Haberler

2014 Yazında Erkekler Kolsuz Tişört ve Şort Giyecek

Güncelleme:

Esquire dergisi, gelecek yılın erkek yaz modasını şimdiden masaya yatırdı.

Binlerce markayı, satın alma yöneticilerini, moda editörlerini ve trend kahinlerini biraraya getiren Floransa'daki Pitti Uomo fuarı; yıllar geçtikçe tam anlamıyla bir şova dönüştü. Esquire dergisinden Serhat Şengül, Pitti Uomo Fuarı'ndaki izlenimlerini yazdı...

KOLSUZ TİŞÖRTLER GÖZDE

Sahilleri hatırlatan resort görünüş ve spor parçalar, 2014 yazına damgasını vurmaya devam edecek. Resort temasını vurgulayan temel parçalardan biri; fit kesimleri ve desenleriyle 'resort gömleği' olacak. Özellikle iki renkli çizgili desenleri görmeye devam edeceğiz. Polo yaka tişörtler ve astarsız spor ceketler; şortlarla kombinlenecek. Bununla birlikte; keten gibi hafif ve yaza yakışır kumaşlar ön planda olacak. Aktif spor temasında ise; lüks kumaşlardan oluşan ceketler, kolsuz tişörtler, jogging pantolonları ve şortları göreceğiz. Naylondan, ince yağmurluklar, nefes alan ileri teknolojili kumaşlardan oluşan parçalar da gardıroplardaki yerini alacak.

RENGARENK KIYAFETLER

Gelecek sezonda, desen ve renkler; lokomotif unsur olacak. Hawaii desenleri; çiçekleri ile tişört ve sweat-shirt'lerle buluşacak. Bu arada, kare desenli gömlekler üzerinde puantiyeler görmeye de şimdiden hazırlıklı olun. Renklere gelirsek... Birbirinden canlı turuncu, pembe ve kobalt mavi tonları; botanik yeşil, baharat tonları, toprak tonları ve beyazla kombinlenecek.

AKSESUVARLARIN GELECEĞİ

Önümüzdeki yaz beyazın hakim olacağı aksesuvarlara; siyah-beyaz uyumundan oluşan ayakkabılar, renkli çerçevelerde yuvarlak formda gözlükler, vintage temasına gönderme yapan spor seyahat çantaları ve fularlar eşlik edecek.

TÜRKİYE FUARA KONUK ÜLKE OLARAK KATILDI

Dünya erkek modasının tüm ilgisi, Floransa'da düzenlenen Pitti Uomo'daydı. Çeşitli sunum, etkinlik ve defilelerin de gerçekleştirildiği Pitti Uomo'nun bu yılki konuk tasarımcısı, Damir Doma'ydı.

TÜRK YILI

Fuarın bu yılki konuk ülkesi ise Türkiye'ydi. Yedi Türk tasarımcısı; yedi farklı Türk erkeğini, İstanbul'un yedi semtiyle özdeşleştirerek sundu. Hatice Gökçe, Emre Erdemoğlu, Niyazi Erdoğan, Deniz Kaprol, Aslı Filinta ve Zeynep Tosun; fuara katılan isimler arasındaydı. Bu arada Türk tasarımcı Serdar Uzuntaş, yedinci kez katıldığı Pitti Uomo'da; tasarımlarıyla WGSN gibi dünya moda otoritelerinin ve yabancı basının ilgisini çekti. Tasarım detayları önümüzdeki yazın belirleyici trendlerinde yer alırken; WGSN tarafından, Pitti Uomo'nun 'Top 5 Tasarımcısı'ndan biri seçildi.

5 MANKEN

Uzuntaş, kendine has desenler ve sezonun öne çıkan renklerini başarıyla karıştırdığı, Brighton sahillerindeki gençlerden esinlenerek oluşturduğu koleksiyonunu; sahilde dama oynayan, su savaşı yapan beş model eşliğinde sundu.

GELECEK YAZIN SAÇ MODASI

ARKAYA DOĞRU RETRO STILI: James Dean gibi saçınızı arkaya doğru hacimli bir biçimde tarayarak, bu görünümü yakalayabilirsiniz

ISLAK VE YANA DOĞRU TARANMIŞ: Erkekler, gelecek yaz ıslak ve geriye doğru taranmış klasik saç modelini sıkça kullanacak.

ISLAK DALGALAR: Dalgalı saçları düzeltmeye çalışmak nafile. Doğal haliyle bırakılmış dalgalı saçlar çok gözde.

HAVAYA DOĞRU: Hiçbir zaman modası geçmeyen, rahat bir kullanım olanağı sağlayan bu model de tercih edilecek.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Floransa Esquire Türkiye Polo Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title