Haberler

Burcu Biricik'ten Melis Sezen'in kıyafetini eleştiren eski MHP'li vekil Ahmet Çakar'a tepki: Biz size donunuz var mı diye soruyor muyuz?

Güncelleme:

Başarılı oyuncu Burcu Biricik, eski MHP'li vekil Ahmet Çakar'ın Melis Sezen'in dekoltesini eleştirmesine tepki gösterdi. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Biricik, "Biz size altınızda donunuz var mı diye soruyor muyuz? Üzerinize vazife olmayan şeylerden rica ediyorum uzak durun artık" dedi.

Eski MHP'li vekil Ahmet Çakar, katıldığı canlı yayında Sadakatsiz dizisinin başrol oyuncusu Melis Sezen'in aylar önce giydiği elbisesini eleştirdi. Çakar'ın kısa sürede sosyal medyada gündem olan sözlerine oyunculardan da tepki gelmeye devam ediyor.

"SÜTYEN YOK, GÖĞÜS DEKOLTESİ GÖBEĞE KADAR İNMİŞ"

Katıldığı bir canlı yayında Kanal D ekranlarında yayınlanan Sadakatsiz dizisinde başrol oynayan Melis Sezen'in kıyafetini eleştiren Çakar, "Bir kıyafet giymiş o kıyafet kanunen suç. Çünkü göğüs dekoltesi tamamıyla açık toplum içinde kendini gösteriyor. Yani sütyen yok, göğüs dekoltesi göbeğe kadar inmiş" dedi.

Burcu Biricik'ten Melis Sezen'in kıyafetini eleştiren eski MHP'li vekil Ahmet Çakar'a tepki: Biz size donunuz var mı diye soruyor muyuz?

"BEYEFENDİLER BİZ SİZE ALTINIZDA DONUNUZ VAR MI DİYOR MUYUZ?"

Çakar'ın sözlerine 3,4 milyon takipçisinin olduğu Instagram hesabından yaptığı paylaşımla cevap veren başarılı oyuncu Burcu Biricik, eski vekile sert sözlerle yükledi. Oyuncu, paylaşımda şu ifadelerle tepkisini dile getirdi: "Beyefendiler biz size soruyor muyuz altınızda donunuz var mı diye? Sormuyoruz çünkü bizi ilgilendirmez. Sormuyoruz çünkü üzerimize vazife değil! Üzerinize vazife olmayan şeylerden rica ediyorum uzak durun artık! Sanıyor musunuz ki siz böyle konuşunca biz sizin uygun gördüğünüz şekilde giyineceğiz. Yapmayın komik olmayın!"

Burcu Biricik'ten Melis Sezen'in kıyafetini eleştiren eski MHP'li vekil Ahmet Çakar'a tepki: Biz size donunuz var mı diye soruyor muyuz?

Burcu Biricik'ten Melis Sezen'in kıyafetini eleştiren eski MHP'li vekil Ahmet Çakar'a tepki: Biz size donunuz var mı diye soruyor muyuz?Melis Sezen'in gündeme gelen kıyafeti

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Burcu Biricik Ahmet Çakar Melis Sezen Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500

Yorumlar (9)

Esma Hüsna Saygılı:

sayın sanatçılar erkekler don giymeyince birşey görebiliyor musunuz sizin giymedikleriniz rezilliğinizi gösteriyor

91
42
yanıtYanıtla
Ayhan Tufan:

Haklısın İsmi güzel Esma!!!!!

yanıt9
yanıt10
Yusuf Orhan:

Depsizlere edep anlatamazsın. seninden o sanaççıdan farkın yok paylaşıma bak siz sanatçılar yüzünden ileride çıplak televizyona çıkılsa normal karşılanır.

59
46
yanıtYanıtla
Ayhan Tufan:

Korkarım gün gelecek onu da görebileceğiz maalesef . Ülkede ahlaksızlık tavan yapmış çoğu kimse bu neden böyle diye sorgulamıyor, sadece hayırlısı diye geçistiriyor

yanıt24
yanıt9
Ahmet Şık:

o dekolteyi savunanlar müslümanım diye geçinemez

40
32
yanıtYanıtla
MUSTAFA KEMAL:

HELAL OLSUN.

6
6
yanıtYanıtla
Mikail arman:

Ukala Ayhan, her sitede cinsellik konularına dalıyorsun.Bayanları taciz ediyorsun.Hiç tanımadığın bayanlara Fatma, Esma diyererek kabaca hitap ediyorsun.

4
3
yanıtYanıtla
Şenay Zora:

Erkekler uygun olmayan şekil ile toplum içinde dolaşsa yine sessiz kalir mıydınız? Yinede özgürlük bu diyebilir miydiniz? Acaba rahatsız olmaz miydinız? Çok merak ediyorum. Umarım bir gün olur...

5
1
yanıtYanıtla
Babilya :

Müslüman değillerse tepki gösterebilirler.

4
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title