Haberler

    Dünyaca ünlü oyuncu Kate Hudson'dan çıplaklık itirafı: Akşamları evde sütyensiz dolaşıyorum

    Güncelleme:

    Dünyaca ünlü ABD'li oyuncu Kate Hudson'dan katıldığı televizyon programında samimi itiraflar geldi. Hudson, çıplaklığı sevdiğini ve bazı zamanlar evinde üstsüz dolaştığını söyledi. Hudson, şu ana kadar çıplak gezmesi yüzünden komşularıyla bir sorun yaşamadığını da sözlerine ekledi.

    Uzun süredir Danny Fukijawa ile aşk yaşayan ABD'li oyuncu ve aktris Kate Hudson'dan çok konuşulacak itiraflar geldi. 42 yaşındaki oyuncu, "İnsanlar beni eleştirebilir ama çıplak olmayı seviyorum ve her zaman da sevmişimdir" diyerek şaşkınlık yarattı.

    "HENÜZ KOMŞULARIMLA SORUN YAŞAMADIM"

    Sözlerini sürdüren Hudson, "Bazı akşamlar evde üstsüz (Sütyensiz) dolaşıyorum. Henüz komşularımla bir sorun yaşamadım. Sevgilim Danny Fukijawa'da bana çok karışmıyor" dedi.

    Dünyaca ünlü oyuncu Kate Hudson'dan çıplaklık itirafı: Akşamları evde üstsüz dolaşıyorum

    DESERT BLUE İLE ÜNE KAVUŞMUŞTU

    Altın Küre sahibi ABD'li oyuncu Kate Hudson, Desert Blue filmi ile üne kavuşmuştu. Kate Hudson'un Instagram'da 14 milyona yakın takipçisi bulunuyor. Hudson, 1 de kız çocuğu annesi .

    Dünyaca ünlü oyuncu Kate Hudson'dan çıplaklık itirafı: Akşamları evde üstsüz dolaşıyorum

    KATE HUDSON KİMDİR?

    Kate Garry Hudson, 19 Nisan 1979 tarihinde ABD, Los Angeles'de doğmuştur. Yahudi soylu bir aileden gelen oyuncu Goldie Hawn ile müzisyen Bill Hudson'ın kızıdır. 18 aylıkken anne babası boşanmıştır. Oliver Hudson adında abisi vardır. 1983 yılından beri annesiyle birlikte yaşayan oyuncu Kurt Russell tarafından büyütülmüştür. Baba olarak Kurt Russell'i benimsemiştir. Ayrıca biyolojik babasının oyuncu Cindy Williams ile evliliğinden olan Emily ve Zachary Hudson adlı iki kardeşi ve Wyatt adında annesinin Kurt Russell ile ilişkisinden olan bir erkek kardeşi vardır.

    1997 yılında, Santa Monica'da Crossroads adlı gösteri sanatları okulundan mezun oldu. Kate Hudson, 2000 yılında "Almost Famous" adlı filmdeki Penny Lane karakteri ile iyi bir çıkış yaptı. Ayrıca bu rol ile En İyi Yardımcı Kadın dalında Oscar adayı oldu ve Altın Küre Ödüllerinden de En İyi Yardımcı Kadın dalında ödül aldı.

    Daha sonra da 2002 yılında The Four Feathers ve 2003 yılında How to Loose a Guy in 10 Days adlı filmlerde rol aldı. Sonrasında oynadığı bütün filmlerde de ses getirmeyi başardı.

    Filmleri :

    1998 - Desert Blue

    1998 - Ricochet River

    1999 - 200 Cigarettes

    2000 - Dr. T & the Women

    2000 - Gossip

    2000 - About Adam

    2000 - Almost Famous

    2002 - The Four Feathers

    2003 - How to Lose a Guy in 10 Days

    2003 - Le Divorce

    2003 - Alex and Emma

    2004 - Raising Helen

    2005 - The Skeleton Key

    2006 - You, Me and Dupree

    2008 - Fool's Gold

    2008 - My Best Friend's Girl

    2009 - Gelinlerin Savaşı

    2009 - Nine

    Dünyaca ünlü oyuncu Kate Hudson'dan çıplaklık itirafı: Akşamları evde üstsüz dolaşıyorum

    Dünyaca ünlü oyuncu Kate Hudson'dan çıplaklık itirafı: Akşamları evde üstsüz dolaşıyorum

    Kaynak: Snob Magazin / Magazin

    Kurt Russell Kate Hudson Haberler

    Bakmadan Geçme

    10 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 10 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Haluk Levent BM konuşmasında İsrail'e ne dedi? 10 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 10 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 10 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 10 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 10 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 10 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 10 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 10 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 10 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 10 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 10 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? TİKTOK yasaklanıyor mu? 2024 TİKTOK kapatılacak mı? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı 9 Mayıs Perşembe 2024? Olympiakos Aston Villa maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Olympiakos A.Villa maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
    500

    Yorumlar (1)

    Levent Aslan :

    bunun neresi haber ya

    25
    1
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title