Haberler

Trafik kazasında sevgilisini kaybeden Gülçin Ergül'ün eski dostu Cemre Kemer'den tepki çeken paylaşım

Güncelleme:

Geçtiğimiz günlerde trafik kazasında sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı'yı kaybeden ve kendisi de yaralanan şarkıcı Gülçin Ergül, acısını yaşarken eski dostundan tepki çeken bir paylaşım geldi. Hepsi grubu üyesi olan Cemre Kemer, eski arkadaşının başına gelenlerden sonra yaptığı tatil paylaşımıyla tepki çekti.

Sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı'nın ölümüyle yıkılan Gülçin Ergül'ün sağlık durumu her geçen gün daha iyiye gidiyor. Gülçin Ergül'ün acı haberle yıkılmasının ardından gözler diğer grup üyelerine çevrildi. Ancak bir dönem sıkı dost olan ekipten kimse konuyla ilgili bir açıklama yapmadı.

TEPKİLER SONRASI AÇIKLAMA YAPTI

Öte yandan Hepsi grubu üyesi Cemre Kemer, cenazeden sonraki gün yaptığı üst üste paylaşımlarla sosyal medyada gündem oldu. Tepkiler sonrası Cemre Kemer, tatil pozuna, "Bazı konular hassastır, sosyal medyada değil gerçek hayatta paylaşmak gerekir." notunu düştü.

"ANORMALLİK YOK" DEMİŞTİ

Gülçin Ergül daha önce yaptığı bir açıklamada, eski grup üyesi arkadaşı Cemre Kemer'in evlendiğini sosyal medyadan öğrendiğini belirterek, "Ben de herkes gibi Instagram'dan öğrendim evlendiğini, haberim yoktu. Tebrik ettim, hemen altına yorum yazdım. Sonsuza dek mutlu olmasını diliyorum. Öyle bir davet dileğim olmadı, zaten eskisi gibi yakın olmadığımız için bunda bir anormallik yok. Kırgınlık yok, biz artık barıştık" demişti.

Gülçin Ergül'ün eski dostu Cemre Kemer'den şok paylaşım!

Kaynak: Snob Magazin / Magazin

Gülçin Ergül DOST Partisi Cemre Kemer Haberler

500

Yorumlar (1)

Kemal Y:

davet etmek zorundamıymış ? veya öbürü gitmek zorunda mı? basın bu işe neden burnunu sokar? git bir fatiha okuyun vefat edenin başında.. bu tür haberler ne ratinginizi nede güvenirliliğinizi artırıyor

86
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title