Haberler

Ece Ronay'dan çok konuşulacak iddia: Mehmet Ali Erbil, TikTok'tan günlük 100 bin TL kazanıyor

Güncelleme:

Geçtiğimiz sene Mehmet Ali Erbil'in kendisine attığı mesajları ifşa ederek dava açan şarkıcı Ece Ronay, katıldığı canlı yayında TikTok'ta yayınlar yapan Erbil'in günlük 70 ila 100 bin TL arasında para kazandığını iddia eti.

Klibinde oynattığı Mehmet Ali Erbil'in kendisine attığı taciz mesajlarını ifşa ederek gündeme gelen şarkıcı Ece Ronay, TV8 ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına konuk oldu. TikTok hesabını açarak izleyicilerden hediye isteyen Erbil için "Dilenci" diyen Ronay, sanatçının günlük kazancı hakkında bir iddiada bulundu.

"MEHMET ALİ ERBİL ACINASI HALDE"

Mehmet Ali Erbil'le bir yıl önce başlayan davaları hakkında konuşan Ece Ronay, "Mehmet Ali Erbil benim için 'TikTok'ta dilenen bir kız. Onunla beni bir mi tutuyorsunuz' demişti. Gördüğünüz üzere birmişiz. Hatta benden bin betermiş. Her gün yayınlarda 'bana hediye gönderin' diyerek yalvarıyor. Çok acınası bir halde. Dilenci dediğim için dava açmış, açabilir. Davalar devam ediyor bakalım sonucu ne olacak" dedi.

Ece Ronay'dan dikkat çeken çıkış: Mehmet Ali Erbil, TikTok'tan günlük 100 bin TL kazanıyor

"ERBİL TİKTOK'TAN GÜNLÜK 70-100 BİN TL KAZANIYOR"

Erbil'in TikTok'taki kazancından bahseden Ronay, sözlerine şöyle devam etti: "Bana söylediği bir şeyi yine kendisi yaparsa laf söylemeye devam ederim. Beni ezmeye çalıştıkları her şeyi şimdi onlarda görüyorum. Gördükçe de yüzlerine vurmaya devam edeceğim. Mehmet Ali Erbil TikTok'tan günlük 70 ila 100 bin TL arasında para kazanıyor. Gönderilen hediyelerle o civarda bir para kazandığı için TikTok'tan vazgeçemiyor."

Ece Ronay'dan dikkat çeken çıkış: Mehmet Ali Erbil, TikTok'tan günlük 100 bin TL kazanıyor

Ece Ronay'dan dikkat çeken çıkış: Mehmet Ali Erbil, TikTok'tan günlük 100 bin TL kazanıyor

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Ece Ronay Haberler

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

500

Yorumlar (5)

GÖKHAN UZUNALİ :

Usandık arkadaş. Bu kadından da bu adamdan da usandık. Allah aşkına ikide bir bu şahısları haber yapmayınız yaaa

118
0
yanıtYanıtla
oguz:

kıyamet alemetlerinden biri zaman oyle bir zaman olmuş ki bilgin alim insan egitimci bilim insanları okulu birincilikle bitirmiş mastır doktora yapmış ama bu tıplerin kazandıgının yarısını bile kazanamıyor zaman bu tiplerin zamanı olmuş

115
2
yanıtYanıtla
ERTUĞRUL CEYRAN:

Yolun başında bir akademisyen olarak ülkemde bu türlerin türemesi ve daha da kötüsü insanımın da bunları bu derece yükseltmesi içler acısı geliyor. Yıllarını bilime, eğitime heba etmiş o kadar insan varken hemde...

yanıt4
yanıt0
Mikail arman:

Îkisininde ahlakı kirli.Hele bu Mehmet Ali erbil çok sorumsuz ve kontrolsüz bir adam.Bu yaşta olgun ve sorumlu davranıp ,topluma güzel örnek olmalıdır.Şimdi yine azgınlaştı ! Dinimiz ÎSLÂM'ın insanların nankörlük konusunu ne güzel anlatmış. Dikkatle, ibretle okumalıyız.

28
2
yanıtYanıtla
oruç ozkan:

artık insanların kolaydan para kazanma yöntemi sosyal medya ne yazık ki

4
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title