Haberler

Başak Dizer, Aile dizisindeki öpüşme sahnesinden rahatsız mı oldu? Kıvanç Tatlıtuğ'dan yalanlama geldi

Güncelleme:

Başak Dizer'in eşi Kıvanç Tatlıtuğ'un Aile dizisinde Serenay Sarıkaya ile öpüşmesinden rahatsız olarak resti çektiği iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Çıkan iddianın ardından açıklama yapan Tatlıtuğ, "Evde de sette de keyifler çok yerinde. Her projede tekrarlanan bu uydurma haberini kaale almıyoruz" dedi.

Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya'yı ekrana döndüren Aile dizisi, ilk bölümünden itibaren gündem olmaya devam ediyor. Kıvanç Tatlıtuğ'un eşi Başak Dizer'in dizideki bazı sahnelerden rahatsız olarak evde sorun çıkardığı ileri sürüldü.

"EVDE DE SETTE DE KEYİFLER YERİNDE"

Kıvanç Tatlıtuğ ile partneri Serenay Sarıkaya'nın öpüşme sahnesinden rahatsız olan Dizer'in"Bir daha olursa ayrılım" diyerek rest çektiği iddia edildi. Magazin gündemine bomba gibi düşen iddiaya Kıvanç Tatlıtuğ'dan cevap gecikmedi. TV8 ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına konuyla ilgili özel açıklama yapan Kıvanç Tatlıtuğ, "Evde de sette de keyifler çok yerinde. Her projede tekrarlanan bu uydurma haberini kaale bile almıyoruz" iddiayı yalanladı.

Başak Dizer, Aile dizisindeki öpüşme sahnesinden rahatsız mı oldu? Kıvanç Tatlıtuğ'dan yalanlama geldiAile dizisi

Başak Dizer, Aile dizisindeki öpüşme sahnesinden rahatsız mı oldu? Kıvanç Tatlıtuğ'dan yalanlama geldi

Başak Dizer, Aile dizisindeki öpüşme sahnesinden rahatsız mı oldu? Kıvanç Tatlıtuğ'dan yalanlama geldi

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Serenay Sarıkaya Kıvanç Tatlıtuğ Başak Dizer Aile Gibi Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (9)

mobileri kolcukaj:

mezhep genis normal

86
15
yanıtYanıtla
Semih:

Domuz eti mi yiyorlar nedir, nasıl karı nasıl koca?

81
16
yanıtYanıtla
Kuman:

İnsan seyrederken midesi bulanıyor. Bunlara dikkat etmek lazım. Ulu orta TV larımızda bu tür sahneleri mutlaka RÜTÜK engellemeli

76
16
yanıtYanıtla
sybill coper:

beğenmiyorsan izleme zoruna mı gitti özgürlük?Biz osmanlının boş tarihini temcit pilavı gibi seneler boyunca tekrar tekrar izlemek zorunda mıyız? Değiliz,biz ne yapıyoryz kanalı değiştiriyoruz görünce.biraz düşünün tavsiye ederim beyninizi kullanın beyniniz acımaz inanın bana.

yanıt16
yanıt54
Ercan akdeniz:

Dizi nin adıysa sahneleri ters düşüyor. Sanat adına ar namus yerlerde

60
11
yanıtYanıtla
Jamal Josef:

peki netflixteki lgbt olaylarına ne demeli çocuklarınıza dikkat edin arkadaşlar toplum elden gidiyor.

48
11
yanıtYanıtla
ceromi:

bunlara prim veriyoruz hem aile yapısını bozuyorlar hemde kendilerini bir şey sanıyor devletine baş kaldırıyorlar

36
9
yanıtYanıtla
berk Vural:

Şeriat sart başka yolu yok

21
12
yanıtYanıtla
Esra Nur:

Bunlar yüzünden artik Türk dizileri izlemiyorum RTÜK niye ceza vermiyor

12
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title