Haberler

Aşk iddiası Aygün Aydın'ı çileden çıkarttı! Sabancı'nın yarı çıplak yatak pozunu ifşa etti

Güncelleme:

Hakan Sabancı ile oyuncu Dilara Aksüyek'in ilişki yaşadığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düşerken Aygün Aydın'da dikkat çeken bir paylaşım geldi. Aydın, bir dönem aşk yaşadığı Sabancı'ya ait olduğunu ileri sürdüğü bir erkeği yataktaki yarı çıplak halini paylaştı.

Son olarak kendisinden 9 yaş küçük olan oyuncu Onur Bay ile aşk yaşayan Dilara Aksüyek'in şimdilerde iş insanı Hakan Sabancı ile birlikte olduğu iddia edildi. İkiliden konuyla ilgili bir açıklama gelmezken bir dönem Sabancı ile birlikte olan Aygün Aydın'dan peş peşe paylaşımlar gelmeye başladı.

"DİLARA BANA BENZEMEK İÇİN 5 OPERASYON YAPTIRDI"

Sabancı ile yaşadığı sorunlardan dolayı hapis yatan Aydın, Aksüyek'in kendisine benzemeye çalıştığını ileri sürerek "Bana benzemek için 5 tane operasyona girdi. Şimdi yetmezmiş gibi Hakan'la haber yaptırıyor" dedi.

BİR ERKEĞİN YARIÇIPLAK POZUNU PAYLAŞTI

Bu yorumla da yetinmeyen Aygün Aydın, 905 bin takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Hakan Sabancı olduğu iddia edilen bir erkeğin yatakta çıplak fotoğrafını paylaşan Aygün Aydın, "Bence harika bir nevresim. Yeni yıl için nevresim linki hazırlıyorum size" notunu yazdı.

Aşk iddiası Aygün Aydın'ı çileden çıkarttı! Sabancı'nın yarı çıplak yatak pozunu ifşa etti

Aşk iddiası Aygün Aydın'ı çileden çıkarttı! Sabancı'nın yarı çıplak yatak pozunu ifşa ettiAygün Aydın

Aşk iddiası Aygün Aydın'ı çileden çıkarttı! Sabancı'nın yarı çıplak yatak pozunu ifşa ettiDilara Aksüyek

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Dilara Aksüyek Hakan Sabancı Aygün Aydın Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (3)

Babilya :

Adamın yatağında ne işiniz var.Bu haberleri okumaktan sıkıldım

111
5
yanıtYanıtla
Koch Nayat:

Ya bu ne bicim Haber ya

2
0
yanıtYanıtla
lavinia :

ÇOK AFEDERSİN AMA AYGÜN AYDIN ELİNE NE GEÇTİ BUNU PAYLAŞINCA HAYATINDAN ÇIKAN BİRİNİN NE YAPTIĞI SENİ ZERRE KADAR İLGİLENDİRMEZ

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title