Haberler

Kazada ölen Furkan'ın hayali Fenerbahçe'de oynamakmış

Güncelleme:

İZMİR'in Dikili ilçesinde, birbiriyle yarıştığı iddia edilen 2 motosikletliye otomobilin çarpması sonucunda ölen Furkan Sonbahar'ın (17), Dikili Belediye spor 1931'de futbol oynadığı ve en büyük hayalinin de bir gün taraftarı olduğu Fenerbahçe'de oynamak olduğu öğrenildi.

Kaza, dün saat 00.30 sıralarında, Cumhuriyet Mahallesi Uğur Mumcu Caddesi'nde meydana geldi. Ehliyetsiz Furkan Sonbahar (17) ile arkadaşı Raşit Boztepe (19), iddiaya göre, yan yana motosikletlerle caddede yarışmaya başladı. Motosikletlilere, Anıl Özak yönetimindeki 35 AHN 446 plakalı otomobil çarptı. Kazada motosikletli Boztepe ile otomobildeki 3 kişi yaralandı. Otomobil sürücüsü Özak ile yanındaki Savaş Altıngöz ise kazayı yara almadan atlattı. Özak ve Altıngöz, kaza sonrası aracı kaza yerinde bırakıp kaçtı. İhbar üzerine kaza yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, diğer motosiklet sürücüsü Furkan Sonbahar'ın yaşamını yitirdiği belirlendi. Raşit Boztepe ile otomobildeki 3 kişi ise sağlık görevlilerince ambulanslarla Dikili Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Furkan Sonbahar'ın cesedi kaza yeri incelemesi sonrası morga kaldırıldı. Kaza yerinden kaçan Anıl Özak ve Savaş Altıngöz, polis tarafından yakalanıp gözaltına alındı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

İDOLU ALEX DE SOUZA'YMIŞ

Ölen Furkan Sonbahar'ın, Dikili Belediye spor 1931 takımında futbol oynadığı ortaya çıktı. Sporcu bir ailede büyüyen iki kardeşin küçüğü olan Sonbahar'ın, 2015 yılında Dikili'deki bir spor okuluna kaydolduğu, burada gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çektikten sonra Dikili Belediyespor 1931 kulübünün altyapısına davet edildiği öğrenildi. Sağ kanat ve orta saha mevkilerinde oynayan, çeşitli yaş gruplarında forma giydikten sonra U17 takımına kadar yükselen genç sporcunun en büyük hayalinin ise Fenerbahçe forması giymek olduğu öğrenildi. Çocukluktan bu yana sarı-lacivertli takıma gönül veren Sonbahar'ın, Fenerbahçe'de forma giyme hayalini yakın çevresiyle zaman zaman paylaştığı öğrenilirken, Brezilyalı efsane futbolcu Alex de Souza'yı kendine rol model olarak seçtiği belirtildi. Sonbahar'ın, sıklıkla internetten Alex'in videolarını açıp izlediği de öğrenildi.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Fenerbahçe Futbol Dikili Haberler

Bakmadan Geçme

16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kabine Toplantısı konuları neler? 15 Nisan Kabine Toplantısı gündeminde neler var? Threads tekrar ne zaman açılacak? Threads tekrar açılacak mı, tamamen mi kapatılıyor? 30 Kasım hangi burç? Kasım'ın 30'u hangi burçtur? 30 Kasım burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 30 Kasım hangi burca ait?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title