Haberler

Kimse Bilmez 1. bölüm izle: Atv'nin yeni dizisi Kimse Bilmez oyuncuları kimler, konusu nedir?

Güncelleme:

Kimse Bilmez ilk bölümü ile dün akşam atv ekranındaydı. Yaz sezonu boyunca ekrana gelecek Kimse Bilmez dizisinde Sevda ile Ali'nin arasındaki imkansız aşk ve saklanan sır konu alınıyor. Atv'nin yeni dizisi ilk bölümü ile ilgi uyandırdı. Ve Kimse Bilmez oyuncuları kimler, konusu nedir araştırılmaya başlandı. İşte Kimse Bilmez ilk bölümü ve detaylar.

Atv'nin yeni dizisi Kimse Bilmez, 11 Haziran Salı akşamı ilk bölümü ile ekrana geldi. Yaz sezonu boyunca yayınlanacak olan Kimse Bilmez dizisi; deneyimli oyuncular ve sürükleyici senaryosu ile büyük ilgi gördü. Milli maçın olduğu akşam Total reyting sıralamasında 4. olan dizi hakkında araştırmalar başladı. Peki Kimse Bilmez oyuncuları kimler, konusu nedir? Kimse Bilmez 1. bölümü tamamını aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

Kimse Bilmez 1. bölüm izle: Atv'nin yeni dizisi Kimse Bilmez oyuncuları kimler, konusu nedir?

KİMSE BİLMEZ İLK BÖLÜMDE NELER OLDU?

Sevda, o gün bir markanın yüzü seçilmiş ve yıldız olma hayallerine yaklaşmıştır. Artık her şeyin yolunda gideceğini zannederken beklemediği bir haberle sarsılır. Kardeşinin Pilot adında acımasız bir mafyanın eline geçtiği ve para bulmazsa öldürüleceğini öğrendi. Sevda, kardeşini kurtarmak için kendisine saplantılı bir şekilde aşık olan Uygar Sarıkaya'dan para ister. Fakat hiç beklemediği bir teklifle karşılaştı. Başka bir çözüm bulamayan Sevda kardeşini kurtaracak parayı alıp kaçar ama sonunda sıkışır. Gidecek bir yer bulamaz ve Sevda'nın kaçışı Ali Hüroğlu'nun evinde sonlandı.

Kimse Bilmez 1. bölüm izle: Atv'nin yeni dizisi Kimse Bilmez oyuncuları kimler, konusu nedir?

Yaptığı iyiliklerle "Ali Hoca" olarak ünlenen Ali'nin hayattaki tek amacı, kayıp kardeşini bulmaktır. Ali ve Sevda yakınlaşırken, Uygar'ın Sevda'dan vazgeçmeye hiç niyeti yoktur. Uygar'ın planları yüzünden, Ali'nin kayıp kardeşiyle karşılaşması hiç de hayal ettiği gibi olmaz. Öte yandan Sevda'nın Ali'ye olan ilgisi korkunç bir sırrın kapılarını aralar. Bu sır Sevda'yı Ali'ye imkansız kılmaktadır.

KİMSE BİLMEZ OYUNCULARI KİMLER?

atv'nin heyecanla beklenen yeni dizisi Kimse Bilmez, 11 Haziran Salı akşamı ilk bölümüyle ekrana gelecek. Senaryosunu Hasan Burak Kayacı'nın kaleme aldığı, yapımcılığını Baba Yapım, yönetmenliğini Kartal Çidamlı ve U. Hakan Eren'in üstlendiği Kimse Bilmez dizisinde dram, aksiyon ve macera eksik olmayacak.

Kimse Bilmez 1. bölüm izle: Atv'nin yeni dizisi Kimse Bilmez oyuncuları kimler, konusu nedir?

Dizinin oyuncu kadrosunda; Keremcem, Özgü Kaya, Engin Hepileri ve Burak Serdar Şanal'ın paylaştığı dizinin oyuncu kadrosunda Zeynep Elçin, Zehra Yılmaz, Ferdi Kurtuldu, Kubilay Penbeklioğlu, Özlem Başkaya, Yiğit Koçak, Selda Özbek, Hakan Altıner, Timur Ölkebaş, Burak Haktanır, Onur Dikmen, Mehmet Ali Kaptanlar, Adnan Biricik ve Ahmet Mekin gibi usta isimler yer alıyor.

KİMSE BİLMEZ KONUSU NEDİR?

Yıldız olma hayalleri kuran güzel Sevda ile esrarengiz bir geçmişe sahip olan Ali'nin sıra dışı aşk hikayesi Kimse Bilmez'in konusu. Bu ikilinin yolları bir şekilde kesişiyor. Sevda, kendi kardeşini mafyadan kurtarmak isterken Ali ise yıllardır kayıp olan kardeşini aramaktadır. Ortak yönleri ile Sevda ile Ali'nin yakınlaşmaları, birbirlerine aşık olmaları uzun sürmüyor. Fakat karşılarında mafya Pilot ve Uygar ile birlikte uzun zamandır saklanan bir sır engel olarak duruyor.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Atv Haberler

Bakmadan Geçme

Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title