Haberler

Çağatay Ulusoy, yeni dizisi Centilmen için imaj değiştirdi

Güncelleme:

Uzun süredir ekranlardan uzak olan yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy, Netflix'te yayınlanacak olan Centilmen dizisi için kamera karşısına geçti. Dizide jigoloyu canlandıracak olan Ulusoy, yeni rolü için saçlarını uzatarak sakalını kesti.

Son zamanlarda Kağıttan Hayatlar, Yeşilçam ve Hakan Muhafız gibi projeleriyle adından söz ettiren oyuncu Çağatay Ulusoy, Netflix'te yayınlanacak olan "Centilmen" dizisinin başrolünü oynayacak. Merakla beklenen dizinin setinden ilk kare de geldi.

SAÇLARINI UZATTI

Onur Bilgetay'ın yönetmenliğini üstlendiği 'Centilmen' dizisinde Lale Başar ile rol alan yakışıklı oyuncu, aşık olduktan sonra hayatı değiştiren jigoloyu canlandıracak. Yeni projesi için imaj değiştiren Çağatay Ulusoy, sakalını kestirerek saçlarını da uzattı. Oyuncunun yeni imajı da Başar ile sette verdiği pozla ortaya çıktı.

Çağatay Ulusoy'a Centilmen dizisinde Hercai ve Destan dizilerindeki rolüyle tanınan Ebru Şahin eşlik edecek.

Çağatay Ulusoy, yeni dizisi Centilmen için imaj değiştirdi

Çağatay Ulusoy, yeni dizisi Centilmen için imaj değiştirdi

Çağatay Ulusoy, yeni dizisi Centilmen için imaj değiştirdi

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Çağatay Ulusoy Haberler

Küçük kızı kurtarmak yerine elinde termosla beklemiş! Beren Su'nun ölümünde ihmal iddiasını kanıtlayan fotoğraf

Küçük kızı kurtarmak yerine elinde termosla beklemiş! Beren Su'nun ölümünde ihmal iddiasını kanıtlayan fotoğraf

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

İzmir'in Dikili ilçesinde orman yangını! Alevler saatlerdir kontrol altına alınamadı

İzmir'in Dikili ilçesinde orman yangını! Alevler saatlerdir kontrol altına alınamadı

Bakmadan Geçme

İzmir Dikili orman yangını söndürüldü mü? Orman yangınında son durum 26-27 Temmuz Akaryakıt Fiyatları: Benzine, motorine, mazota zam veya indirim var mı, gelecek mi? Akaryakıt zammı ne zaman? 26-27 Temmuz bugün ve yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, kaç derece? Bu akşam kimin maçı var? Bugün TV'de kimin maçı var, ne maçı? 26 Temmuz bugünkü günün maçları Bingöl'de deprem mi oldu? Bingöl'de son dakika deprem oldu! Deprem şiddeti ve büyüklüğü kaç, nerede oldu? Son depremler AFAD ve Kandilli listesi Milli takım kadrosundan çıkarılan Tuğba Şenoğlu İvegin kimdir? Tuğba Şenoğlu İvegin kaç yaşında, nereli? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? Beyoğlu, Fatih, Sarıyer 26-27 Temmuz İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? Aliağa, Bergama, Çeşme 26-27 Temmuz 2024 İzmir su kesintisi listesi! Gaziantep GASKİ su kesintisi: Gaziantep'te sular ne zaman gelecek? Şahinbey, Şehitkamil, Nurdağı 26-27 Temmuz 2024 GASKİ su kesintisi listesi! Adana ASKİ su kesintisi: Adana'da sular ne zaman gelecek? Çukuorva, Karataş, Pozantı 26-27 Temmuz 2024 Adana su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? Karatay, Beyşehir, Ilgın 26-27 Temmuz 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? Alanya, Korkuteli, Demre 26-27 Temmuz 2024 Antalya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? İnegöl, Nilüfer, Mustafakemalpaşa 26-27 Temmuz 2024 Bursa su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? Yenimahalle, Sincan, Bala 26-27 Temmuz 2024 Ankara su kesintisi listesi! Adalet bölümü kaldırıldı mı? Hangi liseler ve üniversitelerde Adalet bölümü var?
Fransa'da olimpiyatlar öncesi büyük kriz! 800 bin kişiyi etkileyen sabotajın arkasında 'Rusya' olabilir

Fransa'da olimpiyatlar öncesi büyük kriz! 800 bin kişiyi etkileyen sabotajın arkasında "Rusya" olabilir

500

Yorumlar (1)

Ahmet Gündoğdu:

eger RTUK hakkanıyet olsa bunun yayına ızın vermez,bu ne verecek topluma,ahlakdışı ınsanlar..

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title