Haberler

Geçtiğimiz hafta 9 yaşındaki oğlu vefat eden Harun Tan'dan duygulandıran paylaşım: Gömdük ne varsa içimize

Güncelleme:

Geçtiğimiz hafta lenfoma tedavisi gören 9 yaşındaki oğlunu kaybeden Harun Tan, sosyal medya hesabından Vural Candar'ın "Sonra gömdük ne varsa içimize" sözlerinin yer aldığı bir şiirini paylaşarak herkesi duygulandırdı.

Eski manken Ebru Şallı ile Harun Tan'ın 9 yaşındaki oğulları Pars, geçtiğimiz hafta kanser tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Geçtiğimiz cuma günü oğlunu son yolculuğuna uğurlayan Tan, bugün sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşım yaptı.

"GÖMDÜK NE VARSA İÇİMİZE"

Uzun bir süredir kanser tedavisi gören oğlunu kaybederek acıların en büyüğünü yaşayan Harun Tan, Instagram hesabından Vural Candar'ın bir şiirini paylaştı. Şiirin sözleri ise şu şekilde: "Sonra mı? Sonra gömdük ne varsa içimize... Anlaşılmasın diye bir de çiçek ektik üzerine. Altı mezar, üstü bağ bahçe."

Geçtiğimiz hafta 9 yaşındaki oğlu vefat eden Harun Tan'dan duygulandıran paylaşım

EBRU ŞALLI DA YORUM YAPTI

Ebru Şallı ise eski eşinin bu duygusal paylaşımına yorum yaptı. Şallı bu paylaşıma "Melek bahçesi ilk kez görüyorum" notunu düştü.

Geçtiğimiz hafta 9 yaşındaki oğlu vefat eden Harun Tan'dan duygulandıran paylaşım: Gömdük ne varsa içimize

"LEŞE ÜŞÜŞEN KARGALAR GİBİSİNİZ"

Evlat acısı yaşayan Harun Tan, cenaze törenine gelerek görüntü almak isteyen basın mensuplarına Instagram hesabından isyan etmişti. Tan paylaşımında "İnsanın en acılı gününde bile peşini bırakmıyorsunuz, mezarda acılı annenin, babanın burnun kamerayı dayamaya çalışıyorsunuz. Tabuttan çıkıp mezara giren bir bebeği çekmenin, göstermenin kime ne faydası olabilir ki ya da acılı anne babanın kardeşlerin gözyaşlarını çekmenin. Kim bu işe dur diyecek artık? Olmaz olsun böyle basın özgürlüğü hatta yerin dibine batsın. Bence yaptığınız şeyden utanın çünkü leşe üşüşen kargalar gibisiniz. Biraz empati. Hiçbir şey eskisi gibi olmasın artık" demişti.

Geçtiğimiz hafta 9 yaşındaki oğlu vefat eden Harun Tan'dan duygulandıran paylaşım: Gömdük ne varsa içimize

KANSERE YENİK DÜŞTÜ

Şimdilerde oğlunun odasından hiç çıkmayarak acısını derinden yaşayan Ebru Şallı'nın oğlunun iyileşmesi için kemik iliği verdiği ortaya çıktı. Annesinin ilik nakline olumlu yanıt veren minik Pars'ın hastalığı kısa bir süre sonra yeniden nüksetti. 9 yaşındaki Pars, geçtiğimiz hafta Kilyos Mezarlığı'nda son yolculuğuna uğurlandı. Şallı, oğlunun mezar taşına kalpler çizerken, "Ponçik sen benimlesin" yazdırdı.

Geçtiğimiz hafta 9 yaşındaki oğlu vefat eden Harun Tan'dan duygulandıran paylaşım: Gömdük ne varsa içimize

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Instagram Harun Tan Haberler

Bakmadan Geçme

PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 1 Mayıs EXXEN spor canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 1 Mayıs Pazar günün maçları nereden izlenir? TV8.5 canlı izle! ŞAMPİYONLAR LİGİ TV8.5 CANLI 4K İZLE! 2024 TV8.5 HD kesintisiz donmadan canlı izle linki! TV 8.5 (TV 8 Buçuk) Güncel HD frekans değerleri nedir? TV 8.5 Türksat uydu frekans, sembol oranı ve fec değerleri nedir? TV 8.5 canlı izleme linki! LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE!
500

Yorumlar (35)

Yasin:

O cocuk cennetlik...anne ve babasi oturun siz gunahlariniza aglayin.o gun kimsenin kimseden fayda gormedigi gunden korkun hazirlanin dünya kafire cennet mumine cehennemdir

18
26
yanıtYanıtla
Hakan Seven:

Vallahi pes . Pes oglu pes. Hic bitmeyeceksiniz gercekten . Siz gunahlarınıza aglayın derken hadsizlikte nirvana yapmıssın. Mubarek bir ayda icini bu kadar kotu tutmandan benimde sana tavsiye edecegim Allah ıslah etsin. Kafir mumin vs kavramları agzıan bile alma ve haddini asma derim. Birisi, nin kusurunuda gorsen onu kapamaya calıs. Edep inan herkese lazım.

yanıt17
yanıt4
Gül Tan:

Kalbiniz ne kadar kara!

yanıt17
yanıt2
Miray:

Siz kim oluyorsunuz da bu sekilde yorum yapiyorsunuz? Baskalarinin günahi sevabi sizi ilgilendirmedigi gibi, yorum yapacaksaniz eger, önce saksiyi calistirmanizi ve kendi günahlarinizla ilgilenmenizi tavsiye ediyorum,

yanıt33
yanıt2
GAGARİN:

Beyinsiz ve hadsiz mahluk sanane ulan sen kendi günahlarına yan.

yanıt21
yanıt4
6harfliler:

hee he oldu paşam

yanıt3
yanıt2
Yazık:

Böyle yorum yapan insanların geçmişi genelde berbattır. Kim bilir me günahın var ki böylr konusuyorsun Ben bu tür insanlardan cok korkarim

yanıt0
yanıt2
KURTBEY:

ALLAHIM RAHMET EYLESİN. ANNE VE BABASINA SABIRLAR VERSİN. . .

20
1
yanıtYanıtla
Derya:

Rabbim mekanını cennet eylesin ailesine sabır versin sözün bittiği yer??

17
4
yanıtYanıtla
............:

ACILARIYLA BAŞ BAŞA BIRAKIN İNSANLARI. . .

15
1
yanıtYanıtla
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title