Haberler

Göğüs estetiği sonrası pozları olay olan Çukur'un Timsah Celil'i son halini paylaştı

Güncelleme:

Çukur dizisinde hayat verdiği Timsah Celil karakteriyle bütünleşen Ahmet Melih Yılmaz, cinsiyet değiştirmesiyle çok konuşulmuş ve Meli Bendeli ismini almıştı. Göğüs estetiği yaptırdıktan sonra paylaştığı fotoğraflarla sosyal medyayı sallayan 33 yaşındaki oyuncu, bu kez cam önünde verdiği pozlarını takipçileriyle paylaştı.

Bir döneme damga vuran ekranın fenomen dizisi Çukur'da 'Timsah Celil' rolüyle tanınan oyuncu Ahmet Melih Yılmaz (33), trans birey olduğunu açıklayarak herkesi şaşırtmıştı.

CAM ÖNÜNDE POZ VERDİ

Trans birey olduğunu açıklayarak Meli Bendeli ismini alan ünlü isim, iddialı pozlarıyla ve son haliyle sosyal medyayı salladı. Meli Bendeli'nin cam önünde verdiği pozlar gündem oldu.

Cinsiyet Değiştiren Ünlü İsmin Son Hali Şaşırttı!

"SEKTÖR BENİ ÇOK YIPRATTI"

Ahmet Melih Yılmaz, geçtiğimiz aylarda trans birey olma sürecinden bahsetti. Ünlü oyuncu, "Bu kararı 2020'nin mart ayında yani pandeminin ilk günlerinde aldım. Bundan sonra gönlümce yaşayacağım. Sektör beni çok yıprattı. Erkek halimle yediğim mobbingin haddi hesabı yok. Şimdi bu halimle kovalarlar herhalde" diyerek sitem etti.

Cinsiyet Değiştiren Ünlü İsmin Son Hali Şaşırttı!

"BERLİN'E GİDECEĞİM"

Yaşadığı değişim sonrası dizi ve filmlerde rol almasının zor olduğunun altını çizen Yılmaz, "Yoruldum, piyasayı bırakıyorum. Evime dönüyorum. Başka bir ifadeyle, doydum ve masadan kalkıyorum. Doymayanlar utansın. Her hayırda bir şer, her şerde bir hayır vardır. Yurt dışında işler kovalayacağım. İmkanım olursa Berlin'e gitme hayalim var" ifadelerini kullandı.

Cinsiyet Değiştiren Ünlü İsmin Son Hali Şaşırttı!

Çukur'un cinsiyet değiştiren ünlü Timsah Celil'in cam önünde verdiği pozları olay oldu

Çukur'un cinsiyet değiştiren ünlü Timsah Celil'in cam önünde verdiği pozları olay oldu

Kaynak: Snob Magazin / Magazin

Melih Yılmaz Çukur Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500

Yorumlar (11)

Umit Cetin:

şeriat gelmezse sonumuz hiç iyi değil Allahın kuralları insanların kullarından daha güvenli daha güzeldir

90
61
yanıtYanıtla
MEHMETCİK:

ESKİ TÜRK FİLMLERİNDE KIZ İSMET KARAKTERİ VARDI ONA BENZEMİŞ

79
9
yanıtYanıtla
Doğrucu deli:

Ne yaptın Cemil abi günden güne batıyorsun yazık sana

71
17
yanıtYanıtla
göktürk türk:

İtici olmuş pismiş gibi hissettiriyor

74
14
yanıtYanıtla
Terlan memmedov:

Insanliq yokoluşun eşiyinde

63
17
yanıtYanıtla
Gültekin Saday:

Berbatmış iyice berbat olmuş yazıklar olsun

62
12
yanıtYanıtla
Abdullah Erfidan:

Kemal Sunal ın bi filminde Kız İsmet Rolünde Bi adam vardı. Aynı ona benzemiş

65
5
yanıtYanıtla
Sevda Gül :

Harcanmis Hayat kadinina benzetmis kendini.

28
16
yanıtYanıtla
Hakan Arslanoglu:

Celil Abi, Nehir kıyısında erkek timsahını bekleyen dişi timsah olmuşsun..

23
5
yanıtYanıtla
ist Kr:

Tamam da niye haber yapmıyorsunuz niye yazık bu adama boş yaşayıp gidecek inandığı şeyin dövmesini yaptırmış

7
3
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title