Haberler

Ebru Şallı, 4 gün önce vefat eden oğlunun mezarını ziyaret etti

Güncelleme:

Ebru Şallı'nın eski eşi Harun Tan'dan olan 9 yaşındaki oğlu Pars geçtiğimiz perşembe günü hayatını kaybetti. Evlat acısıyla yıkılan Şallı, bugün oğlunun mezarını ziyaret etti.

Eski manken Ebru Şallı'nın eski eşi Harun Tan'dan olan 9 yaşındaki oğlu Pars geçtiğimiz perşembe günü lenfoma tedavisi gördüğü hastanede vefat etti. Evlat acısıyla derinden sarsılan Şallı, hafta sonu getirilen sokağa çıkma yasağının bitmesiyle soluğu oğlunun mezarında aldı.

MEZAR BAŞINDA UZUN SÜRE DUA ETTİ

Şallı ve Tan'ın yaklaşık bir yıldır lenfoma tedavisi gördüğü öğrenilen oğlu Pars Tan, cuma günü Kilyos mezarlığında toprağa verildi. Minik Pars'ın cenazesine koronavirüs tedbirleri kapsamında sınırlı sayıda insan katılabildi. Büyük acı yaşayan Ebru Şallı bugün oğlunun mezarını ziyaret etti. Şallı, "ponçik" diye hitap ettiği oğlunun mezarı başında uzun süre dua etti.

Ebru Şallı, oğlunun mezarını ziyaret etti

CENAZE SONRASI İLK PAYLAŞIMINI YAPTI

2 çocuğu olan Ebru Şallı, yaşadığı evlat acısıyla cenazede ayakta durmakta güçlük çekti. Şallı'yı eski eşi Harun Tan ile yeni eşi Uğur Akkuş sakinleştirdi. Ünlü manken oğlunun mezar taşına ise "Ponçik sen hep benimlesin" yazısını yazdırdı. Evladını elleriyle toprağa veren Şallı, dün Instagram hesabından oğluyla olan anısını duygu dolu bir notla paylaştı. Ölen oğlunun kendisine seslendiği "Anniş" kelimesini bileklik yaptırıp koluna takan Şallı, "Ben hep yine annişinim senin... Ponçiğim benimlesin hep" notunu düştü.

Ebru Şallı, 4 gün önce vefat eden oğlunun mezarını ziyaret etti

MEZARLIKTA GÖRÜNTÜ ALMAK İSTEYENLERE TEPKİ GÖSTERDİ

Evlat acısı yaşayan Harun Tan, Instagram hesabından Kilyos Mezarlığı'na gelerek görüntü almak isteyenlere "İnsanın en acılı gününde bile peşini bırakmıyorsunuz, mezarda acılı annenin, babanın burnun kamerayı dayamaya çalışıyorsunuz. Tabuttan çıkıp mezara giren bir bebeği çekmenin, göstermenin kime ne faydası olabilir ki ya da acılı anne babanın kardeşlerin gözyaşlarını çekmenin. Kim bu işe dur diyecek artık? Olmaz olsun böyle basın özgürlüğü hatta yerin dibine batsın. Bence yaptığınız şeyden utanın çünkü leşe üşüşen kargalar gibisiniz. Biraz empati. Hiçbir şey eskisi gibi olmasın artık" diyerek tepki göstermişti.

Ebru Şallı, 4 gün önce vefat eden oğlunun mezarını ziyaret etti

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Magazin

Ebru Şallı Harun Tan Haberler

Bakmadan Geçme

Taş Kağıt Makas 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 159. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Deliha 2 konusu nedir? Deliha 2 oyuncuları kimler? Deliha 2 filmi ne zaman, nerede çekildi? Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 158. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! Metro ne zaman açılıyor? 1 Mayıs otobüs, Marmaray, vapur ve tramvay ücretsiz mi? Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var?
500

Yorumlar (42)

Hasan sabbah:

Suriyede ırakta yemende vd. Bir-çok ülkede evladını kayıp eden anneler var onlar neden bu kadar dikkate alınmaz diye vicdanlara sormak gerek...

25
5
yanıtYanıtla
Memleketim:

Ölmüs cocugunun üzerinden reklam yapiyor. Bunu takip edenler Ebru''dan fazla üzülmüsdür. Ebru gibilerin tek amaci sanal.

6
23
yanıtYanıtla
Muhendis:

Reklam yapmak istese, oradaki gazeteciler gizli cekim yapmazsi, buyuk konusma bu aci baska aciya benzemiyor

yanıt12
yanıt3
yvz:

geber lan sen

yanıt11
yanıt4
Memleketim:

Yalakalar, cocugu ölmüs bir insan bir gün sonra sanalda boy göstermez. Magazincilere mezarliga gidiyorum diye haber veren ittikatsiz insan bunlar. Hepiniz yalaka vizyonsuz yalnizca magazin takip edip yorum yapan züppeler olmussunuz. Günde yüzlerce insan ölüyor Memleket''te bunun cocugunun ölümüde digerlerinin aynisi. Ne ayrilacigi var? Kendisi matem tutmuyor siz soytarilar onu savunuyorsunuz.

yanıt2
yanıt1
demet:

mezarliga esarpsiz girilmez.yeter artik ya ögrenin biraz böyle seyleri artik lutfen.

12
14
yanıtYanıtla
Fth:

Nelerle mesgulsunuz les kargalari

yanıt6
yanıt3
Sance:

Akraba evliliği neden yapılmamalı cevabı burda işte = demet

yanıt0
yanıt2
Bekir Göktaş:

Sen kime söylüyorsun kardeş,bir ona bak, bir yaşantısına bak birde giyimine bak,sonra söyle onu

yanıt0
yanıt1
Ayşe eren:

Ne olur eşarpsız gidince merak ettim. Bir de yine çok merak ettim bunu siz nerden öğrendiniz

yanıt2
yanıt0
Tüm 42 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title