Haberler

"Kış Masalı" 28 Şubat'ta Sinemalarda

Güncelleme:

Gerçek bir hikaye değil, gerçek bir aşk.

KIŞ MASALI
"Winter's Tale"

28 Şubat'ta Sinemalarda.

Gerçek bir hikaye değil, gerçek bir aşk.

Efsanevi bir New York şehrinde geçen, bir asırdan uzun süreye yayılan "Winter's Tale/Kış Masalı" mucizeleri, kesişen kaderleri ve iyi ile kötü arasındaki çok eski savaşı konu alıyor. Film Oscar® ödüllü senarist Akiva Goldsman'ın ("A Beautiful Mind") ilk yönetmenlik denemesi. Filmin başrolünde Colin Farrell ("Saving Mr. Banks"), Jessica Brown Findlay (TV's "Downton Abbey") ve Oscar® ödüllü Russell Crowe ("Gladiator") yer alıyor.

Peter Lake (Farrell) usta bir hırsızdır ama güzel Beverly Penn (Brown Findlay) tarafından kendi kalbinin çalınacağını hiç tahmin etmez. Ama onlarınki talihsiz bir aşktır: Beverly ölümcül bir verem türünün pençesindedir; Peter ise bir zamanlar akıl hocası olan şeytani Pearly Soames (Crowe) tarafından çok daha vahşet dolu bir ölüm için hedef alınmıştır. Pearly onu alt etmek için elinden gelen her şeyi yapsa da, Peter tek gerçek aşkını kurtarmak için umutsuzca çabalar; zamana ve karanlık güçlere karşı mücadele eder —kazanan her şeyi alacak, kaybeden ise lanetlenecektir. Peter'ın bir mucizeye ihtiyacı vardır, ama onu bulup bulamayacağını ancak zaman gösterecektir.
Filmde yer alan diğer oyuncular şöyle: Oscar® ödüllü oyuncular Jennifer Connelly ("A Beautiful Mind"), William Hurt ("Kiss of the Spider Woman") ve Eva Marie Saint ("On the Waterfront"): ayrıca, sinemanın iki yeni ismi Ripley Sobo ve Mckayla Twiggs (her ikisi de Broadway yapımı "Once"ta rol aldı).

Goldsman filmin senaryosunu Mark Helprin'in aynı adlı ünlü romanına dayanarak yazdı. Filmin yapımcılığını Marc Platt ("Drive"), Michael Tadross ("Sherlock Holmes") ve Tony Allard (Showtime yapımı "The Baby Dance"): yönetici yapımcılığını ise Kerry Foster ve Bruce Berman gerçekleştirdi.
"Winter's Tale/Kış Masalı"nın kamera arkası yaratıcı ekibi beş kez Oscar® adaylığı bulunan görüntü yönetmeni Caleb Deschanel ("The Passion of the Christ," "The Patriot"), yapım tasarımcısı Naomi Shohan ("Constantine," "I Am Legend"), kostüm tasarımcısı Michael Kaplan ("Mission: Impossible – Ghost Protocol," "Star Trek") ve kurgu ustaları Wayne Wahrman ("I Am Legend") ve Oscar® adayı Tim Squyres'den ("Life of Pi," "Crouching Tiger, Hidden Dragon") oluşuyor. Filmin müziği Oscar® ödüllü Hans Zimmer ("The Lion King," "Inception," "Man of Steel") ve Rupert Gregson-Williams'ın ("Grown Ups 2") imzasını taşıyor.

Warner Bros. Pictures, Village Roadshow Pictures işbirliğiyle, bir Weed Road/Marc Platt yapımı olan "Winter's Tale/Kış Masalı"nı sunar. 14 Şubat 2014 tarihinde gösterime girecek olan filmin dünya çapındaki dağıtımını bir Warner Bros. Entertainment kuruluşu olan Warner Bros. Pictures, seçili bölgelerde ise Village Roadshow Pictures gerçekleştirecek...

Kaynak: Bültenler / Kültür Sanat

Akiva Goldsman Warner Bros New York 28 Şubat Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title