Haberler

40 yaşındaki Nur Fettahoğlu'ndan cesur paylaşım! Fiziğiyle göz kamaştırdı

Güncelleme:

Ünlü oyuncu Nur Fettahoğlu, geçtiğimiz aylarda evinde mayolu çektirdiği bir fotoğrafını sosyal medya hesaplarından paylaşarak, Merkür retrosunun bitmesini kutladı. 40 yaşındaki Fettahoğlu, cesur paylaşımıyla kısa sürede binlerce beğeni alırken fiziğiyle de göz kamaştırdı.

Nur Fettahoğlu, geçtiğimiz aylarda çektirdiği mayolu fotoğrafı Instagram'dan paylaştı. Siyah mayolu karesini yayınlayan oyuncu, Merkür retrosunun bitmesini kutladı.

"RETRO BİTTİ Mİ?"

Dans ettiği andaki poza Fettahoğlu, "Dolunay mı? Retro bitti mi? O zaman dans" notunu düşerek, Dolunay'ın başladığını yazdı.

FİZİĞİ BEĞENİ TOPLADI

Kısa sürede Fettahoğlu, binlerce beğeni aldı. Birçok takipçi ise oyuncunun, düzgün fiziğine övgüler yağdırdı. Fettahoğlu, eşi Levent Veziroğlu ile geçtiğimiz yıl boşanmıştı.

İşte Nur Fetthaoğlu'nun pozu;

40 yaşındaki Nur Fettahoğlu'ndan cesur paylaşım! Fiziğiyle göz kamaştırdı

40 yaşındaki Nur Fettahoğlu'ndan cesur paylaşım! Fiziğiyle göz kamaştırdı

40 yaşındaki Nur Fettahoğlu'ndan cesur paylaşım! Fiziğiyle göz kamaştırdı

Kaynak: Snob Magazin / Magazin

Nur Fettahoğlu Instagram Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede? Brighton Manchester City maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Manchester City maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bahar Candan tutuklandı mı? Bahar Candan neden tutuklandı, suçu ne?
500

Yorumlar (4)

Sadi Toprak:

GÜZEL KARDEŞLERİM, KADINLAR, GENÇ KIZLAR BEDENLERİNİN TAMAMINI VEYA BİR KISMINI SERGİLEYEREK, ANADAN ÜRYANA YAKIN KIYAFETLERLE MİLLETİN KARŞISINDA ARZI ENDAM EDİYORSA BUNUN ADI CESURLUK DEĞİLDİR. YÜCE ALLAH; ÖRTÜNMEYİ EMRETMİŞ, TESETTÜRÜ EMRETMİŞ. CEHENNEMİ YARATMIŞ. İMTİHAN DÜNYASINDA CEHENNEME KOŞAR ADIM GİTMEYE ÇALIŞMANIN NERESİ CESURLUK.? GENÇ KIZLARIMIZI, BACILARIMIZI, KADINLARIMIZI SOYUNMAYA TEŞVİK EDİCİ SÖZLER, PAYLAŞIMLAR, İMALAR SİZİ DE GÜNAHA SOKAR.

105
25
yanıtYanıtla
Köfteci Jardel:

Sana ne şimdi insanların özel yaşamından ve inancından? Sana ters ise okuma. Bakma. İçiniz gidiyor ama ulaşamayacağını bildiğin için bu tarz yorumlar yapıyorsunuzö

yanıt5
yanıt8
Köfteci Jardel:

Para ve şöhret, nelere kadir değil mi? Midem bulandı.

10
1
yanıtYanıtla
Metin Yalcin:

40 mı ..?

7
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title