Haberler

2 hafta önce Selin Ciğerci'yle boşanan Gökhan Çıra, yeni aşka yelken açtı

Güncelleme:

İki hafta önce Selin Ciğerci ile ikinci kez boşanan Gökhan Çıra, yeni bir aşka yelken açtı. Çıra, sosyal medya hesabından sevgilisiyle bir fotoğrafını yayınlayarak ilişkisini ilan etti.

2019'da nikah masasına oturan fenomen Selin Ciğerci ve futbolcu Gökhan Çıra, geçtiğimiz yıl eylül ayında sürpriz bir şekilde boşandı. Ayrılığa fazla dayanamayan çift, 16 Mayıs'ta ikinci kez nikah masasına oturdu. Ancak çiftin mutluluğu yine kısa sürdü ve evliliklerini ikinci kez bitirdi.

YİNE BOŞANDILAR

İkinci kez evlendikten kısa bir süre sonra ayrılık kararı alan çift, adli tatilin sona ermesiyle resmi olarak boşandı. İkinci kez boşanan ikili, yaptıkları açıklamada "Biliyorsunuz ki aylar önce yollarımızı dostça ayırmıştık ama adli tatil olduğu için resmi işlemler gerçekleşmemişti, bugün sonuçlandı" dedi.

2 hafta önce Selin Ciğerci'yle boşanan Gökhan Çıra, yeni aşka yelken açtı

GÖKHAN ÇIRA YENİ AŞKA YELKEN AÇTI

Selin Ciğerci'yi çabuk unutan Gökhan Çıra, yeni bir aşka yelken açtı. Instagram'da 1,2 milyon takipçisi bulunan Çıra, yeni sevgilisine sarıldığı bir fotoğrafı yayınladı. Fotoğrafa sarı ve lacivert kalpler koyan Çıra'nın sevgilisinin fenomen Sedef Bekiroğlu olduğu iddia edildi.

2 hafta önce Selin Ciğerci'yle boşanan Gökhan Çıra, yeni aşka yelken açtı

2 hafta önce Selin Ciğerci'yle boşanan Gökhan Çıra, yeni aşka yelken açtı

2 hafta önce Selin Ciğerci'yle boşanan Gökhan Çıra, yeni aşka yelken açtı

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Selin Ciğerci Gökhan Çıra Instagram Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (8)

cemil karaca :

Tipe bak ne insana benziyor nede bir adama kadınlar böyle tiplerde ne bulur anlamış değilim muştluğun kitabı yazılsa böyle tipleri anlatma sayfalar yetmez işte geldiğimiz durum ne yazıkki kadınıyla erkeğiyle böyle bunlardan oldukça fazla var ve pirim yapıyorlar Allah ıslah eylesin.

120
5
yanıtYanıtla
haksız mıyım:

tiplere bak. sadece masum çocuklarımıza kötü örnek olur bunlardan. keşke bunların haberleri yapılmasa

88
6
yanıtYanıtla
Hakan Arslanoglu:

Selin Abi ayrılık yakışmadı sana..

78
5
yanıtYanıtla
bekir yapici:

okan abiyle gökhan abi yinemi bosanmislar ?

79
4
yanıtYanıtla
ÖNDER ÇELİK:

İKİ ERKEĞİN EVLENMESİ NEDİR ARKADAŞ???

33
1
yanıtYanıtla
ÖNDER ÇELİK:

ŞÖYLE KARŞI CİNSE İLGİ DUY

21
1
yanıtYanıtla
Hayri :

bunlar butun cephaneyi harcadı bitirdi çocuk muhabbetini de deniz akkaya katletti ee yapacak ne kaldı ayrıl boşan sevgili aldatma falan görüldüğü gibi ordan da ekmek çıkmıyor son numara tekrar erkek olmak 1-2 sene idare eder bence tahlillere başlasın

17
2
yanıtYanıtla
Serkan beşyüz:

zaten formalite icabı evlilikti. burada oğlan cocuk, zengin oğlan cocuğun parasını iyi yedi. hesaplarını doldurdu, üzerine iyi mal yaptı boşandı. olay bundan ibaret

17
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title