Haberler

Gül Sunal... 'ASKER KEMAL SUNAL'I ANLATTI!

Güncelleme:

3 Temmuz 2000 tarihinde hayatını kaybeden Türk Sineması'nın efsane isimlerinden Kemal Sunal'ın eşi Gül Sunal, hayat arkadaşını takipçilerine anlatmaya devam ediyor. Gül Sunal, YouTube kanalında bu kez de Kemal Sunal'ın askerlik anılarını anlattı.

Türk sinemasının güldürü ustası Kemal Sunal'ı 3 Temmuz 2000 tarihinde, Balalayka filminin çekimi için Trabzon'a gitmek üzere bindiği uçakta kalp krizi geçirmesi sonucu kaybettik.

Kemal Sunal, ardında her biri defalarca izlenen 82 film, bir akademik çalışma ve milyonlarca hayran bıraktı.

Gül Sunal son zamanlarda eşi Kemal Sunal'la olan anılarını YouTube kanalında takipçileriyle paylaşıyor.

  <a class='keyword' href='/gul-sunal/' title='Gül Sunal Haberleri, Gül Sunal Haberi, Gül Sunal Haber'><strong>Gül Sunal</strong></a> : Komutan askerlere Kemal ile konuşma yasağı getirmiş

"BAYAĞI GEÇ YAŞTA ASKERLİK YAPTI"

Sunal, 2000 yılında vefat eden eşi Kemal Sunal'ın askerlik anılarını YouTube kanalında "Kemal Sunal'ın Askerliği" adlı bir videoyla anlattı. Gül Sunal sözlerine "Kemal önce üniversite arkadan tiyatro sinema derken askerliği geciktirmiş. Bayağı bir geç yaşta askerlik yaptı. Ben ona hep 'okuttum seni, askerliğini yaptırdım, bir doğurmadığım kaldı' diyordum" diyerek başladı.

Gül Sunal: Komutan askerlere Kemal ile konuşma yasağı getirmiş

"DÜZENİ BOZMAK İSTEMEDİ"

Usta aktörün Ankara'da askerlik yaptığını belirten Gül Sunal o yıllara dair şunları söyledi:

Kemal, çok sevilen bir aktördü. Asker arkadaşları etrafını sarıyorlardı. Kemal de utangaç olduğu için 'düzeni bozan ben olmayayım' diye çok dikkat ediyordu. Komutan da askerlere Kemal ile konuşma yasağı getirmiş. Kimseyle konuşmadan 25 günü tamamladı.

Gül Sunal: Komutan askerlere Kemal ile konuşma yasağı getirmiş

"Yemin töreninden sonra Ankara Bando Mızıka Bölümü'ne geçti" diyen Sunal "O bölümde arkadaşlarıyla sahne çalışmaları yapıp Türkiye'nin çeşitli yerlerindeki orduevlerine gidiyorlardı" açıklamasında bulundu.

ASKERDEYKEN ROL ALDI

Gül Sunal eşi Kemal Sunal'ın askerlik döneminde "Davaro" filminde rol aldığını da anlattı. Kartal Tibet'in yönetmenliğinde 1981 yılında çekilen film için özel izin alındığını belirten Gül Sunal "Askeriyeden izin alıp Kartal Tibet'le 'Davaro' filmini Antalya'da çekti."

Gül Sunal: Komutan askerlere Kemal ile konuşma yasağı getirmiş

DAVARO İÇİN 1 AY İZİN ALDI

"1 ay izin verdiler Kemal'e film çekebilmesi için. Biz de Ali ile yanına gittik, çekim sürecinde yanında kaldık. 'Davaro' en sevdiğim filmlerindendir" diye konuştu.

Kaynak: Magazinkolik / Magazin

Kemal Sunal Gül Sunal YouTube Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title