Haberler

Köy Halkından Mehmetçiğe Bağış

Kütahya’nın Hisarcık ilçesi Aşağı Yoncaağaç Köyü Muhtarlığınca toplanan bağışların Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı hesabına yatırıldığı bildirildi.

Kütahya'nın Hisarcık ilçesi Aşağı Yoncaağaç Köyü Muhtarlığınca toplanan bağışların Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı hesabına yatırıldığı bildirildi.

Aşağı Yoncaağaç Köyünü teşekkür amacıyla ziyaret eden Kaymakam Tuncay Karataş ve İlçe Jandarma Komutanı Hakan Özgül'ün katılımıyla köy camisinde Cuma namazı bitiminde imam Yusuf Berber tarafından Afrin harekatına katılan askerler ve şehitler için dua edildi.

Cuma namazı çıkışı köylülere hitaben bir konuşma yapan Kaymakam Tuncay Karataş,"Gerçekleştirilen Afrin Harekatına katılan Mehmetçiklerimize kayıtsız kalmayarak Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) Güçlendirme Vakfına bağış yaptınız. Birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde sizler bunun en güzel örneklerinden birini, askerlerimizin yanında olduğunuzu gösterdiniz. Yaptığınız bu bağıştan dolayı başta Mehmetçiklerimiz olmak üzere ülkem, milletim ve şahsım adına hepinize çok teşekkür ediyorum. Allah sizlerden razı olsun. Buradan Afrin Harekatında şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize de acil şifalar diliyorum" diye konuştu.

Köy Muhtarı İhsan Pektaş, Afrin Harekatında katılan askerlere katkıda bulunmak amacıyla köy halkından gönüllülük esasına dayalı başlatılan ve bir hafta süren yardım kampanyasında toplanan paranın Ziraat Bankası Hisarcık Şubesindeki Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) Güçlendirme Vakfı hesabına yatırıldığını söyledi.(MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hisarcık Kütahya Afrin TSK Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
title