Haberler

Ali Sunal'dan Güldür Güldür açıklaması: Bir yere gittiğimiz yok, git diyen de yok

Güncelleme:

Show TV'de yayımlanan Güldür Güldür programında depremle ilgili yaptığı konuşmanın ardından programdan ayrıldığı iddia edilen Ali Sunal, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Bir yere gittiğim yok, git diyen de yok" diyerek yalanladı.

Son dönemde skeçlerle gündeme damga vuran Komedi skeç programı Güldür Güldür'ün suncusu Ali Sunal, üç hafta önce yayımlanan programda depremle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulunmuştu. Ali Sunal'ın bu açıklamalardan sonra programdan ayrılacağı iddia edildi.

İDDİALARI YALANLADI

Ali Sunal, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla iddiaları yalanladı. Bir yere gitmediğini söyleyen Sunal, yola devam ettiklerini belirtti: "Efendim iyi pazarlar. Dün 'Güldür Güldür' kanalımız Show TV'de yayındayken benim ayrıldığım gibi asılsız bir bilgi yayılmış. Bir yere gittiğimiz yok, git diyen de yok. Kanalımızda, bir parçası olmaktan gurur duyduğum programımızla devam ediyoruz. Hepinize sevgiler saygılar."

Ali Sunal'da Güldür Güldür açıklaması: Bir yere gittiğimiz yok, git diyen de yok

Ali Sunal'da Güldür Güldür açıklaması: Bir yere gittiğimiz yok, git diyen de yok

Ali Sunal'da Güldür Güldür açıklaması: Bir yere gittiğimiz yok, git diyen de yok

Zehra Yaşık
Haberler.com - Magazin

Sosyal Medya Ali Sunal Show Tv Magazin Haberler

500

Yorumlar (6)

Carsambali:

Levent Kirca'da,olacak o kadar programinda siyasetcileri taklit ederdi ama herseyi tadinda birakirdi..Guldur Guldur de her programda siyasi mesajlar vererek iyice sacmalamaya basladi.Ben artik izlemiyorum..

149
177
yanıtYanıtla
ismail balcı:

Al sana babasının şöhretiyle kendini ne oldum sanaan bir müsvette daha .Sanatçıysan sanatla uğraş yok politikacıysanda hdp nin kapıları sizin gibilere daima açık.Gidin beslenin

128
143
yanıtYanıtla
Murat Kılıç:

Helal sana

yanıt32
yanıt26
Sahi :

Ali hiç komik değilsin ve itici geliyorsun hatta. Politik duruşunla alakası yok. Babanın şöhreti ile yürüdün ama olmuyor.

107
153
yanıtYanıtla
Reis şeker:

Soytarılık dışında ortada birşey göremedik

74
140
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

eskiden mizah dergileri vardı bu dergiler siyasetçileri acımasızca eleştirirler krikatütürlerini yayınlardı bundan hiç bir siyasetçinin alındığını eleştirdiğini duymadım hatta bir çoğu bundan memnun olurdu yaşı ilerlemiş olanlar bunu bilir şimdi bunu yapmak zor

129
33
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title