Haberler

Londra'ya taşınan Aleyna Tilki, tişörtünü açarak peş peşe poz verdi

Güncelleme:

Son günlerde müzik kariyerinde düşüşler yaşadığı ileri sürülen Aleyna Tilki, bir süreliğine Londra'da yaşama kararı aldı. Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan şarkıcı, Londra'da çektirdiği fotoğraflarını da takipçilerinin beğenisine sundu.

PEŞ PEŞE POZLARINI PAYLAŞTI

Instagram'da 2,7 milyon takipçisi bulunan Aleyna Tilki, tişörtünü açarak peş peşe verdiği pozları kalp emojisi koyarak paylaştı. Tilki'nin paylaşımı kısa sürede 90 binden fazla beğeni aldı.

"İKİ YILDIR ZOR BİR DÖNEM GEÇİRİYORUM"

Aleyna Tilki, Türkiye'den Londra'da gideceğiyle ilgili yaptığı paylaşımda "İki yıldır zor bir dönem geçiriyordum. O yüzden pek bir şey üretmedim, ürettiysem de zorlanarak ürettim. Aleyna geri dönecek, söz" ifadelerini kullanmıştı.

İşte Aleyna Tilki'nin pozları...

Londra'ya taşınan Aleyna Tilki, tişörtünü açarak peş peşe poz verdi

Londra'ya taşınan Aleyna Tilki, tişörtünü açarak peş peşe poz verdi

Londra'ya taşınan Aleyna Tilki, tişörtünü açarak peş peşe poz verdi

Londra'ya taşınan Aleyna Tilki, tişörtünü açarak peş peşe poz verdi

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Aleyna Tilki Instagram Haberler

Bakmadan Geçme

Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (6)

tarafsızgörüş:

geri gelmemesi dileğimizdir.

39
14
yanıtYanıtla
corci:

bunun göbeğini görmekten bana gına geldi, hiç çekici değil artık

34
6
yanıtYanıtla
Halil Kutsal:

Ne güzel haber bu haberi yapanlara teşekküler

21
7
yanıtYanıtla
bekir yapici:

yahu bir amerikaya bir ingiltereye yerlesiyor o kadar basitmi diger Türk vatandaslarindan ayri olarak baska özelliklerimi var Türklere vize dahi vermek istemeyen ülkelerde bu tilki nasil oturum aliyor acaba yemeyin bizi ayrica kendinden baska kimseye faydasi olmayan fuzuli bir insanin gitmesi ile ülkemiz bir sey kaybetmez hatta aksine kazanir.

16
7
yanıtYanıtla
ŞABAN ALİ OCAKCI :

sanata doyduk

13
6
yanıtYanıtla
ÖmerEr :

para bitince

5
9
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title