Haberler

İbrahim Tatlıses, eski eşi Adalet Sara ve oğlu Ahmet Tatlıses'e öfke kustu: Ben vurulunca gidip kasamı boşalttı

Güncelleme:

Babası İbrahim Tatlıses ile arası bir dargın bir barışık olan Ahmet Tatlıses ve annesi Adalet Sara, Babalar Günü'nde sanatçıya sitem etti. Bugün bir canlı yayına bağlanan Tatlıses, "45 yıldır onlara maaş ödüyorum. Oğlumun adını bile duymak istemiyorum. Ben vurulduğumda Ahmet gidip şirketin kasasını boşalttı. Onlar bana büyü yaptılar" diyerek veryansın etti.

Usta sanatçı İbrahim Tatlıses, eski eşi Adalet Sara ve büyük oğlu Ahmet Tatlıses ile birbirine girdi. Oğlu ve eski eşinin Babalar Günü paylaşımı sonrası öfkeden deliye dönen İbrahim Tatlıses, Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Magazin programına telefonla bağlanarak öfke kustu.

"45 SENEDİR MAAŞ ÖDÜYORUM, 7 DÜKKAN VERDİM ONLARI DA BATIRDI"

Canlı yayına bağlanan Tatlıses, yaşadıklarıyla ilgili şunları söyledi: "45 sene önce ayrılmışım 45 senedir maaş ödüyorum. Bir maaş ödemesem şirketi karıştırıyorlar. Oğluna yedi dükkan verdim, hepsini batırmış neyin helalliği? Benim hiçbir evladım mağdur olmamıştır, hiçbir evladımı mağdur etmedim. Ben hiçbir kadını mağdur etmem, Perihan Savaş da olmak üzere. Ben Adalet hanımdan 45 senedir ayrıyım bir tek dini nikahımız düşmemiştir. O oğlum dediğim var ya Ahmet… En büyük ihaneti yapan o... 7 tane dükkan verdim. En güzel dükkanları batırdı, istediği her yeri verdim. Benden ne istedilerse verdim daha ne yapayım?

İbrahim Tatlıses, eski eşi Adalet Sara ve oğlu Ahmet Tatlıses'e öfke kustu: Bana büyü yaptılar

"AHMET'İN İSMİNİ BİLE DUYMAK İSTEMİYORUM"

Varımı yoğumu veriyorum, yine kurtulamıyorum. 70 yaşında adam sahneye çıkıyorum. Ne zaman çıktım, para kazanmaya başladım yine başladılar. Canıma yetti artık. Sağlığımla mı uğraşayım onlarla mı uğraşayım, ne yapayım artık? Merhamet edin bana biraz… Hiçbir çocuğumu ihmal etmem. Bir tek en büyüğü hariç. Bir insana yedi dükkan verirsin yedisi de batar mı? Onun ismini bile duymak istemiyorum.

İbrahim Tatlıses, eski eşi Adalet Sara ve oğlu Ahmet Tatlıses'e öfke kustu: Bana büyü yaptılar

"BEN VURULDUM O GİDİP KASAYI BOŞALTTI"

Bodrum'dan çıktım geliyorum, bana çok ağır laflar etti. Onları şimdi söylemeyeceğim. Hastaneye gitti, eğer bir damla gözyaşı döktüysem… İhanete uğradım ihanete. Ben vuruldum, direkt şirkete gidip kasayı boşaltı. Niye diğer çocuklarım yapmıyor da o yapıyor? Neden benim ellerim kasılıyor, hep içime atıyorum diye. Adalet Hanım senin bende ne hakkın var? Üç bin lira ödüyorum, daire verdim oturuyorsun.

İbrahim Tatlıses, eski eşi Adalet Sara ve oğlu Ahmet Tatlıses'e öfke kustu: Bana büyü yaptılar

"BANA BÜYÜ YAPTILAR, BÜTÜN MALLARIMI GÜLÇİN'E BIRAKACAĞIM"

Bodrum'daki evime domuz yağı sürmüşler. Yoksa ben burada çekirdek ailemi kurmuştum, evleniyordum. Şu an o kişi ile ayrıyım. Dünya bir tarafa o bir tarafa… Şu an aramız açık ama ben evleneceğim, bütün mallarımı da o kişinin üzerine yapacağım. Büyülerden sonra benimle görüşmek istemiyor. Ona her şey feda olsun, o benim sol yanım. Kimse yanımda yokken o benim yanımdaydı. Bu kişi Gülçin Karakaya'dır.

