Haberler

Çok konuşulacak iddia: Şahan Gökbakar'ın gündemle ilgili tweet'ini paylaşan Ezgi Çelik, TRT'deki işinden oldu

Güncelleme:

Şahan Gökbakar'ın "Hırsızın, uğursuzun, katilin, tecavüzcünün dışarıda gezdiği ama gazetecinin hapse girdiği bir sistem" yazdığı tweeti paylaşan Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin oyuncusu Ezgi Çelik'in işinden olduğu ileri sürüldü. Paylaşımın TRT yönetimini rahatsız ettiği için oyuncunun kadrodan çıkarıldığı iddia edildi.

Yakın zaman önce final yapan Ezgi Mola'nın geçtiğimiz sene attığı bir tweet nedeniyle TRT yönetimini rahatsız ettiği, hatta oyuncunun kadrodan çıkarılacağı iddia edilmişti. Ancak konunun kısa sürede gerçek olmadığı ortaya çıkmıştı. Şimdilerde benzer bir durumun Alparslan Büyük Selçuklu oyuncularından Ezgi Çelik'in başına geldiği ileri sürüldü.

KADRODAN ÇIKARILDI

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Akli Film'in imza attığı Barış Arduç'lu Alparslan Büyük Selçuklu dizisine başarılı oyuncu Ezgi Çelik katıldı. Yapımcı güçlü oyunculuğu ve hanımefendi kişiliğiyle tanınan Çelik'in projeye katıldığını ve İbrahim Yınal'ın eşi Öke Hatun'u canlandıracağını duyurdu. Ancak Çelik kısa süre sonra kadrodan çıkarıldı.

ŞAHAN GÖKBAKAR'IN PAYLAŞIMINI YAYINLAMASI BAŞINI YAKTI

İddiaya göre Ezgi Çelik'in daha önce retweet ettiği Şahan Gökbakar'ın "Hırsızın uğursuzun katilin tecavüzcünün dolandırıcının kaçakçının yolsuzun dışarıda gezdiği Ama haber yapan gazetecinin hapse girdiği bir sistem içerisinde olmak beni çok üzüyor yoruyor ve mutsuz ediyor" tweet'i yüzünden işinden oldu.

Çok konuşulacak iddia: Şahan Gökbakar'ın gündemle ilgili tweetini paylaşan Ezgi Çelik, TRT'deki işinden oldu

TEPKİ GÖSTERMİŞLERDİ

Sosyal medyada bazı sayfalardan atılan "Devletimizin resmi kanalı TRT 1'e yeni oyuncu diye tanıttığınız Ezgi Çelik Twitter hesabından Şahan'ın suçlu sözde gazetecinin temize çıkarmaya çalıştığı tweetini paylaşım yapmış" şeklinde gösterilen tepkilerin bu kararda etkili olduğu öne sürüldü.

Çok konuşulacak iddia: Şahan Gökbakar'ın gündemle ilgili tweetini paylaşan Ezgi Çelik, TRT'deki işinden oldu

Çok konuşulacak iddia: Şahan Gökbakar'ın gündemle ilgili tweetini paylaşan Ezgi Çelik, TRT'deki işinden oldu

Çok konuşulacak iddia: Şahan Gökbakar'ın gündemle ilgili tweetini paylaşan Ezgi Çelik, TRT'deki işinden oldu

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Şahan Gökbakar Instagram Twitter Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (4)

UZUNMUSTAFA:

dusunce ozgurlugu yok ulkemde

153
155
yanıtYanıtla
Sevda Gül :

„düsünceniz“ batsin imansizlar!

yanıt78
yanıt75
Muammer Mizrak:

Gazeteci dediğiniz kavalami vatan haini ni kutsallastirmayin

154
98
yanıtYanıtla
Engin Çanka:

Şahan işin gücün yokmu ya çık seçime aday ol o zaman

15
30
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title