Haberler

Bergüzar Korel, seçim sonrası deprem bölgeleri için yapılan yorumlara isyan etti

Güncelleme:

Başarılı oyuncu Bergüzar Korel, seçim sonuçlarının ardından deprem bölgelerindeki vatandaşların oy tercihleri için yapılan yorumlara tepki gösterdi. Sosyal medya hesabından tepki gösteren Korel, "Hayatta kalmaya çalışan bir sürü insan tüm bu yazılanları okuduğunda ne hissediyor? Yapılan yardımların ve dayanışmanın hesabını soracak, böbürlenecek insanlar değiliz biz" ifadelerini kullandı.

Pazar günü yapılan cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinin ardından deprem bölgelerindeki vatandaşların oy tercihleri sosyal medyada bazı kullanıcıların tepkisini çekti. Depremzedeler için aylardır mücadele eden ve yardımlarına devam eden oyuncu Bergüzar Korel de yapılan yorumlara sessiz kalmadı.

"YAPILAN YARDIMLARDAN BÖBÜRLENECEK İNSANLAR DEĞİLİZ BİZ"

Instagram hesabından yaptığı paylaşımda eleştirilere tepki gösteren oyuncu "Deprem bölgelerinden gelen sonuçlar hakkında yazılanlar tam da eleştirilen zihniyetin ta kendisi. Bu yazılanları her şeyini kaybetmiş insanlar okuyor. İnsanlar öldü! Hayatta kalmaya çalışan bir sürü insan tüm bu yazılanları okuduğunda ne hissediyor? Yapılan yardımların ve dayanışmanın hesabını soracak, böbürlenecek insanlar değiliz biz. Sevgiyi, umudu, bir olmanın, birlikte olmanın hayaliyle sadece iyiliği yanında olanlarız. Lütfen..." dedi.

Bergüzar Korel, seçim sonrası deprem bölgeleri için yapılan yorumlara isyan etti

Bergüzar Korel, seçim sonrası deprem bölgeleri için yapılan yorumlara isyan etti

Bergüzar Korel, seçim sonrası deprem bölgeleri için yapılan yorumlara isyan etti

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Bergüzar Korel Sosyal Medya Deprem Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Roma Bayer Leverkusen maçı CANLI izle! 2 Mayıs Roma B.Leverkusen maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? YENİŞEHİR EVLERİ Emlak Konut THY ARNAVUTKÖY konut kura çekilişi ne zaman? CANLI izleme linki var mı? Chelsea Tottenham maçı CANLI izle! 2 Mayıs Chelsea Tottenham maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne konuştu? Erdoğan-Özel görüşmesinin sonuçları! Hudutsuz Sevda 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sakla Beni 27. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 2 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Aldatmak 69. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 2-3 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Kül Masalı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Hudutsuz Sevda final mi yapıyor? Hudutsuz Sevda bitiyor mu 2024? 2-3 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Sakla Beni final mi yapıyor? Sakla Beni bitiyor mu 2024? İnci Taneleri final mi yapıyor? İnci Taneleri bitiyor mu 2024?
500

Yorumlar (8)

Bekır Agca:

Bir depremzede olarak iyiki chp zihniyetine oy vermemişim.Biz bunların bu karakterde olduğunu biliyoruz

188
67
yanıtYanıtla
Erkan Çaçen:

Ulkemin en pasif,taraftar ruhlu yapısı chp dır.kk geldikten sonra nefret söylemlerine döndü ülkemde canı yanmış kişilerin devletten beklentisi karşılayacağını inandığı şu andaki iktidardır.Adamlar ordan çıkmadı yanliz bırakmadı oradan siyaset yapmak bu ülkenin pis zihniyeti olan chp dir

183
66
yanıtYanıtla
ibrahim eren:

Kılıçdaroğlu bu taraftar kitlesi ile değil seçim kazanmak halı saha maçı kazanamaz.5 yıl boyunca millete cahil makarnacı de sonra gel sandığa bize oy verin de.Yok öyle yağma

175
49
yanıtYanıtla
bekir vural:

Max chp zihniyeti işte yıllar geçsede zihniyet aynı değişmez o yüzden onlara oy yok

145
37
yanıtYanıtla
kadir kara:

zihniyetlerı bozuk allah nedır bıl mezler

104
21
yanıtYanıtla
Hüseyin Civelek:

Şimdi ne oldu,yaptıgınız yardımlar heba oldu.Sevabını yok ettiniz.Bu mudur sizin Islam anlayışınız.Planlarınız çıkar amaçlıymış.Yazık ettiniz ve mahcup olacaksınız.

104
21
yanıtYanıtla
Fatih :

maalesef "Yapılan yardımların ve dayanışmanın hesabını soracak, böbürlenecek insanlar" sınız siz.

67
13
yanıtYanıtla
Blackened:

Secime kadar "herkesi kucaklamak" tan bahsedenler seçim sonrası gerçek yüzlerini gösteriyorlar. Bunların milletle işi yok, sadece ve sadece kendileri var! Yıllarca makarna, kömür muhabbeti yapıp aslinda kendilerini otekilestirdiler.

44
7
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title