Haberler

Demet Akalın'ın başından aşağı içki döktüğü garson konuştu: Gurur duydum

Güncelleme:

Ünlü şarkıcı Demet Akalın'ın başından aşağı içki döktüğü garson suskunluğunu bozdu. Akalın ile çektirdiği fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşan garson, "Solistimiz ile 2018 yılından bu yana çalışıp, birçok yeni proje ve sahnede de birlikte olmaktan onur ve gurur duyacağımızı belirtmek isterim. Bu durum tamamen espri amaçlıdır" ifadelerine yer verdi.

Geçtiğimiz günlerde Bodrum'da sahneye çıkan Demet Akalın, sipariş ettiği içkinin tadını elma suyuna benzetince garsonun başından aşağı dökmüştü. Ünlü şarkıcının bu hareketi sosyal medyada büyük tepki çekti.

DEMET KENDİNİ SAVUNDU: 10 SENEDİR DÖKÜLÜYOR

Tepkilerden sonra açıklama yapan Akalın, "O gecede personel şefinin kendisi 'dök dök' diye ısrar ediyor. Gelen gurbetçi müşteriler de şampanyaları zaten garsonların kafasından dökülmesi için gönderiyor. 10 senedir dökülüyor şampanyalar bu şekilde, şimdi mi battı?" ifadelerini kullandı.

Demet Akalın'ın başından aşağı içki döktüğü garson konuştu: Gurur duydum

GARSONDAN GARİP AÇIKLAMA: GURUR DUYDUM

Akalın'ın açıklaması sonrası gözlerin çevrildiği garson da suskunluğunu bozdu. Demet Akalın'la çektirdiği fotoğrafı sosyal medya hesabından yayınlayan garson, durumdan memnun olduğunu belirterek "Solistimiz ile 2018 yılından bu yana çalışıp birçok yeni proje ve sahnede de birlikte olmaktan onur ve gurur duyacağımızı belirtmek isterim. Bu durum tamamen espri amaçlıdır. Yıllardır plaj konserlerinde yaptığımız bu şampanya olayı aşağılık bir durum içeren bir şey barındırmamaktadır" dedi.

Demet Akalın'ın başından aşağı içki döktüğü garson konuştu: Gurur duydum

NE OLDU?

Sahne aldığı mekanda getirilen şampanyayı beğenmeyen Demet Akalın, "Resmen elma suyu vermişsiniz" diyerek elindeki içkiyi garsonun başından aşağı döktü. Görüntülerin kısa sürede sosyal medyada gündem olmasının ardından açıklama yapan şarkıcı, "Ben şampanya paralarını diğer solistler gibi cebe değil, çalışanlara bırakıyorum. O gecede personel şefinin kendisi dök, dök diye ısrar ediyor. Gelen gurbetçi müşterilerde şampanyaları zaten, garsonların kafasından dökülmesi için gönderiyor. 10 senedir dökülüyor şampanyalar bu şekilde, şimdi mi battı birilerine? Aman zaten takmıyorum artık böyle şeyleri" dedi.

Demet Akalın'ın başından aşağı içki döktüğü garson konuştu: Gurur duydum

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Magazin

Demet Akalın Haberler

500

Yorumlar (32)

Mehmet Vatandaş:

sen gurur duymaya devam et biz orada bir insanın onuru için tepki göstermiştik

311
10
yanıtYanıtla
UğuR DURAN:

Acaba bu açıklama için Demetten kaç para çonttu...

207
10
yanıtYanıtla
Karaoğlan:

Senin insanlık gururuna tüküreyim. Para için resmen satılıyorsunuz.

160
10
yanıtYanıtla
Bozkurt :

Kimi insan siha yapar gurur duyar... kimi insan ise sarkici kafasindan icki doktu diye gurur duyar... hadi garson ekmeginin pesinde ya demet.. yaziklar olsun.

154
7
yanıtYanıtla
Lanİsmail:

Garsonun yüzüne tükürseydi yarabbi şükür yağmur yağdı diyecekti galiba.

145
7
yanıtYanıtla
HONOUR:

garson layık olduğun hayatı yaşa

125
4
yanıtYanıtla
HAYRETTİN ŞÖLEN:

alan memnun satan menün millete ne parası olan eğleniyor buda züğürttün ağzını yoruyor memleket gidiyor elden ona tepki verin

82
24
yanıtYanıtla
Özgür Sevindik:

Merak ediyorum o kadehi bir musteri dokse idi bukadar espiriksel olurmuydu Gercekten hak ediyorsunuz düstüğünuz durumu

85
7
yanıtYanıtla
Abdullah Atik:

İç kültürü olmayan Sonradan görme dedikleri bunlar oluyor..

86
5
yanıtYanıtla
Belmondoengin:

Show' un bir parçası çok da şey yapmamak lazım..Önemli olan gündeme gelmekti ve geldi.

84
4
yanıtYanıtla
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title