Haberler

Şehir Tiyatroları Oyuncusu Seda Fettahoğlu Beyoğlu'nda Ölü Bulundu

Güncelleme:

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Şehir Tiyatroları'nın oyuncusu Seda Fettahoğlu, Beyoğlu'nda bir parkta ölü bulundu. Oyuncunun yanında silah bulunduğu ve intihar ihtimali üzerinde duruluyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Şehir Tiyatroları'nın oyuncusu Seda Fettahoğlu Beyoğlu'nda bir parkta ölü bulundu.

Çocuklar Duymasın ve Sihirli Annem gibi dizlerde de rol alan 44 yaşındaki oyuncunun yanında silah bulunduğu ve oyuncunun yaşamına son verdiği ihtimali üzerinde duruluyor.

FETTANOĞLU'NU BULAN ÖĞRENCİ BİLGİ VERDİ

Fettahoğlu'nun cansız bedenini bulan üniversite öğrencisi F.A'nın polise verdiği ifadesinde "Yürüyüş yaptığım esnada bir silah sesi duydum. Sesin geldiği yöne yöneldiğimde başından vurulmuş sırt üstü yatan bir kadın görerek polise haber verdim" dediği öğrenildi.

TABANCA KENDİ ADINA KAYITLI

Polis incelemesinin ardından Seda Fettahoğlu'nun cesedi Adli Tıp kurumuna kaldırılırken, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü, parkta herhangi bir güvenlik kamerası bulunmadığı belirtildi. Fettahoğlu'nun yanında bulunan tabancanın da ünlü oyuncu adına kayıtlı olduğu belirtildi.

4 GÜN ÖNCE PAYLAŞMIŞ: YAŞAMI SEV

Bu arada oyuncunun 24 Eylül pazar günü yaptığı paylaşımın altına, 'Yaşamı sev bedeni koru' notu dikkat çekti.

"ACIMIZ ÇOK BÜYÜK"

Fettahoğlu'nun ölümün ardından mensubu olduğu Şehir Tiyatroları da sosyal medya hesaplarından bir mesaj yayınladı. Mesajda "Tiyatromuzun değerli oyuncusu, canımız, Seda Fettahoğlu'nu kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Acımız çok büyük. Şehir Tiyatrosu ailemizin, sevenlerinin, dost ve yakınlarının başı sağ olsun" denildi.

Oyuncular Sendikası da Fettahoğlu'nun ölümün ardından "Değerli üyemiz, Seda Fettahoğlu'nu kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyiz. Başımız sağ olsun. Çok üzgünüz" notunu paylaştı.

ŞAHAN GÖKBAKAR'DAN MESAJ

Fettahoğlu'nun ölüm haberinin ardından ünlü oyuncu Şahan Gökbakar da üzüntüsünü dile getiren bir mesaj yayınladı.

Fettahoğlu ile sınıf arkadaşı olduğunu belirten Gökbakar, "Ah be Sedacım… Canım sınıf arkadaşım… Ruhun şad olsun. Huzurla uyu… Seni seviyoruz. Ailesine ve sevenlerine baş sağlığı diliyorum" ifadelerini kullandı.

GÜLSE BİRSEL: BAŞIMIZ SAĞOLSUN

Senarist ve oyuncu Gülse Birsel'de birlikte çalıştığı Fettahoğlu için bir mesaj yayınladı. Birsel "Yalan Dünya ve Komedi Türkiye'de birlikte çalıştığımız yetenekli arkadaşımız Seda Fettahoğlu'nu kaybettik. Başımız sağ olsun." dedi.

SEDA FETTAHOĞLU KİMDİR?

Kaynak: Magazinkolik / Kültür Sanat

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Seda Fettahoğlu Beyoğlu Sosyal Medya Magazin Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

Real Betis Sevilla maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Real Betis Sevilla maçı şifresiz mi? Lyon Monaco maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Lyon Monaco maçı şifresiz mi? Ç.Rizespor Ankaragücü maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Ç.Rizespor Ankaragücü maçı şifresiz mi? Trabzonspor Gaziantep FK maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Trabzonspor Gaziantep FK maçı şifresiz mi? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz nereden izlenir? Canlı maç izleme linki CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 28 Nisan Pazar günün maçları nereden izlenir? Göztepe Süper Lig'e çıktı mı 2024? Furkan sakatlandı mı? 28 Nisan Pazar Survivor Furkan'a ne oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 28 Nisan Pazar 2024? Survivor kim kazandı? 28 Nisan Pazar Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title