Haberler

Kulu'da 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Törenle Kutlandı

Konya’nın Kulu ilçesinde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Konya'nın Kulu ilçesinde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nın 96. yıldönümü sebebiyle Atatürk Anıtı'nda düzenlen tören, Kulu Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Bilal Coşar'ın anıta çelenk sunmasının ardından saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı okunmasıyla başladı. Kutlamalara, Kaymakam Hüseyin Avcı, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Mikail Arıkan, Belediye Başkanı Ahmet Yıldız, Emniyet Müdürü Serdar Terzi, kamu kurum ve kuruluşlarının müdür ve amirleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ile vatandaşlar katıldı. Atatürk Meydanı'nda öğrencilerin şiir okuması ve hazırlanan oyunların sergilenmesinin ardından bu yıl yapılan sportif faaliyetlerde dereceye giren öğrencilere kupaları ve madalyaları protokol tarafından takdim edildi.

Kutlamalar kapsamında bisiklet turu da düzenlendi. Protokol üyeleri 100 yerel bisikletçiyle birlikte ilçenin 4 kilometre doğusunda bulunan Düden Gölü'ne kadar pedal çevirdi. Etkinlik yemek ikramının ardından sona erdi. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk 19 Mayıs Konya Kulu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title