Haberler

Diplomasız 'Tıp Uzmanı' unvanıyla hasta tedavi eden Metin Hara'nın duruşmasında tanıklar konuştu

Güncelleme:

Ünlü model Adriana Lima ile olan ilişkisiyle tanınan Metin Hara'nın, diplomasız hasta tedavi ettiği gerekçesiyle geçtiğimiz yıl iş yeri mühürlenmiş, 6 ay hapsi istenmişti. Hara'nın bugün görülen duruşmasında konuşan tanıklar, bu iddiaların yalan olduğunu belirterek, yazarın kendilerine sadece iyi hissettirecek konuşmalar yaptığını ifade etti.

Düşünce gücü ile tedavi ve enerji konularında kitapları bulunan yazar Metin Hara, ünlü model Adriana Lima ile olan çalkantılı ilişkisiyle adını duyurmuştu. Ayrılığın ardından adı diplomasız hasta tedavi etmekten gündeme gelen Hara'nın aynı gerekçe ile iş yeri mühürlenmiş ve 6 ay da hapsi istenmişti.

Diplomasız 'Tıp Uzmanı' unvanıyla hasta tedavi eden Metin Hara'nın duruşmasında tanıklar konuştu

'İYİ HİSSETTİRECEK KONUŞMALAR YAPTI'

Metin Hara hakkında "Diploması olmadığı halde hasta tedavi etmek veya tabip unvanını takınmak" suçlamasıyla açılan davanın bugün görülen duruşmasında, tanıkların ifadelerine başvuruldu. Fizyoterapi lisansına sahip olan ve Sufi Nefes ile iyiliği artırdığını dile getiren Hara için tanıklar, yazarın kendilerini tedavi etmediğini, yalnızca iyi hissettirecek konuşmalar yaptığını söyledi. Nurettin Kulak isimli tanık, "Sempozyumlarının içeriği olumlu düşünceyle alakalıydı, hasta tedavisine ilişkin bir durum olmamıştır." dedi.

"MOTİVASYONLARI ARTIRMAK İÇİN KONUŞMA YAPAR"

Aker Çıtak isimli tanık, Hara'nın düşünce alışkanlıklarına yönelik önerilerde bulunduğunu ifade ederken, şirketin yöneticiliğini yapan Eser Mitrani ise, "Bize gelen insanlar hasta değildir, tedavi olma durumları yoktur. Metin Bey, insanların motivasyonlarını artırmak için sahnede konuşmalar yapmaktadır." diye konuştu. Ayrıca hazırlanan iddianamede, Hara'nın hekim diploması olmadığı halde "Tamamlayıcı Tıp Uzmanı" unvanıyla faaliyet izni bulunmayan şirketinde, hasta tedavi ettiği bilgisi yer aldı.

Diplomasız 'Tıp Uzmanı' unvanıyla hasta tedavi eden Metin Hara'nın duruşmasında tanıklar konuştu

Diplomasız 'Tıp Uzmanı' unvanıyla hasta tedavi eden Metin Hara'nın duruşmasında tanıklar konuştu

Diplomasız 'Tıp Uzmanı' unvanıyla hasta tedavi eden Metin Hara'nın duruşmasında tanıklar konuştu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Adriana Lima Metin Hara Haberler

Bakmadan Geçme

Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak? 30 Nisan Kankalar Günü mü? Dünya Kankalar Günü ne zaman? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı? Trendyol Süper Lig'de son haftalara girdik
500

Yorumlar (13)

SÜPER AKIL:

yoga gibi zengin tuzakları, yok nefes düzenleme efendim konuşucam rahatlıycan, anlamsız psikolojik tedaviler vs. tamamen zengin tuzakları. . . eee zengin para harcıyacak yer arar ve değişik bişi sunarsan parayı yığar sana. . . .

22
4
yanıtYanıtla
İNSAN:

hele şu yoga reklamlarını görmekten bıktım. Herkes yogacı olmuş

yanıt3
yanıt1
Elif:

Seni kör cahil. Bilmeden atıp tutmak tam da böylesi cehalettir.

yanıt0
yanıt0
fıs:

demekki manipüle ve hipnoz söz konusu. cezasız kalmamalı, psikolojik tedavilerde eğitimli kişiler tarafından yapılmadlıdır. hacı hocalardan farksız bir durum

17
3
yanıtYanıtla
adam:

fakir hasta olunca deli zengin olunca piskolojik . . . .

16
2
yanıtYanıtla
Antiak:

Bu ulke diplomasizlarin elinde neden bu kadar kafaya taktiniz

6
1
yanıtYanıtla
FETHİ:

MÜHİĞM OLAN BİLGİSİ

2
4
yanıtYanıtla
Rüknettin dede:

Bırakın bu işleri.Kelin merhemi olsa kendi kafasına sürer.

4
0
yanıtYanıtla
Harvey Specter:

İnternete girecek para buluyorsun

1
2
yanıtYanıtla
EVET:

ELLER HAVAYA ZIPLIYORUZ YANIMIZDAKİNE SARILIYORUZ. FENA BALONUN PATLADI . .

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title