Haberler

Kumburgaz'daki Deniz Bisikleti Faciasında Tahliye Kararı

Güncelleme:

Kumburgaz sahilinden deniz bisikleti ile açılarak kaybolan 5 kişiye deniz bisikletini kiralayan işletmenin sahibi, serbest bırakıldı.

Kumburgaz sahilinden deniz bisikletiyle açılarak kaybolan ve birinin cesedine ulaşılan gençlerin ailelerinin avukatı Zehra Şahin, gençlere deniz bisikleti kiralayan Sinan Ö'nün mahkeme kararıyla serbest bırakıldığını bildirdi.

"İTİRAZ EDECEĞİZ"

Zehra Şahin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Sinan Ö. için verilen tahliye kararının 3 Eylül'de çıktığını belirtti. Bugün dosyayı incelerken kararı öğrendiklerini ifade eden Şahin, şu bilgileri verdi:

"Tahliye kararı verilmiş. Sinan Ö'nün avukatı, suçun oluştuğuna yeterli kanıt olmadığından bahisle tahliye talep etmiş. Mahkeme de kuvvetli şüphe oluşmadığı için tahliye kararı vermiş. Tutukluluk delilerin karartılmaması, şüphelinin kaçmaması için bir tedbirdir. Mahkeme tutuklayarak bu tedbiri yerine getirmişti. Deliller henüz toplanmadı. Henüz keşif yapılmadı. Herhangi bir bilirkişi raporu alınmadı. Tersinden tutuklama için nedenler varken, tahliye kararı verildi. Biz yarın tahliyeye ilişkin itirazımızı yapacağız."

5 CAN KAYBOLMUŞTU

Kumburgaz Kamiloba sahilinden 17 Ağustos'ta kiraladıkları deniz bisikletiyle açılan 5 genç kaybolmuştu. Arama çalışmaları devam ederken gençlere deniz bisikletini kiralayan işletmenin sahibi Sinan Ö. 21 Ağustos'ta tutuklanmıştı. Gençlerden Serdar Demir'in cesedi 25 Ağustos'ta Marmara Adası sahilinde bulunmuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Zehra Şahin Kumburgaz Eylül Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (1)

İLGİNÇ:

ya buda ilginç adam sana gemi kiralamadı deniz bisikleti kiraladı ne açılıyosun okadar

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title