Haberler

"Çocuğa cinsel istismar" suçundan 10 yıl hapse mahkum edilmişti, Cicişler'den Esra Ersoy gözaltında

Güncelleme:

Bodrum'da yaz aylarında, 13 yaşındaki bir çocuğa cinsel istismar uyguladığı gerekçesiyle 10 yıl hapis cezasına çarptırılan Ciciş kardeşlerden Esra Ersoy, tutuklu bulunduğu cezaevinden koronavirüs nedeniyle izinli olarak çıktı. Ersoy, bugün imza atmak için gittiği Etiler Ş.N.S. Polis Merkezi Amirliği'nde gözaltına alındı. Ersoy, işlemlerinin ardından yeniden cezaevine gönderildi.

Kamuoyunda Ciciş kardeşler olarak bilinen Esra ve Ceyda kardeşlerden Esra Ersoy (39), 13 yaşındaki bir çocuğa cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle Bodrum Ağır Ceza Mahkemesi tarafından 10 yıl 1 ay hapse mahkum edilmişti. Hakkında yakalama kararı çıkarılan Esra Ersoy, bir süre önce "basit yaralama" suçundan tutuklu bulunduğu Hendek Kadın Açık Ceza İnfaz Kurumu'ndan koronavirüs salgını nedeniyle ikametinin bulunduğu karakola imza vermek şartıyla süreli olarak tahliye edilmişti.

'Çocuğa cinsel istismar' suçundan 10 yıl hapse mahkum edilmişti, Cicişler'den Esra Ersoy gözaltında

İMZA ATMAK İÇİN GİTTİĞİ KARAKOLDA GÖZALTINA ALINDI

Bu kapsamda imza atmak için dün akşam saatlerinde Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü Etiler Şehit Naci Soydan Polis Merkezi Amirliğine gelen Esra Ersoy, hakkında bulunan yakalama kararı nedeniyle gözaltına alındı.

HAKKINDAKİ İDDİALARI BİR KEZ DAHA REDDETTİ

Geceyi nezarette geçiren Esra Ersoy, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayına sevk edildi. Ersoy, muhabirlerin konuyla ilgili sorusuna ağlayarak, "İftiraya uğradım, ben böyle bir şey yapmadım ki pişman olayım" dedi.

'Çocuğa cinsel istismar' suçundan 10 yıl hapse mahkum edilen Ciciş kardeşlerden Esra Ersoy gözaltına alındı

BİRÇOK SUÇTAN KAYDI VAR

Öte yandan Ersoy'un emniyette, "Kamu malına zarar verme", "kullanmak için uyuşturucu madde bulundurmak", "Açıktan Hırsızlık" ve "Görevi Yaptırmamak İçin Direnme" suçlarından kaydı olduğu öğrenildi.

"PEŞİMDE DOLU ERKEK VAR, 13 YAŞINDAKİ ÇOCUĞU NE YAPAYIM"

Esra Ersoy da sosyal medyadan geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, "Bunu siz de biliyorsunuzdur ki peşimde dolu erkek varken 13 yaşında çocuğu ne yapayım ben Allah aşkına! Ayrıca 13 yaşındaymış gibi de durmuyordu, iri yarı, boyu benden uzundu falan" demişti.

'Çocuğa cinsel istismar' suçundan 10 yıl hapse mahkum edilen Ciciş kardeşlerden Esra Ersoy gözaltına alındı

"UYANDIĞIMDA ELBİSEMİN ÖNÜ YIRTIKTI"

Ersoy, açıklamasında telefonunu S.B. adlı çocuğun otel odasında şarj edebileceğini söylemesi üzerine odasına gittiğini belirterek, "Telefonum şarj olurken bir sebepten dolayı sızmışım (2 gündür uyumamıştım). Ben uykudayken bu çocuk bir pislik yapmaya çalışmış ki uyandığımda elbisemin önü yırtıktı. Annesine de korkusundan yalan söylemiş, kendi işlediği suçu bana atmış. Kapı çalmış, kapıyı açmamış ben uyandığımda kendi ellerimle kapıyı açıp gittim. Kapıda annesi vardı ve belliydi ki beni sevmeyen biri olduğu aslında. Eline de fırsat geçmiş analı oğullu bana iftira attılar. Bu nasıl adalet. Ortada hiçbir delil yok ve bana bu damga nasıl yapıştırılabiliyor. Allah yukarıda biliyor ki ben masumum, Allah'ım beni bu kabustan uyandır" açıklamasında bulundu.

'Çocuğa cinsel istismar' suçundan 10 yıl hapse mahkum edilen Ciciş kardeşlerden Esra Ersoy gözaltına alındı

"SENDEN PARA İSTEMİYORUM"

Dava dosyasına göre Esra Ersoy, geçen yıl Bodrum'da ailesinin kiraladığı konutta tatil yapan 13 yaşındaki S.B.'nin yalnız olduğu sırada evin kapısını çaldı. Ersoy, S.B.'ye erkek arkadaşından kaçtığını söyleyerek eve girdi. Bir süre sonra Ersoy, S.B'.nin evinde uyuşturucu hap aldı. Aldığı hapın etkisiyle, "Kaç kişi benimle birlikte olmak için para teklif ediyor, senden para istemiyorum" diyen Ersoy, daha sonra S.B.'nin şortunu indirerek tacizde bulundu. Bir süre sonra S.B.'nin annesi kapıya geldi.

10 YIL 1 AY HAPİS CEZASI ALDI

Mahkeme yargılama sonucunda Ersoy'u, 'çocuğun cinsel istismarı' suçunu işlediğinin sabit olduğu gerekçesiyle 8 yıl hapse mahkum etti. Ersoy'un işlediği diğer suçun 'tehdit' değil 'tehdit kullanmak suretiyle konut dokunulmazlığını ihlal' suçunu oluşturduğuna hükmeden mahkeme, sanığa bu suçtan da 2 yıl 1 ay hapis cezası verdi. Ersoy'a toplamda 10 yıl 1 ay hapis cezası veren mahkeme ayrıca tutuklanması için yakalama kararı çıkardı.

'Çocuğa cinsel istismar' suçundan 10 yıl hapse mahkum edilen Ciciş kardeşlerden Esra Ersoy gözaltına alındı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Esra Ersoy Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title