Haberler

Erhan Çelik, TRT'den Ne Kadar Maaş Aldığını Açıkladı!

Güncelleme:

Televizyoncu Erhan Çelik, TRT'den ayrılmasıyla ilgili olarak "O dönem ismimin açıklamasının ardından biri Twitter'dan 260 bin lira maaş aldığımı yazdı. Herkes bunu gerçek sandı ama asıl gerçek sudur ki, TRT'de çalıştığım dönem boyunca bir lira bile maaş almadım." dedi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 11. Kocaeli Kitap Fuarı'nda televizyoncu Erhan Çelik, sevenleriyle buluştu.

"10 KATINI TEKLİF ETTİLER"

Öğrencilik zamanında zor zamanlar geçirdiğini anlatarak konuşmasına başlayan televizyoncu Erhan Çelik, "Kira parasını çıkarmak için iş aramaya başladım. O zamanlar yeni açılan özel bir kanalın gece muhabiri aradığını duydum ve başvurdum işe alındım ve mesleğe mikrofon ayaklığı olarak başladım. Yani hiçbir şey bilmediğim için, sadece mikrofon tutmam için işe alındım. Daha sonra aldığım notlar dikkat çekti ve muhabir olarak işime devam ettim. Sakıp Sabancı'nın yamasını fark ettiğim zaman yaptığım, ''Sabancı'nın Yamalı Ceketi' haberiyle ödül kazandım. Daha sonra başka bir özel kanala geçtim. Dikkatimin iyi olması sebebiyle çağırdıkları televizyon kanalından daha önceki aldığım paranın 10 katını teklif ettiler. Öğrencilik hayatımı düşününce gerçekten benim için büyük bir paraydı" diye konuştu.

Erhan Çelik, TRT'den Ne Kadar Maaş Aldığını Açıkladı!

MEHMET ALTAN'LA YAŞADIĞI DİYALOG

Haber sunuculuğu yaptığı dönemde Mehmet Altan ile yaşadığı bir olayı anlatan Çelik, "O zamanlar Ergenekon isminde bir oluşumla ilgili davalar haberlere taşınmaya başlamıştı. Daha kimsenin suçu sabit değilken Mehmet Altan, iddianameye konu olan herkesi suçlamaya başladı. Ben de konuyu tarafsız olarak ikaz ettiğimde bana, 'Sen onların avukatı mısın?' diye sordu ve programdan çıktı gitti. Sonra ne oldu kendi savunduğu iddianameyi kendine yapılan iddianame olarak karşısında buldu. Ve bu kez kendi suçsuz olduğunu anlatmaya çalıştı. Onun için bir davanın tüm süreci bitmeden kimsenin suçlanmaması gerektiği de yine kanıtlanmış oldu" şeklinde konuştu.

Erhan Çelik, TRT'den Ne Kadar Maaş Aldığını Açıkladı!

"TRT'DEN BİR KURUŞ BİLE ALAMADIM"

Geçirdiği hastalıktan sonra otoparkçı olarak hayatına devam ettiğini belirten Erhan Çelik, "Herkes bunu bilmez. Haberle arama sağlıklı bir mesafe koydum. Dolardaki artış da bizi iflasa sürükledi. O dönem ismimin açıklamasının ardından biri Twitter'dan 260 bin lira maaş aldığımı yazdı. Muhalif basında haberlerinde bu twite yer verdi. Çok üzüldüm çünkü ben TRT'deki işimi görev olarak gördüm ve bir kuruş para almadım. Daha sonra Cumhurbaşkanımıza giderek çocuğumla zaman geçirmek için izin istedim. Ama bana bir süre daha durmamı isteyince kıramadım bir dönem daha durdum. Ama TRT'den bir kuruş bile para almadığım halde hala haberlerim yapılıyor. Varsın yapsınlar ben tarafsız gazeteciliğimi yapmaya devam edeceğim" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sakıp Sabancı Mehmet Altan Erhan Çelik Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (94)

faruk:

Aksi ispat edilmediği sürece kişinin söylediğine itimat edilir ama TRT bir devlet kurumu ücret vermeden adam çalıştıramaz. Dediğin gibi bir durum söz konusuysa o zaman devlet bildiğin kaçak işçi çalıştırmış.

35
9
yanıtYanıtla
rahman:

Benden alınan TRT payı Adı Altınında bir kuruş da olsa , TRT ye haram olsun ben yaklaşık 25 yıldır bu TRT TV. VE Radyo sunu izlemiyorum , tekrar tekrar söylüyorum haram ve zıkkım olsun , hakkımı TRT ye helal etmiyorum , şimdi götürün çocuklarınıza bu haram parayı yedirin ,

20
5
yanıtYanıtla
PiNOKYO:

Yakinda ''Vallla, ikinci ikametgâh adresi olarak TIRT''a kira bile ödedim'' dersin. . .

14
10
yanıtYanıtla
Yuyuh:

Parasız tuvalete ile gidemezken aylarca kurus almadan çalış saçmalık olsa gerek.

19
5
yanıtYanıtla
DESTEKLİ AT:

babanın malıydıya onun için ücretsiz hamallık yaptın

15
7
yanıtYanıtla
FİKİRLİ:

Bu TRT katkı payını kedi yiyor galiba.

16
6
yanıtYanıtla
deniz yarr:

inanalım mı ?zehir olsun

13
9
yanıtYanıtla
KİM KİMİ KANDIRIR ERHAN ÇELİK:

MAAŞ ALMAMIŞINDIR AMA BİRKAÇ MİLYON TRANSFER YA DA PRİM ÜCRETİ ALMIŞINDIR. O DA SANA YETER. . SİYASİLERİ DEVREYE KOYDUĞUN BELLİ VE DİYECEK DE BİRŞEY BULAMADIMM. GENÇLİĞİNDE KIZILAY''DA KENDİ KENDİNE HABER YAPIP LAY LAY LOM YAPTIĞINI HATIRLARIM. . NEREDEN NEREYE YANİ. KİM DERDİ Kİ ŞU BEBE YILLAR SONRA GÜLBEN ERGEN İN KOCASI OLACAK. DERT OLDUN YA. HAKETMEDEN ALDIĞIN HER KURUŞ HARAM OLSUN. SADECE SANA DEĞİL TRT ÇİFTLİĞİNDEN BESLENENLERE DİYORUM. O YEDİĞİNİZ HARAM LOKMALAR BİR GÜN ÇIKACAAK. . AMA ÖYLE AMA BÖYLE

18
3
yanıtYanıtla
yusuf:

adam hayrına çalışmış bende yutdum

20
1
yanıtYanıtla
urfalı ali:

sen mı tarafsısızn zıbıdı hele gel benım ıs yerımde kurus para almadan calıs

10
10
yanıtYanıtla
Tüm 94 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title