Haberler

Mecnun Otyakmaz: Penaltı İcat Ettiler

Güncelleme:

Medicana Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, "Gerçekten puana çok ihtiyacımız olduğu bir haftada en azından bir puan alabileceğimizi düşünüyordum ama maalesef fırsat vermediler." dedi.

"HALİS ÖZKAHYA DAHA ÖNCE DE BÖYLE YAPTI"

Beşiktaş'ın iyi bir takım olduğunu ve liderliği de hak ettiğini aktaran Otyakmaz, şunları kaydetti:

"İkinci yarı ufak bir konsantrasyon eksikliğinde golü buldular. Hemen peşine bir penaltı icat ettiler diyeyim. Halis Özkahya daha önceki maçlarda da bu takımla oynamış olduğumuz karşılaşmalarda yine böyle hatalar yapmıştı. Maalesef, yine bu maçta… Ben sanmıyorum, o pozisyon da yine penaltı değildi. Penaltı olmayan bir pozisyonda, penaltı vermediği için bir Beşiktaşlının kendisine kızacağını düşünmüyorum. Korkmasına gerek yok yani. Maçı hemen kopardı. 2-0 olduktan sonra gol istedik, aradık ancak son dakikada bulabildik. Gerçekten puana çok ihtiyacımız olduğu bir haftada en azından bir puan alabileceğimizi düşünüyordum ama maalesef fırsat vermediler."

"BERABERLİĞİ HAKETTİK"

Bir basın mensubunun, "Maç öncesi Beşiktaş camiası Halis Özkahya kararına tepki göstermişti. Bir hafta da böyle yayınlar yapıldı. Halis Özkahya etkilendi mi?" sorusu üzerine Otyakmaz, şöyle devam etti:

"Demek ki etkileniyor. Oyunun genelinde kötü bir yönetim göstermedi. Zaten çok zor pozisyonlar yoktu ama penaltı pozisyonunda İbrahim topa dokundu, ondan sonra bir çarpışma oldu. Öyle çok sayıda pozisyon oluyor ama hiçbiri penaltı çalmıyor. Çok zor durumdayız yani. Bunu göz önüne alması lazım. Biraz daha adaletli yönetmeye gayret etmesi lazımdı. 2-0 olunca tabi oyun koptu, geri çevirme şansımız olamadı. Beşiktaş iyi bir takım, iyi de oynadı. Şu anki mücadelede beraberliği hak ettiğimizi düşünüyorum."

ATALAY: ŞU ANDA HİÇBİR ŞEY BİTMİŞ DEĞİL

Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Deniz Atalay ise kendileri için önemli bir maçta aldıkları sonuçtan dolayı mutlu olduklarını dile getirdi. Ligin boyunun kısaldığını ifade eden Atalay, "Önemli bir deplasmandı. Arkadaşlarımız iyi mücadele etti, kazandı. 5 maçımız var. Amacımız 5 maçı da kazanıp ligin sonunu mutlu bir şekilde getirmek." dedi.

"Bu maçın sonucu şampiyonluk şansını artırdı mı?" şeklindeki soru üzerine ise Atalay, "Şu anda hiçbir şey bitmiş değil. 5 maçımız var. Amacımız bu maçları kazanmak." açıklamasında bulundu.

Kaynak: AA / Spor

Mecnun Otyakmaz Halis Özkahya Deniz Atalay Sivasspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500

Yorumlar (8)

özfb li:

ulan naniyi alacağımıza eto yu alsaymışız en az 10 puan daha fazla alırdık. . . fb nin transfer ekibi kimse istifa etmeli. . kazma joseften türkiyede yüzlerce var elindeki emreyi kovup josefi alanlara yazıklar olsun. . . tüccar alırken kazanır misali fb maalesef alırken kaybetti. . . aslında bu kadro bile yeter ama fb en yakın rakibinden en az yüzde 30 daha iyi olmak zorunda fb nin düşmanı çok. . . o yüzden eşit takım değil en az yüzde30 güçlü takım kurmak zorunda fb. (her taraf yataşçı dolu)

6
7
yanıtYanıtla
sivaslı yigido:

sivas yönetimi sezon başında düzenli futbolcu alma nerede bedava işi bitmiş adamlar varsa topladın sivasspor a şimdi sancı çekiyorsun. Bir atıla, cicinho ile olmuyor.

11
0
yanıtYanıtla
TRASCI SENI:

SIVAS DUSERSE SUPER LIGI DUNYANIN EN TEMIZ LIGI ILAN EDECEM KAC SEZON KOLLANDI BASKA TAKIMLAR KURBAN EDILDI

9
2
yanıtYanıtla
uğur kesten:

sıkmışşınnn lannnn çokkk çokk

yanıt0
yanıt0
TRASCI SENI:

ILK YARIDA GOMEZI INDIRDILER ONU NEDEN SOYLEMIYORSUN

5
2
yanıtYanıtla
INSALLAH:

BU SIVAS SPOR DUSMEYI YILLAR ONCE HAK ETMISTI 1 KERESINDE DIYAR KURBAN EDILDI BUCA KURBAN EDILDI DENIZLI KURBAN EDILDI KONYA KURBAN EDILDI LIGDE BIRAKILDI SIVAS NORMALDE TOKAT TURHAL SPORLA AYNI LIGDE DERBY OYNUYOR OLACAKTI INSALLAH KAYSERI KURBAN EDILMEZ BU YIL

3
3
yanıtYanıtla
ALİ58:

OGLUM BEN BU BJK KADAR ÇİRKEF BİR KULUP GÖRMEDİM. . . . TFF BU HAKEMİ BİLEREK GÖNDERMİŞ. . . İLK YARIDA FENERİ DOGRAYAN HAKEM DEGİLMİ BU. . . . ANLAŞMALI ÇALIŞIYOLAR. . . FAZLA SEVİNMEYİN BUNLARIN ACISI ÇIKAR. . .

2
2
yanıtYanıtla
INSALLAH:

YILLARDIR TRASTAN LIGDE TUTTULAR SIZI HER SEZON BASKA TAKIMLAR KURBAN EDILDI DIYARBAKIR DENIZLI BUCA KONYA KAYSERIYI BU YIL KURBAN ETMEZLER UMARIM HIC BIR DONEMDE LIGDE EN COK GOL YIYEN TAKIM LIGDE KALMAZKEN BU SIVAS LIGDE BIRAKILDI KAC SEZON

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title