Haberler

Cem Yılmaz'dan "Erşan Kuneri kötü" diyen takipçisine cevap: Boş işleri bırak gülüm

Güncelleme:

Cem Yılmaz'ın yazıp yönettiği Erşan Kuneri dizisi 13 Mayıs'ta yayınlanmaya başladı. Sosyal medyada diziyle ilgili yapılan yorumlara bakan komedyen "Maalesef kötü bir seri" eleştirisini yapan izleyiciye "Kötü değil, yalnızca sana göre değil. Boş işleri bırak gülüm, canım, şeker kardeşim" cevabını verdi.

Ünlü sinemacı ve komedyen Cem Yılmaz'ın yazıp yönettiği, başrollerinde de Zafer Algöz, Ezgi Mola, Çağlar Çorumlu, Uraz Kaygılaroğlu, Merve Dizdar, Nilperi Şahinkaya ve Bülent Şakrak'ın oynadığı Erşan Kuneri dizisi, 13 Mayıs'ta Netflix'te izleyiciyle buluştu. Yılmaz, yayınladığı ilk gün sosyal medyanın gündemine yerleşen dizi için yapılan bir eleştiriye sessiz kalamadı.

"VAKTİNİ SEVDİĞİ ŞEYLERE VER GÜLÜM, CANIM ŞEKER KARDEŞİM"

Cem Yılmaz, Twitter'da diziyle ilgili yapılan bir paylaşıma "Maalesef çok kötü bir seri" yazan sosyal medya kullanıcısına yanıt vererek "Hayır Osmancım değil. Yalnızca sana göre değil. Hepsi bu. Lütfen artık boş işleri bırak :) Sevdiğin şeylerden bahset vaktini onlara ver hadi gülüm benim, canım, şeker kardeşim. Seni seviyorum bay" dedi.

Cem Yılmaz'dan 'Erşan Kuneri kötü' diyen takipçisine cevap: Boş işleri bırak gülüm

"BİR GÖNÜL SAYFASI DAHA AÇILDI"

Kullanıcı yoruma "Seviyorum seni abi" karşılığını verince komedyen de "Bir gönül sayfası daha açıldı. Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır. Yaşa Osman" ifadelerini kullandı.

Cem Yılmaz'dan 'Erşan Kuneri kötü' diyen takipçisine cevap: Boş işleri bırak gülüm

Cem Yılmaz'dan 'Erşan Kuneri kötü' diyen takipçisine cevap: Boş işleri bırak gülüm

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Erşan Kuneri Cem Yılmaz Twitter Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (13)

hakan:

bununla recep ivedik iğrenç,nerede eski komedyenler ah ah

61
30
yanıtYanıtla
Serkan Yaman:

"Hayır hakancım değil. Yalnızca sana göre değil. Hepsi bu. Lütfen artık boş işleri bırak :) Sevdiğin şeylerden bahset vaktini onlara ver hadi gülüm benim, canım, şeker kardeşim.

yanıt13
yanıt9
serkan:

İLK BÖLÜMÜ İZLEDİM AŞIRI ARGO VE KÜFÜR VAR DİZİDE BIRAKTIM AİLECE İZLENECEK Bİ KOMEDİ DEĞİL. KÜFÜR ARGO OLMAYINCA KOMEDİ OLMAZ KAFASI VAR MALESEF.

49
20
yanıtYanıtla
Can Ergül:

Vallahda kötü Billahda kötü! Doruya doru. Bütün Filim küfürlerle dolu. Böyle filime izin verenleri sorgulamak lazim. Sacma sapan is.

40
12
yanıtYanıtla
Ozzy Bjk:

Kötü kardeşim kötü. Çok olsa 10 kişiden 2 is güzel der. Ne diye adama laf söylüyorsun. Her zaman güzel işler yaptın ve takdir edildin. Şimdiki kötü, neden kabullenmesi zor!!

40
8
yanıtYanıtla
Ozzy Bjk:

Cem Yılmaz’ın tüm filmlerini ve stand up programlarını ayrıca reklamlarını da izledim ve hep beğenmişimdir. Fakat; Erşan kümesi başta olmak üzere Karekomik hikayeler ile birlikte Cem Yılmaz kötü filmler serisine devam ediyor. Beğenmedik kardeşim ne laf atıyorsun adama.

35
6
yanıtYanıtla
adil güner:

Malesef bu ve bunun gibi komedyen kesimi belden asagi ve argo olmadan milleti güldüremiyorlar ama milletin bir bölümüde böyle istiyor bunu komedi saniyor ne yazik ki.

21
6
yanıtYanıtla
FLYREAD :

aynen saçmalamaya başladı artık alıp götürmüyo eski filmleri gibi komikde değil hep aynı kişiler zaten .d

15
4
yanıtYanıtla
Ahmet Gündoğdu:

kufurlu cektıgın fılmler mıllet buna guluyor vede ustune para verıyor.gerı zekalı dolu ulkemız..kufure gulup de ustune para veren..

7
2
yanıtYanıtla
Ahmet Gündoğdu:

begenmeye bılır,bumu dert oldu bende begenmıyorum senın hıc bır fılmınıde senıde..bır kerede adam gıbı bır fılm ceksen ınsanların hatrında kalan..

6
2
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title