Haberler

Çocuklarla "Teravih treni" gündem olmuştu! Bella Hadid'in paylaşımı cami imamını mutlu etti

Güncelleme:

Filistin asıllı Amerikalı ünlü model Bella Hadid, Hacı Osman Torun Camii İmamı Mahmut Eroğlu'nun çocuklarla oynadığı teravih treni oyununu sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Söz konusu paylaşımdan mutlu olduğunu ifade eden Eroğlu, "Bella Hadid sayesinde tüm dünya bu güzel çalışmamızı görmüş ve duymuş oldu. Ona teşekkür etmek isterim. Bu güzel sosyal sorumluluk projemiz Bella Hadid sayesinde uluslararası duyuldu" dedi.

Eyüpsultan'da bulunan Hacı Osman Torun Camii İmamı Mahmut Eroğlu'nun çocuklarla birlikte oynadığı "teravih treni" oyunu, sosyal medyada büyük beğeni aldı. Birçok insanın paylaştığı oyun, geçen günlerde Filistinli manken Hadid'in de dikkatini çekti. Filistin davasının öncü savunucularından biri olan Hadid, resmi Instagram hesabından o görüntüleri paylaştı.

"İNSANLARIN GÖNÜLLERİNE DOKUNDUĞUM İÇİN MUTLUYUM"

Paylaşımın ardından İmam Erdoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada İslam'ı insanlara sevdirmek ve iyi temsil etmek için gayret ettiğini söyledi.

Diyanet İşleri Başkanlığının cami merkezli çalışmalara önem verdiğini, kendilerini bu yönde teşvik ettiğini belirten Eroğlu, "Ramazan, çocukları camiye alıştırmak için bir fırsat. Vatandaşlarımız da bizim bu oyunumuza destek veriyor. İnsanların gönüllerine dokunduğum için mutluyum." dedi.

Çocuklarla 'Teravih treni' gündem olmuştu! Bella Hadid'in paylaşımı cami imamını mutlu ettiBella Hadid

"BELLA HADİD'İN PAYLAŞIMI ÇOK MUTLU ETTİ"

Eroğlu, kimseden bir beklentisinin olmadığını, Allah rızası için çalıştığını vurgulayarak şunları kaydetti:

"Çocuklarla oynadığım teravih treni oyunu çok güzel bir çalışma oldu. Cemaatim bu oyuna ilgi gösterdi. Daha sonra sosyal medyadan bu oyun yayıldı. İnsanlar paylaşımı gördükçe camimizin cemaati artmaya başladı. Farklı semtlerden birçok insan teravih namazına geliyor. Anne, baba ile çocuk, dede ile çocuk bu oyunu oynamak için camimize geliyor ve onlarla buluşuyoruz. Filistinli manken Bella Hadid'in de sosyal medya hesabında bizi paylaşmasından dolayı çok mutlu oldum. Bella Hadid sayesinde tüm dünya bu güzel çalışmamızı görmüş ve duymuş oldu. Ona teşekkür etmek isterim. Bu güzel sosyal sorumluluk projemiz Bella Hadid sayesinde uluslararası duyuldu. Camimize hediyeler yağıyor. Birçok farklı yerden çikolata, oyuncak, süt ve keki insanlara dağıtmak için bize gönderiyor."

Bella Hadid'in paylaşımı Hacı Osman Torun Camii imamını mutlu etti

Kaynak: AA / Magazin

Osman Torun Bella Hadid Filistin Haberler

500

Yorumlar (6)

baklavacı çeto :

kafatasçı zihniyet bu görüntülerden sonra öfkeden deliye dönüp kim bilir kafalarını nasıl da duvarlara vurmuşlardır.

36
11
yanıtYanıtla
Erkan Magdenli :

kafatsçı zihniyet sendeymş. bu görüntüden bile kin çıkartmışsın. sizin kalbiniz katran olmuş. tarikat karanlıktır

yanıt18
yanıt18
Mikail arman:

Erkan, ukalalık yapma.Karanlıkta kalan senin o kirli kalbin ve gerçekleri göremeyen gözlerindir.

yanıt9
yanıt1
Türk Genci:

Tüm islam alemi böyle güzel insanlarla dolu olsa keşke..

25
2
yanıtYanıtla
Eray Içkaya:

100 yıldır gerek yeşilçam filmleri gerekse haberler ile hocaları kötü gösterildiği bir türkiyede imajı düzeltmek zor olacaktır . ama kalbimiz ve duamız sizinle hocam umarım tüm türkiyedeki bu dinden soğutma projesini sekteye uğratırsınız

18
2
yanıtYanıtla
sem sem:

Çok güzel din zorla kabakuvvetle sevdirilmez namaz kılıyorum der oturur kalkar oruç tutuyorum der gider gizlice yer dua ediyorum der şarkı söyler kimsenin kalbine zorla hükmedemezsiniz kalplere girmenin yolu sevdidir şevkattir tebrikler hocam

7
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title