Haberler

Küçükçekmece'de Anneler Gününe Özel Gösteri

Küçükçekmece Belediyesi Çanakkale Zaferi’nin 100.yılı dolayısıyla sahnelediği "Geçilmez" isimli multimedya destekli özel prodüksiyonu Anneler Günü dolayısıyla Annelerle buluşturdu.

Küçükçekmece Belediyesi Çanakkale Zaferi'nin 100.yılı dolayısıyla sahnelediği "Geçilmez" isimli multimedya destekli özel prodüksiyonu Anneler Günü dolayısıyla Annelerle buluşturdu.

Küçükçekmece Belediyesi tarafından Anneler Günü'ne özel Çanakkale Savaşı'nı anlatan 'Geçilmez' adlı multimedya destekli gösteri sahnelendi. Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi'nde sahnelenen oyuna, AK Parti Milletvekili Prof.Dr. Pelin Gündeş Bakır, AK Parti Milletvekili Adayı Özlem Zengin,Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, Başkan yardımcısı Sibel Güllüçayır, Meclis üyeleri ve Küçükçekmece Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Filiz Aktaş ve çok sayıda izleyici katıldı.

Oyun sonrası konuşan Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz," Başta şehit annelerimiz olmak üzere bütün Annelerimizin Anneler Günü'nü kutluyoruz" dedi.

"OYUNU, GÖZYAŞLARI İÇİNDE İZLEDİM"

AK Parti Milletvekili Adayı Özlem Zengin ise duygularını ifade ederek," Bende sizler gibi gözleri yaşlı izledim. Ne kadar güzeldi. Gündelik telaş içerisnde o kadar çok şey kaçırıyoruz ki iyi ki gelmişim, iyi ki gelmişsiniz, iyi ki bu topraklarda doğmuşuz iyi ki böylesine güzel insanlar bizim için, memleket için, peygamberimiz için hak için canlarını feda etmişler. Allah onlardan razı olsun. Bizlere de onlara laik insanlar olmayı nasip etsin"diyerek tüm annelerin anneler gününü kutladı.

AK Parti Kayseri Milletvekili Prof.Dr.Pelin Gündeş Bakır gösterinin önemine değinerek,"Bugün Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi çok özel bir geceye sahne oluyor. Hep birlikte Çanakkale Şehitlerimizi andık. Bütün şehitlerimize Cenab-ı Allah'tan rahmet diliyorum"dedi.

ANNELER GÜNÜNE ÖZEL HEDİYELER DAĞITILDI

Ak Parti Milletvekili Prof.Dr. Pelin Gündeş Bakır, AK Parti Milletvekili Adayı Özlem Zengin, Belediye Başkanı Temel Karadeniz, Başkan yardımcısı Sibel Güllüçayır, Küçükçekmece Meclis Üyesi Özlem Erol ve Küçükçekmece AK Parti Kadın Kolları Başkanı Filiz Aktaş tarafından çekilen kuralar sonucunda 220 ev eşyası annelere hediye edilerek, tüm annelere karanfil dağıtıldı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

küçükçekmece belediyesi anneler günü küçükçekmece Çanakkale Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ÇAYKUR İŞÇİ ALIMI 2024 NE ZAMAN? Çaykur işçi alımı başvuruları ne zaman? Başvuru şartları ne? #9749 KOTON HALKA ARZ | Koton halka arza açıldı mı? Koton katılım endeksine uygun mu? Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Cuma namazı farz mı? ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı?
title