe çıktım çocuklar. Sizden kaçamadım" dedi. Burak Sergen, "Yeni bir aşka mı yelken açtınız?" diyen muhabire, "Hayır, hayatımda aşk yok. Olursa size söylerim" cevabını verdi.

"KÖTÜ GÜNLERİ GERİDE BIRAKTIM"

Eski eşi ile olan dava süreci hakkında da konuşan Sergen "Kötü günleri geride bıraktım, yargı sürecindeyiz. Yeni bir gelişme olursa basın açıklaması yapacağım. Benim için çok zor bir dönemdi" dedi.

Evliliği ihanet yüzünden bitti! Kadın arkadaşıyla görüntülenen Burak Sergen: Hayatımda kimse yok

EŞİNİN İHANETİYLE SARSILMIŞTI

Geçtiğimiz nisan ayında koronavirüse yakalanan Burak Sergen, 1 ay yoğun bakımda tedavi görmüştü. Sergen, taburcu olduktan sonra haziran ayında kendisinden 28 yaş küçük olan Nihan Ünsal'la evlenmişti. Ancak Ünsal'ın bir iş adamıyla el ele olduğu görüntüler ortaya çıkmıştı. Çıkan görüntülerin ardından harekete geçen oyuncu, evliliğini bitirdi.

Evliliği ihanet yüzünden bitti! Kadın arkadaşıyla görüntülenen Burak Sergen: Hayatımda kimse yokNihan Ünsal ve Burak Sergen

Kaynak: Snob Magazin / Magazin

Devlet Tiyatroları Burak Sergen Beyoğlu Ankara Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title