Haberler

Hayvan Besicisi, Kurbanlık Hayvanları Tartıda Daha Ağır Gözükmesi İçin Dışkı Çukuruna Yatırdı!

Güncelleme:

Balıkesir'de, Kurban Bayramı'nda satışa sunulacak hayvanları tartıda daha ağır gözükmesi için dışkı çukurunda bekleten hayvan besicisi, zabıta ekipleri tarafından uyarıldı.

Balıkesir'de bir kaç gün sonra satışa çıkacak kurbanlıkların ağır çekmesi için dışkı çukurunda bekleten hayvan besicisi zabıta ekipleri tarafından uyarıldı. Besici zabıta ekiplerinin verdiği süre içerisinde çukuru kaldırdığı için ceza almadı. Karesi Belediyesi'ne bağlı kırsal Şamlı Mahallesi'nde yaşayanlar mahalleye hakim olan ağır kokudan rahatsız oldu. Mahalledeki kokunun nedenini belirleyen bir mahalleli kurbanlık için satışa çıkmayı bekleyen birkaç ineğin dışkıda bekletildiğini görüp durumu yetkililere bildirdi.

HAYVANLAR DIŞKI İÇERİSİNDE BULUNDU

Sosyal medyaya düşen görüntüler ve gelen şikayet üzerine önceki gün harekete geçen Karesi Belediyesi Zabıta ekipleri, Jandarma eşliğinde İsmet Çakan adlı hayvan besicisi ve satıcısının evinin bahçesindeki damlarda inceleme yaptı. Yapılan incelemede Kurbanlık olarak satılacak olan hayvanların dışkı içerisinde olduğunu tespit eden ekipler, hayvanların içinde bekletildiği dışkı çukurunu fark etti.

Kurbanlık Hayvanlar Tartıda Daha Ağır Çeksin Dışkı Çukuruna Yatırdı!

ZABITANIN UYARISI SONRASI DIŞKI ÇUKURU KALDIRILDI

Satıcıyı uyaran zabıta ekipleri tutanak tutarken, İsmet Çakan'a dışkı çukurunun ve sistemin kaldırılması için bir gün süre verdi. Bugün yeniden Şamlı Mahallesi'ne giderek hayvan besicisinin bahçesini inceleyen ekipler, dışkı çukuru ve sisteminin kaldırıldığını tutanak altına aldı. Ekipler satıcıyı uyararak, ileriki süreçlerde de denetlemelerini sürdürecekleri uyarısında bulundu.

"BESİCİYE CEZA UYGULANMADI"

İnceleme sonrası açıklamalarda bulunan zabıta görevlisi Nihat Tosun, "Belediyemize gelen ihbar üzerine geldiğimizde hayvanlar balçık içerisinde koybolmuştu. Ancak ahırda yaptığımız incelemelerde hayvanların balçık içinde olduğunu gördük. Besiciye ihbar verdik. Bugün gelip yaptığımız kontrolde ise balçığın kaldırıldığını gördük. Süre bitiminden önce kaldırıldığı için besiciye ceza uygulanmadı." dedi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Balıkesir Karesi Zabıta 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle! Zorunlu karşılık faiz oranı ne kadar oldu? Merkez Bankası'ndan yeni karar 26 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 26 Nisan burç yorumları nedir?
500

Yorumlar (20)

adalet:

balıkesirin adamının neredeeyse tamamı aynıdır, bencildir kurnazdır hovardadır her türlü illegal iş mevcuttur. .

29
6
yanıtYanıtla
Marmarisli:

Aynen doğrudur ustam.

yanıt5
yanıt1
ÖMER:

Ne kadar tanıdın balıkesir''i ? Kaldı ki insanları ne kadar tanıdın? Eğer tanısaydın bencil, kurnaz ve hovarda insanların sadece Balıkesir''den Bursa''dan, Diyarbakır''dan vs. . çıkmayacağını anlardın arkadaş. İnsanın düzenbazı her yerde aynıdır. .

yanıt0
yanıt0
SeroAga:

Hadi burda bin lira daha fazla kazandın. Öbür tarafta ne diyeceksin nasıl hesap vereceksin. Neden hep bu dünyalık kazanma çabaları. bin lirada az ye ya nolacak geçici bir dünya için değer mi?

15
0
yanıtYanıtla
İmam:

bunu yapan adam sizce hangi partidendir.?

9
4
yanıtYanıtla
GEĞİRMEN:

Rasulullah bir buğday yığınına uğramış ve elini onun içine daldırdığında parmaklarına ıslaklık dokunmuştu. Bunun üzerine: Ey ekin sahibi bu nedir buyurdu. Ekin Sahibi: Ona yağmur isabet etti ya Rasulullah, diye cevap verdi. Rasulullah: O ıslak kısmı, insanlar görsün diye ekinin üstüne koysaydın ya: Aldatan benden değildir. '' buyurdu.

11
0
yanıtYanıtla
X-MEN:

malesef kurban pazarlarinda gördügümüz manzaralar pek ic acici degil hayvanlarin cogu kendi diskisina bulanmis pislik icinde altlari temizlenmemis agir bir tezek kokusu var hali ile ortalik sinek kayniyor müslümaniz ama temizligin imandan geldigini hala ögrenemedik kurbani büyük sehirlerde ortalik yerde sokak ortasinda yol kenarinda bogazliyor iskembe bagirsak boynuz ve ayaklarini oldugu yerde birakiyoruz üsulüne sartlarina göre kesilmeyen kurban kurban degil buzluga mangala et olur

8
1
yanıtYanıtla
Brütüs:

O canlılar, hayvanın elinden alınmalı ve besicilik yaptırılmamalı. Ağır ceza verilmeli.

7
1
yanıtYanıtla
ADALETLİ:

haram para kazanılır ramazan ayı girdimi herşey zamlanır ondan sonra ya kendi ya yakını trafik kazası yada eve bir zarar gelir suçu başkasında buluruz geri bakıp düşünmeyiz nerde hata yapıldı diye HAMDOLSUN HEPİMİZ MÜSLÜMANMIŞIK -iş işten gecer şeytana uymuştur.

5
2
yanıtYanıtla
malatya:

dogru

yanıt1
yanıt0
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title