Haberler

Bodrum'da Kraliçelik Tacı Letonyalı Güzelin

Güncelleme:

Bodrum'da, '7 Kıtanın Güzeli' adıyla düzenlenen güzellik yarışmasına katılan modeller, birinci olabilmek için hünerlerini sergiledi.

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde, '7 Kıtanın Güzeli' adıyla düzenlenen güzellik yarışmasına katılan modeller, 10 günlük kamp döneminin ardından gala gecesinde birinci olabilmek hünerlerini sergiledi. 20 modelin katıldığı yarışmada 25 yaşındaki Letonyalı model Alisa Miskovska, 1'inci olarak tacını taktı.

Bodrum'un Akyarlar Köyü'ndeki Kefaluka Otel'de düzenlenen yarışmaya katılan 20 ülkeden modeller dereceye girebilmek için hünerlerini sergiledi. Bulgar modacı Deina Brentjens, Kefaluka Otel Genel Müdürü Fatih Ekşi, eski manken ve pop müzik şarkıcısı Nilay Dorsa ve yarışmanın organizasyon komitesi üyelerinin de aralarında bulunduğu 12 jüri üyesi, modelleri değerlendirdi. Ashot Khachatryan Uluslararası Modellik Ajansı tarafından Jolly Tour'un destekleriyle düzenlenen yarışmada, ilk olarak yöresel kıyafetleriyle podyuma çıkan modeller, daha sonra bikini ve gece kıyafetleriyle boy gösterdi. Yarışmada Türkiye'yi 2012 yılı Ankara güzeli, Kırıkkale Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Bölümü 1'inci sınıf öğrencisi 19 yaşındaki Tuba Bayrak temsil etti. Nilay Dorsa da geceye şarkılarıyla renk kattı. Dorsa yeni çıkan 'X Large' adlı albümünden şarkılarını söyledi.

Modeller, bikinili performanslarının ardından Bulgar Modacı Deina Brentjens'in, 2013 gece kıyafetlerinden oluşan tasarımlarını tanıttı. Yarışmada 1'inci olan 25 yaşındaki Letonyalı model Alisa Miskovska'nın tacını Kefaluka Oteli Genel Müdürü Fatih Ekşi taktı. Estonyalı model 22 yaşındaki Madli Vilsar 2'nci, Romen model 26 yaşındaki Monica Duca Delia 3'üncü, Kırgız model 21 yaşındaki Marina Kliug 4'üncü ve Kanadalı model 25 yaşındaki İnessa Tadevosyan 5'inci oldu. Türkiye'yi temsil eden 19 yaşındaki Tubu Bayrak, 'Basın Prensesi' seçildi.

Birinci seçilen Letonyalı güzel, 21 Kasım 2013'de, Malezya'da yapılacak Kainat Güzeli Yarışması'na katılmaya hak kazandı. - Muğla / Bodrum

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Magazin

Nilay Dorsa Bodrum Muğla Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title