Haberler

Hülya Koçyiğit... EŞİ AMELİYAT OLDU...

Güncelleme:

Hülya Koçyiğit'le 1968 yılında nikah masasına oturan eski millî futbolcu ve film yapımcısı Selim Soydan Lomber Spinal (omurilik kanalı darlığı) hastalığı nedeniyle ameliyat oldu. Hülya Koçyiğit, 55 yıllık hayat arkadaşının ameliyat olduğunu sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla duyurdu ve sağlık durumu hakkında açıklama yaptı.

Türkan Şoray, Fatma Girik ve Filiz Akın ile "Yeşilçam'ın 4 Yapraklı Yonca"sından biri olan Hülya Koçyiğit, Instagram sayfasından yaptığı bir paylaşımla 55 yıllık eşi Selim Soydan'ın ameliyat olduğunu duyurdu. Hastalığı nedeniyle yürüyemeyecek hale gelen Soydan, Ankara'da bulunan özel bir hastanede operasyon geçirdi.

selim soydan - hülya koçyiğit

OMURİLİK AMELİYATI OLDU

Eski TFF ve Fenerbahçe yöneticisi, film yapımcısı Selim Soydan (82), omurilik ameliyatı geçirdi. Lomber Spinal (omurilik kanalı darlığı) hastalığıyla mücadele eden Soydan'ın sağlık durumuyla ilgili gelişmeyi oyuncu eşi Hülya Koçyiğit takipçileriyle paylaştı.

Instagram sayfasından eşinin hastane odasında çekilen bir karesini yayınlayan Hülya Koçyiğit, söz konusu paylaşımına şu notu düştü: "55 yıllık hayat arkadaşım, benim canım Selim'im omurilikten zor bir ameliyat geçirdi. Bu ameliyatı başarılı bir şekilde tamamlayan Prof. Dr. Hakan Emmez ve ekibine tüm kalbimle teşekkür ederim. Selim'im sağlıkla hep böyle gül sen emi.

Kaynak: Magazinkolik / Magazin

Hülya Koçyiğit Sosyal Medya Selim Soydan Ameliyat Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title