İbrahim Tatlıses, eski eşi Adalet Sara ve oğlu Ahmet Tatlıses'e öfke kustu: Bana büyü yaptılar

"PARAMI MEHMETÇİK VAKFI'NA BAĞIŞLAYACAĞIM"

Aramızdaki yaş farkı hiç önemli değil. Çocuklarım evlenmemi istemiyor 'para gitmesin' diye. Ben zamanı gelince paramı ne yapacağımı biliyorum. Hepsini Mehmetçik Vakfı'na bağışlayacağım. Lütfen beni kadın düşmanı göstermeyin. Ahmet bana geldi yalvardı, 'Baba beni gel bu kadından kurtar' dedi. Şu an evli olduğu kadın için, sonra gitti barıştı."

İbrahim Tatlıses, eski eşi Adalet Sara ve oğlu Ahmet Tatlıses'e öfke kustu: Bana büyü yaptılar

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

İbrahim Tatlıses Haberler

Bakmadan Geçme

Aldatmak canlı izle! 18 Nisan ATV Aldatmak 65. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 18 Nisan günün maçları nereden izlenir? SURVIVOR NEDEN YOK? Bu akşam Survivor yok mu? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? İbrahim Hacıosmanoğlu kimdir? TFF Başkan adayı İbrahim Hacıosmanoğlu kaç yaşında, nereli? Gelinim Mutfakta çeyrek altının kim aldı? 18 Nisan Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Gelinim Mutfakta Rabia Kimdir? Gelinim Mutfakta Rabia kaç yaşında, nereli? ERZURUM DEPREM SON DAKİKA | Erzurum'da deprem nerede oldu? Erzurum'da deprem kaç şiddetinde deprem oldu? Kate Middleton nerede? Kate Middleton tedavi görüyor mü, saraydan ayrılıyor mu? Fenerbahçe Beko - Beşiktaş Emlakjet Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Fenerbahçe Beko - Beşiktaş Emlakjet Basket maçı ne zaman? Kızını taciz eden baba kim? Baba tutuklandı mı? Olay nerede oldu? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 18 Nisan İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Prens William ve Kate nerede yaşıyor? Kate Middleton yeni eve taşınıyor! Fenerbahçe- Beşiktaş derbisi ne zaman oynanacak? Derbi ne zaman, hangi gün? Kızılcık Şerbeti Görkem kimdir? Kızılcık Şerbeti Görkem karakteri gerçek hayatta kim? Özge Özacar kimdir? CANLI ALTIN FİYATLARI | Bugün altın fiyatları yükseldi mi? Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar?
500

Yorumlar (20)

Abura Demirel:

benim kafasız beyinsiz anam babamda öldü bana bir sürü borç bıraktı ! kendisi gençliğinde eğlendi yedi içtiler ölünce borç bıraktılar bana ! tanrı çok cins ana baba vermiş hiç miras bırakmadı ateşin bol olsun diyorum anama babama hiç ana baba duasıyla olmuyormuş

16
137
yanıtYanıtla
Ahmet Gündoğdu:

bu kanala kadar düştün demek.etme bulma dünyası.ibram.ınga ınga demeye basladın.

122
27
yanıtYanıtla
Sedat Kolsuz:

Mal da yalan mülk te yalan gel sen de biraz oyalan .ne ektin ise onu biçersin .Haram dan gelen harama gider .Alma kimsen ahını çıkar aheste aheste

135
7
yanıtYanıtla
HiE :

Yaptıklarının bedelini bu dünyada öde diğer tarafta olacakları ne kadar azaltsan kardır.

118
11
yanıtYanıtla
Alp Sarı:

Vayy esine 3 bin tl oduyrnus.bence yarisini al.utanmaz

96
29
yanıtYanıtla
Hacı Şembeki:

Ana babalar çocuklarına miras bırakmak için yemeyip- içmeyip köleler gibi çalışmamalı.. Ardından borç bırakıp beddua da ettirmemeli.. ....Cocuk kendisi çalışmalı, uretmeli.....Çalışmıyorsa kendi sorunu.....Kendine merhamet etmeyene, merhamet edilmez...

106
7
yanıtYanıtla
Melih Kılaç:

ahh ibo abe o dükkanların parasını bana verecektim bir bankaya ya da kurumsal bir markete kiraya verirdim aylık 40-50 bin en az yan gel yat

56
18
yanıtYanıtla
Atilla Han:

40-50 bin onlara çerez parası,ey fakir

yanıt20
yanıt2
Cüneyd Küçükarda:

şöhret afettir

60
5
yanıtYanıtla
Gokhan Y :

100% buyudendir. Kesin. Bilimsel konusuyor adam hakli.

58
3
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title