Haberler

Libya'dan Türkiye'ye getirilen Hidayet Yaprak, Hatay'a gelerek ailesine kavuştu

Güncelleme:

Libya'dan Türkiye'ye getirilen Hidayet Yaprak, Hatay'a gelerek ailesine kavuştu Hidayet Yaprak Havaalanı önünde zılgıtlar eşliğinde karşılandı Libya'da 2 yıldır alıkonulduktan sonra MİT ve Katar İstihbarat Teşkilatı'nın çalışmalarıyla yurda getirilen 7 Türk vatandaşından biri olan Hidayet...

Libya'dan Türkiye'ye getirilen Hidayet Yaprak, Hatay'a gelerek ailesine kavuştu

Hidayet Yaprak Havaalanı önünde zılgıtlar eşliğinde karşılandı

Libya'da 2 yıldır alıkonulduktan sonra MİT ve Katar İstihbarat Teşkilatı'nın çalışmalarıyla yurda getirilen 7 Türk vatandaşından biri olan Hidayet Yaprak, havayoluyla Hatay'a geldi

HATAY - Libya'da 2 yıl alıkonulduktan sonra MİT ve Katar İstihbarat Teşkilatı'nın çalışmalarıyla yurda getirilen 7 Türk vatandaşından biri olan Hidayet Yaprak, havayoluyla Hatay'a geldi.

Hatay Havaalanında Hidayet Yaprak ailesi tarafından büyük bir sevinç ve heyecanla karşılanırken yakınları zılgıt çekip gözyaşı döktü.

"Kurtulmamda Emeği geçenlerden Allah razı olsun"

Libya'da 2 yıl alıkonulduktan sonra Adana'ya gelip ailesine kavuşan Hidayet Yaprak, "Allah kimseyi düşürmesin Kurtulmam kimin emeği geçmişse hepsinden Allah razı olsun. Şuan konuşmaya gücüm yok herkese çok teşekkür ederim "dedi.

Hidayet Yaprak daha sonra Samandağ ilçesindeki evine gitti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Katar Libya Hatay Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title