Haberler

ABD'li şarkıcı Aaron Carter evinin küvetinde ölü bulundu

Güncelleme:

Çocuk yıldız olarak ünlenen ABD'li şarkıcı Aaron Carter evinde ölü bulundu. Genç şarkıcının cansız bedenini eve gelen temizlikçi içi su dolu küvette buldu.

34 yaşındaki şarkıcı Aaron Carter ölümüyle sevenlerini yasa boğdu.

CANSIZ BEDENİ KÜVETTE BULUNDU

Backstreet Boys grubunun üyesi Nick Carter'ın kardeşi olan 34 yaşındaki Aaron Carter, California'daki evinin küvetinde ölü bulundu. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, Los Angeles Şerif Departmanı tarafından Carter'ın hayatını kaybettiği doğrulandı.

ABD'li şarkıcı Aaron Carter içi su dolu küvette ölü bulundu

"TALİHSİZ BİR GERÇEĞİ KABUL ETME SÜRECİNDEYİZ"

Carter'ın nişanlısı Melanie Martin, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Nişanlım Aaron Carter hayatını kaybetti. Aaron'ı tüm kalbimle seviyorum. Lütfen, çok sevdiğimiz birinin kaybıyla karşı karşıya kaldığımız böyle bir günde ailemizin mahremiyetine saygı gösterin. Halen, bu talihsiz gerçeği kabul etme sürecindeyiz. Düşünceleriniz ve dualarınız bizler için çok değerli" dedi.

ABD'li şarkıcı Aaron Carter içi su dolu küvette ölü bulundu

UYUŞTURUCU PROBLEMİYLE BOĞUŞUYORDU

Müzik kariyerine henüz 1997'de 9 yaşındayken yayınladığı ilk albümüyle başlayan Aaron Carter'ın uzun yıllardır uyuşturucu problemiyle boğuştuğu öğrenildi. Genç şarkıcının trajik ölümü, sevenlerini yasa boğdu. Kaynak: İHA

ABD'li şarkıcı Aaron Carter içi su dolu küvette ölü bulundu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title