Haberler

Kuşadası Ticaret Odası, Stratejik Planlama Eğitimi Aldı

Güncelleme:

Kuşadası Ticaret Odasında Oda Üst Yönetimi, Stratejik Planlama Eğitimi aldı.

Kuşadası Ticaret Odası 2014-2017 yıllarını kapsayan Stratejik Planının hazırlanması kapsamında yürütülen çalışmalar doğrultusunda ilk olarak Oda Üst Yönetimi, Stratejik Planlama eğitimi aldı.

Kuşadası Ticaret Odası tarafından 2013 yılı Teknik Destek Programı kapsamında Güney Ege Kalkınma Ajansı'na sunulan ve başarılı bulunarak destek almaya hak kazanan "Stratejik Planlama ve Performans Yönetimi Eğitimi" projesi kapsamında, Denizli ABİGEM Eğitmeni Nezahat TÜRKÖZ tarafından verilen "Stratejik Planlama" eğitimine Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar AKDOĞAN, Meclis Başkanı Mahmut ÖZTAŞ, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Nejad ÖZALP ve Namık Kemal DAYLAN, Meclis Başkan Yardımcısı Tolga ERDEM, Meclis Katip Üye Faik ALP, Yönetim Kurulu Üyeleri Macit DEMİROĞLU, Müslüm YILDIRIM, Seydi YIKILMAZ, İrfan YİĞİT, Suat ÖZDEMİR, Disiplin Kurulu Başkanı BÜLENT BAKYAZ, Disiplin Kurulu Üyesi Cem ARSLAN, Hukuk Müşaviri Birgül ÖNER ve Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Edip SAYIALİOĞLU katıldı.

Denizli ABİGEM Eğitmeni Nezahat TÜRKÖZ, Kuşadası Ticaret Odası Üst Yönetimine; Neden Stratejik Planlama, Stratejik Planlamanın Tanımı, Özellikleri, Önemi, Organizasyon Yapısı, Stratejik Planlama Süreci, Stratejik Planda bulunması gereken unsurlar ve maliyetlendirme konularında ayrıntılı bilgiler verdi. Ticaret Odası'nın güçlü yanları, zayıf yanları, fırsatları ve tehditlerinin de (SWOT Analizi) tartışıldığı eğitimde Oda Üst Yönetimi, Ticaret Odası'nın Vizyonu, Misyonu ve Temel Değerleri hakkında görüşlerini belirttiler.

Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar AKDOĞAN, vizyonu, misyonu, temel değerleri, kaliteli hizmet anlayışı, Yönetim Kurulu, Meclisi, Meslek Komiteleri ile üyelerine 5 yıldızlı hizmet veren, üyelerinin sorunları ile yakından ilgilenen, sorunları ilgili makamlara ileten, düzenli olarak sertifikalı-sertikasız eğitimler düzenleyen, ilçemizin sosyal ve kültürel hayatına da katkılarda bulunan ve kendisini sürekli yenileyen Kuşadası Ticaret Odası'nın önümüzdeki 4 yılda ilçemiz ekonomisi, üyelerimiz ve ticari hayatı için bir yol haritası olacak olan Stratejik Planın çok önemli olduğunu belirtti.

Kuşadası Ticaret Odası 2014-2017 yıllarını kapsayacak olan Stratejik Plan hazırlıkları kapsamında Oda personeli de önümüzdeki günlerde stratejik planlama eğitimi alacak ve tüm paydaşların katılımıyla yapılacak olan çalıştay sonrasında söz konusu plan tamamlanmış olacak. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Namık Kemal Güney Ege Denizli Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title