Haberler

Eğlenmek için gittiği gazinoda kız arkadaşının çalıştığını öğrendi! Öfkeden deliye dönüp mekanı böyle taradı

Güncelleme:

Denizli'de arkadaşlarıyla birlikte bir gazinoya eğlenmeye giden Muhammed M., karşısında sevgilisi Rümeysa Ö.'yü görünce büyük şaşkınlık yaşadı. Sevgilisinin gazinoda çalıştığını öğrenince çılgına dönen Muhammed M., 7 arkadaşıyla birlikte araçlarında bulunan pompalı tüfeklerle mekanı taradı. Olayda 3 kişi yaralanırken, kız arkadaşını da alıp mekandan çıkan Muhammed M. kayıplara karıştı. Olaya karışan 8 şüpheliden 6'sı yakalanırken Muhammed M. ve arkadaşı Zeyni K. her yerde aranıyor.

Denizli'nin Bekilli ilçesinde faaliyet gösteren bir içkili mekanda meydana gelen olayda iddiaya göre, Muhammed M. arkadaşlarıyla birlikte eğlenmek için gazinoya geldi.

EĞLENMEK İÇİN GİTTİĞİ GAZİNODA KIZ ARKADAŞINI GÖRDÜ

Alkol alıp eğlenmeye başlayan Muhammed M., bir anda kız arkadaşı Rümeysa Ö'yü karşısında görünce büyük çok yaşadı. Kız arkadaşının alkollü mekanda çalıştığını öğrenince çılgına gönen Muhammed M., genç kızı zorla mekandan alıp götürmek istedi. Bunun üzerine mekan sahibiyle aralarında başlayan sözlü tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.

Eğlenmek için gittiği gazinoda kız arkadaşının çalıştığını öğrendi! Öfkeden deliye dönüp mekanı böyle taradı

7 ARKADAŞIYLA BİRLİKTE MEKANI TARADI

Mekana birlikte geldiği 7 arkadaşıyla birlikte dışarı çıkan Muhammed M., araçlarında bulunan pompalı tüfek ve otomatik silahlarla geri döndü. Öfkeli grubun rastgele ateş etmeye başlaması üzerine içeride can pazarı yaşadı. Çalışan ve müşterilerin panik halinde kaçışmaları arasında grup ile mekan sahibi arasındaki silahlı çatışma devam etti.

KIZ ARKADAŞINI DA ALIP KAÇTI

Masaların altına girerek ve eşyalar ile araçların arkasına gizlenerek ateş etmeye devam eden öfkeli grup, Muhammed M'nin kız arkadaşını da yanlarına alarak bölgeden uzaklaştı.

Eğlenmek için gittiği gazinoda kız arkadaşının çalıştığını öğrendi! Öfkeden deliye dönüp mekanı böyle taradı

ÇATIŞMADA 3 KİŞİ YARALANDI

Silahlı çatışma yaralanan mekan sahibi ve 2 çalışanı, ambulanslarla hastanelere sevk edilerek tedavi altına alındı. İş yerindeki güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT), şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

8 ŞÜPHELİDEN 6'SI YAKALANDI

JASAT ve Bekilli İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin müşterek düzenlediği operasyon sonucu, olaya karışan 8 şüpheliden 6'sı yakalanarak adliyeye sevk edildi. Daha önce hiçbir suça karışmamış olan Sedat Ö. (29), Samet Ş. (20), Tamer B. ve Zeki G. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Kemal D. ve Muhammed M'nin kız arkadaşı Rümeysa Ö. İse adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

ASIL ŞÜPHELİLER ARANIYOR

Firari durumdaki olayın asıl şüphelileri olan Muhammed M. ve Zeyni K'nin yakalanması için çalışmaların devam ettiği öğrenildi. Aranan şüphelilerden Muhammed M'nin "Adam Öldürmek Cürümleri, Kasten Yaralama, Yağma ve Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Bırakma" gibi suçlardan 5, Zeyni K'nin is benzer suçlardan 8 suç kaydının olduğu öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Hisarcık Denizli Haberler

500

Yorumlar (16)

Turgut Karaca:

Ulan kızın mayası bozuk kimse zorla çalıştırmaz parası tatlı gelmiş mekanı niye tarıyon

96
15
yanıtYanıtla
Kalbinden Öperim:

Araçlarında pompalı tüfekler ve otomatik silahlar... Gayet hazırlıklı gitmişler bence. Bu olay spontane gelişemeyecek kadar planlı. Yok sevgilisini görmüşmüş de, orda çalıştığını öğrenmişmiş de,yersen. Yahu bir insan, mekanı basmayı bile göze alacak kadar çok önemsediği sevgilisinin nerde çalıştığını bilmez mi? Planlı bir şekilde kızı ordan kaçırmaya gitmişler işte 8 kişi birden silahlanıp. Bir de hikaye kurgulamışlar yahu pes!

89
0
yanıtYanıtla
tövbekar 34:

icki ve zinanin sonu hüsrandir kiz arkadasmis zinayi suc olmaktan cikaran müslümaniz diye oy toplayan akp dir

53
30
yanıtYanıtla
Omurilik Sarmsağı :

Çok yanlış. Burası laik bir ülke. Kadınlar gazinolarda, pavyonlarda, genelevlerde,... istediği gibi çalışabilir. Takdir etmelisiniz.

19
47
yanıtYanıtla
Uğur Sezgin:

denetimli serbeslik verirler en fazla onuda verirlerse hukuk devletiyiz ondandır

60
5
yanıtYanıtla
ferhat özcan :

ADALETMİ KALDI BU ÜLKEDE

yanıt37
yanıt3
Vatandaş :

Vay be erkek, delikanlı!... Eline silahı, tüfeği alan Polat Alemdar zannediyor kendini, terör estiriyor. Ulan sen ne pisliksin ki sırf kadınların orasını burasını seyredip taciz etmek için batakhaneye girme çıkma hakkını kendinde görüp kız arkadaşın orada çıkınca tüfeğe sarılıyorsun?

58
1
yanıtYanıtla
Halil Habib:

Afgan kendisi ülkelerinde korkup kaçıyorlar türkiyemizde aslan kesiliyorlar

37
18
yanıtYanıtla
Adalet :

Rahatlığa bak araçlarında bulunan pompalı tüfek ve otomatik silahlarla geri döndü. adamlar araçlarında silah taşıyor su taşır gibi değişsin artık bu kanunlar yoksa biz baştakileri değiştiricezzz yeterrrrrrr

50
4
yanıtYanıtla
Hakan :

Sen nesin ki o o olsun :)

50
1
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title