Haberler

Kılıçdaroğlu: İhsanoğlu'nun Kampanyasında Maddi Sıkıntı Yaşıyoruz

Güncelleme:

Kemal Kılıçdaroğlu canlı yayında, "YSK bağış tarihini geç açıkladı. Para olarak sıkıntı yaşıyoruz ve siyasi parti olarak da para yatıramıyoruz." dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CNNTürk canlı yayınında kadın gazetecilerin sorularını cevapladı.

Kılıçdaroğlu, Gazeteci Aslı Aydıntaşbaş'ın kendisine yönelltiği "Her yerde Erdoğan afişleri mitingleri sizde bunları görüyorsunuz. Ama CHP kanadı alanda değil sanki hazırlıklı değil? Devlet gücü Erdoğan'ın arkasında olabilir ama CHP hazırlıksız sanki seçime siz ne diyorsunuz?" sorusuna şu cevabı verdi:

"Yüksek Seçim Kurulu bağış toplanması ile ilgili tarihi çok geç açıkladı. Para olmadan neyi yapacaksınız. Bizim sıkıntımız biraz da oradan. Siyasi parti olarak biz para da veremiyoruz. YSK bağış hesabını açıklamadığı sürece oraya da para yatıramıyoruz. Bunun sıkıntısını yaşadık. Parti olarak da bizim çalışmalarız da oldu bilbordlar felan ama bu kadar işte. Mesala bina kiralanacak reklam için adam korkuyor kiraya vermiyor. Türkiye'nin her yerinde durum böyle maalesef. Çok eşitsiz koşullarda giriyoruz seçime."

KADINLARA 2015 MESAJI

Kılıçdaroğlu, "Cumhurbaşkanlığı için bir kadın aday olabilir diye defalarca ifade etmiştim ama burada bir uzlaşma da söz konusuydu. Maalesef olmadı. Kadın adayların gösterilmemesinde muhafazakâr oyları çekme düşüncesi hiç olmadı. Erkeklerin siyasete ilgisi çok daha fazla. Kadınlar biraz daha ön planda olabilirler. Ön seçim yaptığınızda bakıyorsunuz delegeler arasında erkekler daha önde.Geçen ay Ankara’da bir toplantı yaptık, 81 ilin gençlik ve kadın kollarını bir araya getirdik. 2015 seçimlerini kadın ağırlıklı olarak götüreceğimizi söyledik." ifadelerini kullandı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun konuşmasının satırbaşları şöyle:

"ÜYE SAYIMIZ 1MİLYONU GEÇTİ"

"Eskiden partiye üye olmak bir sorundu. Gençler hep şikayet ederdi. Şimdi gençler internete girip partiye üye olabiliyor. Kartlarını çıkarıyoruz, genel başkan imzalı bir mektup gönderiyoruz. Üye sayımız 1 milyonun üzerinde.

"DİKTATÖRÜN BASKISI ALTINDA SEÇİME GİDİYORUZ"

Sanıyorlar ki biz normal demokratik bir sistemde seçimlere gidiyoruz. Hayır efendim, bir diktatörün baskısı altında seçime gidiyoruz. Bunu niye gizliyoruz? Bunlar bilinen gerçekler.

"EKMEL BEY HER YERDE TANINIYOR"

İyi niyetle yola çıktık, iyi niyetle her yere gitmeye çalışıyoruz. Bütün yurttaşlarımdan şunu istiyorum, oy kullanmadan önce bir değil, iki değil, üç kere düşünün. Eksiğimiz ne olabilir? Aday çok önceden belirlenebilirdi ama önce belirlemenin de kendine göre sakıncaları var, geç belirlemenin de sakıncaları var. Ekmel Bey bakın bugün Türkiye’nin her tarafında tanınıyor.

"AHLAK REFORMUNA İHTİYACIMIZ VAR"

Türkiye’nin bir ahlak reformuna ihtiyacı var. ‘Çalıyor ama iş yapıyor.’ Bu kültür bizim kültürümüz değil. Biz bu noktaya nasıl geldik. Kim olursa olsun eğer ahlak reformunu bu ülke gerçekleştiremezse bu ülkenin geleceği karanlıktır. Etik değerlere önem vereceğiz, kararlılıkla üzerine yürüyeceğiz. Bir ilahiyatçı çıkıp hırsızlık için fetva verebiliyorsa birilerinin de çıkıp ona, ‘Senin Müslümanlık’la alakan yok, kusura bakma sen ahlaksızın tekisin’ demesi lazım."

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Yüksek Seçim Kurulu Kemal Kılıçdaroğlu Aslı Aydıntaşbaş Türkiye Güncel Haberler

500

Yorumlar (81)

memati:

inşallah ekmel c.başkanı olur.

26
73
yanıtYanıtla
ESKİ CHP Lİ:

SSK gümletirken belki biraz para kalmıştır cebinde onudamı harcamaya kıyamıyosunuz nasıl bir parti bu ya iskelet kafalar.

40
17
yanıtYanıtla
rock n rollpaladun@yahoo.com:

sen eski chpli olamazsın gerçek sosyal demokratlar senin düşündüğünü düşünmez. hortumlanan paraları görmüyorsan senden anca faşist olur eski kafatasçı seni

yanıt0
yanıt0
ESKİ CHP Lİ:

80 yıldır bu ülkeyi mahvettiniz hala para para diyosunuz zaten seçim filanda kazanamıyosunuz ne işe yararsınız siz gidin şu ülkedende bari hizmetler rahat yapılsın hızlansın şoytarılar

35
19
yanıtYanıtla
selocanselamigultekin@hotmail.com:

sivri provakatör, yeri gelir bu millet size hiç ülke yönetimi vermedi, yeri gelir 80 yıldır sanki ülkeyi yönetenlermiş gibi mahvetme suçlaması. edep yahu hangisi doğru, karar verin.

yanıt0
yanıt0
...:

KEMALIST DEVLET YIKILACAK ELBET!!!

29
25
yanıtYanıtla
MUALLİM:

NEYİ ZAMANINDA YAPTIN Kİ BE KEMAL...

42
10
yanıtYanıtla
levent dursun:

ulan ne dangalak milletsiniz adam dogru söylüyor ahlaksizlik hat safada hirsizlik iftira dolandiricilik dincilik meshepcilik kadin düsmanligi kadinlarin nevresim takimina dönmesi mollalarin özel hayata müdahalesi daha ne olsun öküz olsa anlar siz hala mallikta israr ediyorsunuz

23
26
yanıtYanıtla
yuher@hotmail.com:

dangalak toplumun ahlakını kim bozdu?kuran öğrenmeyi kim yasakladı?başörtülerini kim açtı?kırmızı noktalı filmleri kim yaptı?siz uyurken yahudiler çok güzel çalıştı.gençlere bak.oynanan oyunlara bak....

yanıt0
yanıt0
yilmutmutlu_3@hotmail.com:

YUH sen hala bağlanılan yerdesin...ah ülkemin zavallı cahilleri ah...çok saf kalmışsınız...yorumu bile anlayamıyorsunuz...!!!

yanıt0
yanıt0
Tüm 81 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title